Sinulla on näkemys, meillä tuotteet

Nordnet Markets

sijoita nousuun tai laskuun

kohteita, joita ei muuten saa

kaupat 0 € välityspalkkioin

 

Alkuun

Sijoita indekseihin, osakkeisiin tai raaka-aineisiin ilman välityspalkkioita

Nordnet Markets tarjoaa Pohjoismaiden laajimman valikoiman pörssilistattuja tuotteita, joilla voit käydä kauppaa 0 € välityspalkkioin.

Näillä tuotteilla voit sijoittaa mm. pörssi-indekseihin, raaka-aineisiin ja osakkeisiin ympäri maailman – niin nouseviin kuin laskeviinkin kursseihin.

Nordnet Marketsissa voit sijoittaa vipukertoimella X1–X15 markkinoille, joihin olisi muuten vaikeaa päästä käsiksi.

Tunnistat Nordnet Marketsin pörssilistatut tuotteet NORDNET-sanasta kunkin tuotteen nimen perässä.

* Välityspalkkiottomuus koskee Nordnetin verkkosivuilla ja Nordnetin tarjoamien kaupankäyntisovellusten kautta tehtyjä, kauppasummaltaan yli 100 euron tai yli 1000 SEK/DKK/NOK suuruisia toimeksiantoja Nordnet Markets -tuotteilla. Alle 100 euron tai alle 1000 SEK/DKK/NOK arvoisista toimeksiannoista peritään joko 3 EUR, 19 SEK, 29 NOK tai 29 DKK/toteutunut toimeksianto riippuen siitä, missä valuutassa noteerattu tuote on kyseessä. Puhelimen välityksellä tehdyistä toimeksiannoista peritään välityspalkkio ja toimenpidemaksu Nordnetin normaalin hinnaston mukaisesti. Käydessäsi pörssikauppaa muussa valuutassa kuin euroissa veloitetaan sinulta valuutanvaihtokulut. Automaattisen valuutanvaihdon kulut ovat 0,25 % kauppasummasta. Valuuttatilin kautta itse tehdyn valuutanvaihdon kulut ovat 0,075 % vaihdetusta summasta. Ennen kaupankäynnin aloittamista sijoittajan tulee aktivoida sopimus "Monimutkaiset arvopaperit - warrantit, optio-oikeudet ja viputodistukset" kohdassa salkku > Sopimukset ja palvelut. Nordnet pidättää itsellään oikeuden päättää tarjouksen milloin tahansa.

Indeksit

Käy kauppaa indekseillä, kuten Helsingin pörssin OMXH25:lla, saksalaisella DAXilla tai amerikkalaisella S&P500:lla.

Suosittuja indeksejä


DAX


S&P500


OMXS30


Osakkeet

Vivuta osakesijoituksesi tai käy kauppaa osakkeilla, joilla yksityissijoittajan olisi muulla tavoin hankalaa käydä kauppaa.

Suosittuja osakkeita


Nokia


Outokumpu


Outotec


Raaka-aineet

Käy kauppaa raaka-aineilla, joihin yksityissijoittajan olisi muuten hankalaa sijoittaa: esimerkiksi öljyllä, kullalla ja hopealla.

Suosittuja raaka-aineita


Öljy


Kulta


Hopea


Valuutat

Sijoita valuuttapareihin, vivulla tai ilman. Voit esim. ottaa näkemystä siitä, heikkeneekö euro suhteessa dollariin.

Suosittuja valuuttoja

Tulossa pian

Tulossa pian

Tulossa pian

Opi treidaamaan 5 päivässä

Opi treidaamaan ja hyödyntämään näkemyksesi markkinoista! 5 päivän kurssilla Nordnetin meklari ja Nordnet Markets -asiantuntija Juuso Lindström kertoo, miten voit käydä kauppaa aktiivisesti pörssilistatuilla tuotteilla.

Kurssi on tarkoitettu jo hieman sijoittamisesta kokemusta omaaville, esimerkiksi osakkeilla kauppaa käyneille sijoittajille. Et tarvitse aikaisempaa osaamista pörssilistatuista tuotteista.

Kurssi alkaa 1.12.2017. 

Nordnet - aktiivisijoittajan valinta

paras valikoima johdannaisissa

(Välittäjä 2017 -tutkimus)

luotettava kaupankäyntialusta

uusi Infront Web Trader fundamentaali- ja teknisellä analyysillä

Asiantuntijat apuna

Onko sinulla kysyttävää tuotteistamme? Ota yhteyttä! Juuso, Tatu ja muut asiantuntijamme auttavat sinua jokaisena pörssipäivänä klo 9–19.

Soita 020 198 5898

Riskit

Pörssilistatut tuotteet ovat riskipitoisia instrumentteja, jotka eivät sovi kaikille. Tutustu riskeihin ja ehtoihin ennen kuin alat käydä tuotteilla kauppaa.


Aloita jo tänään!

Osake- ja rahastosalkun avaaminen on maksutonta – et maksa kuukausi- tai palvelumaksuja. Liity siis yli 600 000 pohjoismaisen säästäjän joukkoon jo tänään!

Vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin

Mikä on Nordnet Markets?

Nordnet Markets tarjoaa Pohjoismaiden laajimman valikoiman pörssilistattuja tuotteita, joiden avulla voit sijoittaa pörssi-indekseihin, raaka-aineisiin ja osakkeisiin, niin nouseviin kuin laskeviinkin kursseihin, vipuvaikutuksella tai ilman.

Tuotevalikoima koostuu Bull- ja Bear-sertifikaateista sekä minifutuureista. Tunnistat tuotteet niiden nimen perässä olevasta tunnuksesta NORDNET tai NONF. Nordnet Marketsin tuotteiden avulla voit sijoittaa eri kohde-etuuksiin myös vipukertoimilla, jotka vaihtelevat välillä X1–X15.

Onko kaupankäynti täysin maksutonta?

Välityspalkkiottomuus koskee Nordnetin verkkosivuilla ja Nordnetin tarjoamien kaupankäyntisovellusten (esimerkiksi Infront Web Traderin) kautta tehtyjä, kauppasummaltaan yli 100 euron tai yli 1000 SEK/DKK/NOK suuruisia toimeksiantoja Nordnet Markets -tuotteilla. Puhelimen välityksellä tehdyistä toimeksiannoista ja/tai alle 100 euron tai alle 1000 SEK/DKK/NOK arvoisista toimeksiannoista peritään välityspalkkio Nordnetin normaalin hinnastonlinkki toiselle sivustolle mukaisesti.

Käydessäsi pörssikauppaa muussa valuutassa kuin euroissa veloitetaan sinulta valuutanvaihtokulut. Automaattisen valuutanvaihdon kulut ovat 0,25 % kauppasummasta. Valuuttatilin kautta itse tehdyn valuutanvaihdon kulut ovat 0,075 % vaihdetusta summasta.

Liittyykö kaupankäyntiin muita kuluja?

Pörssilistattuihin tuotteisiin sijoittamiseen liittyy myös muita kuluja. Näitä ovat mm. transaktioihin liittyvät kulut, kuten osto- ja myyntikurssin välinen spread ja vipuvaikutuksen mahdollistavaan lainaosuuteen liittyvät korkokulut. Maksut ja palkkiot -sivulta voit lukea lisää maksuista, joita sinulta sijoittajana peritään käydessäsi kauppaa pörssilistatuilla tuotteilla. Lisätietoa löydät myös tuotteiden liikkeeseenlaskijana ja markkinatakaajana toimivan Nordean tuottamasta ohjelmaesitteestälinkki toiselle sivustolle, avautuu uuteen ikkunaan.

Etsimäni tuote puuttuu Nordnet Markets -valikoimasta

Jos etsimäsi tuote puuttuu Nordnet Markets -valikoimista, niin ilmoita siitä asiakaspalveluumme sähköpostitse, lähettämällä meille viesti palveluun sisäänkirjautuneena tai puhelimitse: 020 198 5898.

Tavoitteemme on tarjota laaja valikoima tuotteita kaikkiin asiakkaidemme tarpeisiin. Arvostamme siis palautettasi erittäin paljon!

Milloin voin käydä kauppaa Nordnet Markets -tuotteilla?

Nordnet Markets -tuotteet on listattu Helsingin, Tukholman, Kööpenhaminan ja Oslon pörsseissä.
Pörssien aukioloajat ovat seuraavat:

Markkinapaikka

Aukioloajat

Nasdaq Helsinki

10.00–18.25

Nasdaq Tukholma

10.00–18.25

Nasdaq Kööpenhamina

10.00–17.55

Oslon pörssi

10.00–17.20

Nordnet Markets
Pohjoismaiden laajin valikoima viputuotteita 0 € välityspalkkioin

Rahoitusvälineiden arvo voi nousta tai laskea. On olemassa riski, ettet saa sijoittamiasi varoja takaisin. Historiallinen kehitys ei ole tae tulevasta tuotosta. Sinun tulee perehtyä rahastoesitteeseen ja avaintietoesitteeseen ennen kuin sijoitat rahastoihin. Rahastoesitteen saat rahastoyhtiöltä ja avaintietoesitteen löydät nordnet.fi-sivustolta rahaston yleiskatsaus -sivulta sekä toimeksiantosivulta.