Siirry pääsisältöön

Sijoituskirjat.

Tilaa täysin uudistetun Arvogurun vuoden 2022 painos ja muita suosittuja sijoituskirjoja Oksaharjun signeerauksin.

Nordnetin osakestrategi Jukka Oksaharju ja kirjailija, pörssitoimittaja Karo Hämäläinen kirjoittivat vuoden 2016 myydyimmän kotimaisen sijoituskirjan Sijoita kuin guru, joka on sittemmin noussut alan moderniksi klassikoksi. Ikisuosikki päivitettiin vuonna 2020 vastaamaan korona-ajan markkinatilannetta.

Vuosien 2017, 2018 ja 2019 hiteiksi nousseissa Laatugurussa, Arvogurussa ja Pikkugurussa Oksaharju ja Hämäläinen saivat rinnalleen sijoitusbloggaaja Random Walkerin. Kirjasarjan laatuosakkeisiin keskittyvä Laatuguru päivitettiin vuonna 2021 vastaamaan uuden vuosikymmenen markkinatilannetta. Kirjasarjan arvo-osakkeisiin keskittyvä Arvoguru on nyt uudistettu täysin vastaamaan vuoden 2022 kevään markkinatilannetta – lue lisää alta ja tilaa omasi!

Tältä sivulta voit tilata kirjoja yksittäin tai tarjoushintaisena pakettina. Voit myös halutessasi pyytää kirjoihin Oksaharjun signeerauksen. Toimituskulut Suomeen sisältyvät hintaan.

Nordnetin osakestrategi Jukka Oksaharjun sijoituskirjat.

  • Osakesijoittamista kansantajuisesti.
  • Aloitteleville sekä kokeneille sijoittajille.
  • Avaimet osakesalkun rakentamiseen.

Arvoguru – näin löydät halvimmat osakkeet (2022).

Tutkitusti tuottavin sijoitusstrategia!

Sijoitusvuodesta 2022 voi muodostua arvosijoittamisen vuosi. Näin on uumoiltu, koska vuosien 2008-2009 finanssikriisistä alkanut poikkeuksellinen keskuspankkielvytys ennätysmataline korkoineen ja arvopapereiden osto-ohjelmineen näyttää tulleen käännekohtaansa. Erityisesti Yhdysvaltain keskuspankin vahvistunut taistelutahto kolmenkymmenen vuoden huippulukemiinsa kohonnutta inflaatiota vastaan on puhaltanut ilmoja pihalle kasvuyhtiöiden osakkeista. Trendin otaksutaan jatkuvan. Suhteellisia voittajia korkojen nousun sävyttämässä markkinatilanteessa olisivat klassiset arvo-osakkeet, joilla hinnoittelu perustuu enemmän nykyisyyteen kuin tulevaan. Mitkä Helsingin pörssin yhtiöt nousevat eri arvosijoitusmenetelmillä kiinnostaviksi kohteiksi keväällä 2022?

Edullisten osakkeiden ostaminen on finanssimaailman tunnustetuin strategia. Arvoguru jatkaa siitä, mihin tähänastiset arvosijoittamista käsittelevät perusteokset ovat jääneet. Tunnuslukuihin pohjautuvasta mekaanisesta seulonnasta astutaan ratkaiseva askel sijoituskohteiden analysoimiseen nykyaikaisen arvosijoittamisen keinoin.

Kirjailija, pörssitoimittaja Karo Hämäläinen ja Nordnetin osakestrategi Jukka Oksaharju kirjoittivat vuoden 2016 myydyimmän sijoituskirjan Sijoita kuin guru. Myöhemmin ilmestyneissä hiteiksi nousseissa Laatugurussa, Pikkugurussa ja Arvogurussa he saivat rinnalleen talouden ammattilaisena työskentelevän sijoitusbloggaajan Random Walkerin. Nyt supersuosittu kirjasarja saa jatkoa täysin uudistetun Arvogurun muodossa.

Alkuperäisen esipuheen kirjaan on kirjoittanut Sammon entinen konsernijohtaja Kari Stadigh.

Yksittäin tilattuna Arvogurun hinta on 29,90 €. Hinta sisältää toimituksen Suomeen. Koko A5, 237 sivua.

Alkuperäisestä painoksesta sanottua:

"Kattavin ja innostavin perusteos suomeksi!"
- Kjell Forsén, Vaisalan toimitusjohtaja

”Mainiot esimerkit ovat kirjan suola!”
- Ari Lehtoranta, Caverionin toimitusjohtaja

”Antoisa ja silmiä avaava!”
- Matti Lievonen, Nesteen toimitusjohtaja

"Erittäin hyvä kohtuuhintaisen kasvun kuvaus!"
- Tapani Kiiski, Rauten toimitusjohtaja

"Teoria ja käytäntö yhdistyvät ansiokkaasti."
- Joakim Frimodig, CapManin toimitusjohtaja

Aiemmin ilmestyneet kirjat:

Laatuguru – näin valitset voittajaosakkeet (2021).

Parempaa tuottoa – pienemmällä riskillä! Täysin uudistettu painos.

Huippusuosion saaneen Laatuguru - näin valitset voittajaosakkeet -kirjan täysin uudistettu painos on nyt tilattavissa Nordnetin kautta.

Laatugurussa Jukka Oksaharju ja Karo Hämäläinen ovat saaneet rinnalleen suosittua laatusijoittamiseen erikoistunutta blogia pitävän Random Walkerin eli sijoittaja Jarkko Ahon.

Laatuguru esittelee laatuyhtiöihin keskittyvän sijoitustyylin periaatteet suurista linjoista Helsingin pörssin yhtiöiden tarkasteluun. Kuinka maailman menestyneimmät sijoittajat ovat käyttäneet laatukriteereitä ja mitkä suomalaisyhtiöt voisivat kiinnostaa heitä?

Laatuguru on ensimmäinen suomalainen laatuyhtiösijoittamiseen keskittyvä kirja. Esipuheen kirjaan on kirjoittanut Pekka Lundmark.

Kun tilaat kirjan Nordnetin kautta, saat sen halutessasi myös Jukka Oksaharjun signeeraamana. Yksittäin tilattuna Laatugurun hinta on 29,90 €.

Koko A5, 180 sivua.

Kirjasta sanottua:

"Mukaansatempaava"
- Juho Nummela, Ponssen toimitusjohtaja

"Kirja on lukemisen arvoinen sekä sijoittajille että yritysjohtajille. Selkeyttää, mistä yrityksen arvo syntyy"
- Henrik Ehrnrooth, Koneen toimitusjohtaja

"Loistava! Sopii sekä ammattilaisille että aloitteleville sijoittajille."
- Lasse Aho, Olvin toimitusjohtaja

"Kirja on helppolukuinen ja -tajuinen perusteos osakesijoittajille ja sijoittajiksi aikoville. Suosittelen kirjaa kaikille, sillä perusasioiden vahva osaaminen on menestyksen ja tässä tapauksessa vaurastumisen tae. Laadun ymmärtäminen auttaa siivilöimään hyödyllisen tiedon pörssiviihteen seasta."
- Mika Pesonen, Keskisuomalainen (kirja-arvio 23.5.2017)

"Uskon sijoittamisessa siihen, että yrityksen asemoitumista ja sen liiketoiminnan kilpailukyvyllä mitattua laatua kannattaa priorisoida yleensä jopa yli syklisen kasvunäkymän tai osakkeen hinnoittelun. Koen siksi tämän kirjan ajatukset läheisiksi ja uskon pystyväni hyödyntämään niitä myös omassa työssäni."
- Pekka Lundmark, kirjan esipuheen kirjoittaja

Sijoita kuin guru. Täysin uudistettu vuoden 2020 painos.

Vuosisadan kovimmat sijoitusopit yksissä kansissa.

Mitä sijoitushistorian menestyneimmät sijoitusgurut ostaisivat koronakriisissä?

Jukka Oksaharjun ja Karo Hämäläisen suomalaisen sijoituskirjallisuuden moderniksi klassikoksi vuonna 2016 noussut kirja Sijoita kuin guru on uudistettu täysin vastaamaan kesän 2020 markkinatilannetta. Kirja esittelee sijoituskirjallisuushistorian tärkeimmät sijoitusfilosofiat sadan viime vuoden ajalta – ajankohtaisesti, suomeksi ja samoissa kansissa.

Sijoita kuin guru esittelee kahdeksan osakesijoittamisen arvostetun auktoriteetin periaatteet ja tuo ne nykyhetkeen. Mihin Helsingin pörssin yhtiöön kannattaisi sijoittaa, jos uskoo tiettyyn sijoitusfilosofiaan? Mitä kukin sijoitusguru ostaisi salkkuunsa tänään? Historia kohtaa nykypäivän – Benjamin Grahamista Warren Buffettiin.

Uudistetun kirjan esipuheen on kirjoittanut Björn Wahlroos. Esipuheessaan Wahlroos paljastaa, miten sijoituskohteita tulisi valita – ja ennen kaikkea sen, mihin ei missään tapauksessa pidä sijoittaa.

Menesty paremmin - sijoita kuin guru!

Koko A5, 222 sivua.

Tilaa omasi – yksittäin tai pakettitarjoushintaan.

Yksittäin tilattuna Sijoita kuin gurun hinta on 20,00 €.

Pikkuguru – näin löydät tulevaisuuden tähdet.

Suuria tuottoja pienillä yhtiöillä?

Sijoittamisessa suurimmat voitot tekee se, joka löytää tulevaisuuden tähtiyhtiön juuri ennen kuin se kohoaa pitkäaikaiseen kiitoon. Pikkuguru auttaa löytämään keinoja, joilla voi seuloa tulevaisuuden tähdet ja välttää yhtiöt, joiden lupaukset jäävät esityskalvoille.

Pienyhtiöihin erikoistuminen vaatii sijoittajalta perehtyneisyyttä ja halua kääriä hihat, mutta hyvin tehdystä työstä saa palkinnon.

Pikkuguru kertoo kaiken olennaisen, mitä suomalaisen pien- ja kasvuyhtiösijoittajan tulee tietää. Kirja sisältää lukuisia osakelistauksia Helsingin pörssin nykyisen markkinatilanteen mukaisesti.

Esipuheen Pikkuguru-kirjaan on kirjoittanut Ponssen toimitusjohtaja Juho Nummela. Jälkisanat kirjan viimeiseksi luvuksi on laatinut kansanedustaja Elina Lepomäki.

2–3 arkipäivän toimitusaika

Kun tilaat kirjan Nordnetin kautta, saat sen halutessasi Jukka Oksaharjun signeeraamana. Voit tilata kirjan erikseen tai kaikki kuusi Oksaharjun kirjaa pakettihintaan. Yksittäin tilattuna Pikkugurun hinta on 20,00 € (sis. alv ja postikulut Suomessa).

Koko A5, 237 sivua.

Kirjasta sanottua:

"Mestarilliset eväät analyysiin. Ostosuositus!"
- Tommi Tervanen, Kotipizzan toimitusjohtaja

"Erinomainen johdatus pörssisijoittamiseen!"
- Aki Ojanen, Aspon toimitusjohtaja

"Erittäin hyvät ja kiinnostavat yrityscaset!"
- Tapio Pajuharju, Harvian toimitusjohtaja

"Erittäin hyvä kohtuuhintaisen kasvun kuvaus!"
- Tapani Kiiski, Rauten toimitusjohtaja

"Teoria ja käytäntö yhdistyvät ansiokkaasti."
- Joakim Frimodig, CapManin toimitusjohtaja

Hajauta tai hajoa.

Keskipisteessä osinkovirran merkitys.

Miksi sijoittajan tulee hakea tuottoa kasvavana osinkovirtana suoraan pörssiyhtiöltä, eikä pikaisilla osakemyynneillä muilta sijoittajilta?

Jukka Oksaharjun kirja Hajauta tai hajoa alleviivaa pörssiyhtiön maksaman osinkovirran merkitystä pitkän aikavälin sijoittajalle osakkeiden myyntivoittojen sijaan. Menestyvä laatuyhtiö maksaa omistajilleen kasvavaa osinkovirtaa, vaikka pörssiä ei olisi olemassakaan. Tällöin sijoitustuotto ei ole riippuvainen muiden sijoittajien lyhytjänteisestä toiminnasta osakemarkkinoilla. Näkökulma vaikuttaa erityisesti hajautukseen: sijoittajan tulee keskittyä salkun markkina-arvon heilahtelun tasoittamisen sijaan kasvutrendillä olevan osinkovirran varmistamiseen.

Hajauta tai hajoa haastaa sijoitustoiminnan perinteiset lähtöasetelmat: Onko hajautusta tarkasteltava salkun eri osakelajien lukumäärän sijaan yhtiöiden todellisten liiketoimintojen ansaintamallien iskunkestävyyden näkökulmasta?

Kirjan hinta on yksittäin tilattuna 25,00 €. Hinta sisältää toimituksen.

Koko A5, 311 sivua.

"Jukka Oksaharjun kirjojen myyntiluvut ovat näinä aikoina vertaansa vailla. Oksaharju on noussut hämmästyttävän nopeasti maan tunnetuimpien sijoituskirjailijoiden joukkoon. Yksi menestystä selittävä tekijä on se, että Oksaharju puhuu avoimesti omasta sijoittamisestaan ja uskaltaa pistää persoonansa peliin. Hän on onnistunut luomaan itsestään brändin."
– Antti-Pekka Hulkko, kustannusjohtaja, Helsingin seudun kauppakamari

"Jos haluat sijoittaa kuin Buffett tai Nalle, lue Jukka Oksaharjun kirja. Kuinka hajauttaa riittävästi mutta ei liikaa? Oksaharju opettaa katsomaan hajautusta yhtiöiden liiketoiminnan kannalta. Älä osta osaketta. Osta yhtiötä. Ja osta Oksaharjun uusi kirja, niin osaat valita oikeat yhtiöt. Luettuani Jukka Oksaharjun Hajauta ja hajoa -teoksen ostin välittömästi Coca-Colaa. Pörssistä." – Karo Hämäläinen, kirjailija, taloustoimittaja

”Pitkällä sijoitushorisontilla toimivalle piensijoittajalle Hajauta tai hajoa on ehdoton ostos kirjahyllyyn. Kirja on suositeltavaa lukaista läpi uudestaan aina, kun osakemarkkinoilla ahneus tai pelko saa vallan ja tekee mieli tehdä hätiköityjä ratkaisuja.” – toimittaja Mirko Hurmerinta, Arvopaperi

”Kaltaiselleni kokeneemmalle sijoittajalle kirja tarjosi yllättävän paljon ajateltavaa, mikä on nykypäivänä melko harvinaista. Pelkästään kirjan caset lukemalla sijoittaja voi varmasti kehittää omaa yritysanalyysiään. Kirjan lista ”laatuyhtiöistä” tarjoaa jokaiselle sijoittajalle hyvät lähtökohdat lähteä metsästämään erinomaisia sijoituskohteita.”– One up on OMXH, Nordnet Blogin kirjoittaja

”Kirjassa Oksaharjulla on mielenkiintoinen ja tavanomaisesta poikkeava lähtöajatus tarkastella sijoittamista hajauttamisen näkökulmasta. Suurin mielenkiinto kohdistuu kattavasti läpikäytäviin loistoyhtiöihin, jotka pystyvät kasvattamaan vuodesta toiseen osingonjakoaan. Kirjan ehdottomasti parasta antia ovat, ainakin allekirjoittaneelle, yhtiökohtaiset case-tapaukset.” – Warren Grahamin Osinkopuu -blogin kirjoittaja

”Kirja antaa sijoittajalle erinomaisen kuvan pitkäaikaisen sijoittajan fokuksen tärkeydestä. Kirjan sanoma on: keskity yhtiöön mitä omistat ja sen pitkäjänteiseen seuraamiseen. Positiosi hajautuu liiketoiminnan kautta osaavan johdon toimesta. Näin nukut yösi erinomaisesti ja mikä mukavinta vaurastut varmasti.” – Mika Heikkilä, arvosijoittamisen konkari, salkunhoitaja, Taaleritehtaan Varainhoito Oy

"Keinottelu ja sijoittaminen ovat eri asioita. Osakesijoittaja vaurastuu omistamiensa yhtiöiden tahdissa pitkällä aikavälillä, suurella varmuudella, keinottelijoista riippumatta. Tämä on mielestäni Jukka Oksaharjun "Hajauta tai hajoa" -kirjan keskeinen viesti ja se on asia, jonka jokaisen osakesijoittajan on syytä ymmärtää." – Anders Oldenburg, salkunhoitaja, Seligson & Co Phoebus

”Oksaharjun teos avaa mielenkiintoisen näkökulman hajautukseen ja tarjoaa yhdessä aikaisemman teoksen kanssa jo varsin hyvät lähtökohdat matkalle markkinoiden biittamiseen Buffet tyyliin.”– Opiskelijan arvokkaat sijoitukset -blogin kirjoittaja

”Tänä hektisyyden, muutoksen, lyhytjänteisyyden ja nopean reagoinnin aikana Oksaharjun kirja on virkistävä. Se palauttaa lukijan ja sijoittamisesta kiinnostuneen perusasioiden äärelle: sijoittaminen on pitkäjänteistä toimintaa ja osakesijoittaja elää osingoista. Sijoittaja omistaa yhtiötä, spekulantti osaketta.”Tiia Kyynäräinen, uutispäällikkö, Kauppalehti

”Voin hyvällä omatunnolla kehua kirjaa erinomaiseksi. Jukka Oksaharju on pystynyt nostamaan ja perustelemaan tuoreita näkökulmia, mikä on tuulahdus raikasta ilmaa kotimaiseen sijoituskirjallisuuteen. Hajauta tai hajoa tuo esille sijoitusmarkkinoiden vanhoja totuuksia, jotka monilta ovat unohtuneet kvartaalikapitalismin pyörteissä. Erinomainen paketti perusteltuja näkemyksiä ja käytännön vinkkejä sijoittajille, jotka haluavat kerryttää varallisuutta löytämällä ja omistamalla menestyviä yhtiöitä jatkuvan kurssispekuloinnin sijaan." – Juha Kinnunen, pääanalyytikko, CEO, Inderes

”Kirjaa pidän hyvänä suomalaisena sijoituskirjana ja suosittelen sen lukemista. Kolmesataa sivua kuivaa tekstiä saattaa kuulostaa hyvin pitkästyttävältä, mutta kirjaa on kuitenkin suhteellisen helppo lukea. Kirjan teksti on myös ymmärrettävää jopa tällaisellekin typerykselle.” – Vähemmän on enemmän -blogin kirjoittaja

"Kirjasta riittää pitkäksi aikaa purtavaa sijoittamisesta kiinnostuneille." – Henripekka Kallio, toimittaja, Alma Media

"Jukka Oksaharjun uudessa kirjassa on painavaa asiaa suomalaiselle osakesäästäjälle." – Petri Karhapää, salkunhoitaja

”Tässä teoksessa saa varmasti sijoitusasiaa euroa kohti erinomaisella suhteella perusteellisesti pureskeltuna. Painavan asian tykitystä Oksaharjulle tyypilliseen tyyliin, samaa hankala itse kertoa lyhyesti, en voi muuta kuin suositella lukemaan itse.”– Warren Fyffet – Sijoituspäiväkirja -blogin kirjoittaja

"Erityisesti suosittelemme kirjaa kaikille, jotka ovat pohtineet oikeaoppimisen osakeportfolion rakentamisen taustalla olevia salaisuuksia. Oksaharjun ratkaisut näihin pulmiin kuten oikea-oppinen hajauttaminen ovat paljon parempia kuin ”perinteiset” teoriat."– Petri, nostatasoa.fi

”Monille sijoittajille paras strategia on… pistää rahansa edullisiin ja järkeviin rahastoihin. Jos kuitenkin haluaa perehtyä pörssiyhtiöihin ja sijoittaa suoraan osakkeisiin, Hajauta tai hajoa tarjoaa paljon mielenkiintoista ajateltavaa ja mielestäni varsin hyvän pohjan salkun rakentamiselle.”– Mikko, Kirjavinkit.fi

Hyvästä yhtiöstä hyvään sijoitukseen.

Analyysiä pörssiyhtiöiden osingonmaksukyvystä.

Millainen on hyvä yhtiö? Mistä tunnistaa hyvän sijoituskohteen? Jukka Oksaharjun esikoiskirja Hyvästä yhtiöstä hyvään sijoitukseen esittelee näkökulman, jossa analyysi lähtee liikkeelle pörssiyhtiöstä ja sen osingonmaksukyvystä.

Nyt saatavilla olevassa 3. painoksessa käsitellään myös Oksaharjun blogista tuttuja arvosijoittamiseen ja käteisen merkitykseen liittyviä teemoja. Lisäksi taulukot ja kuvat on päivitetty soveltuvilta osin tilikauteen 2013 asti.

Kirjan keskeisenä sanomana on se, että vain tuloksiaan kasvattavat yhtiöt voivat loistaa pörssissä suhdanteiden yli: osakkeen todellinen arvo vastaa rahamäärää, jonka yhtiö pystyy tilittämään osakkeenomistajilleen voitonjakona tulevaisuudessa.

Vasta yhtiökohtaisen analyysin jälkeen sijoittajan kannattaa suunnata katseensa pörssiin ja yhtiön osakkeen arvostustasoon.

Onko kaikki hyvä siis jo hinnoiteltu osakkeeseen?

Kirjan hinta yksittäin tilattuna 19,90 €, sis. postikulut.

Koko A5, 233 sivua.

"Kuten Oksaharju kirjoittaa, menestyvä sijoittaja on maratoonari, ei pikajuoksija. Oksaharjun maailmassa perehdytään ensin yritykseen, vasta sen jälkeen osakekurssiin. Siinä maailmassa syntyy hyviä maratoonareita."Vesa Puttonen, sijoituskirjailija ja rahoituksen professori, Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulu

”Jukka Oksaharju on kirjoittanut selkeällä ja ymmärrettävällä suomen kielellä kelpo oppaan vaikeilla sijoitusmarkkinoilla toimivalle suomalaiselle osakesijoittajalle. Teos pyrkii antamaan kokonaiskäsityksen siitä, mistä osakesijoittamisessa on kyse. Lukijaa opastetaan näkemään metsän puilta. Oksaharju antaa yksinkertaisia ikivihreitä sääntöjä sijoitustoiminnan tuoton parantamiseksi."– Seppo Saario, sijoitusguru ja -kirjailija

"Hyvästä yhtiöstä hyvään sijoitukseen kuuluu Buffettin ja Grahamin oppeja noudattaviin sijoituskirjoihin. Oksaharju onnistuu nostamaan esille lähestymistavan, jossa analyysin ytimen muodostaa pörssiyhtiön todellinen arvo. Mielestäni jokaisen menestykseen tähtäävän sijoittajan tulisi lukea tämä teos."– Sauli Vilen, analyytikko, Inderes

"Kirjan kirjoittajalla on vahva pääomamarkkinoiden osaaminen ja hän selittää kansantajuisesti sijoittamisen teoriat ja kaavat. Kirjan esimerkit ovat ajankohtaisia suomalaisiin pörssiyhtiöihin keskittyviä kuvauksia. Jukka Oksaharju on myös pohtinut laajasti yritysjohdon asemaa ja toimintaa, unohtamatta erilaisia kannustinjärjestelmiä. Kirjaa voi lämpimästi suositella kaikille osakemarkkinoista kiinnostuneille, myös alan ammattilaisille."– Hannu Angervuo, osakesijoitusjohtaja, ICECAPITAL Varainhoito Oy

"Oksaharjun kirjassa on ymmärryksen punainen lanka ja järjen kultainen keskitie. Erittäin oivaltava ja teräväkatseinen teos tänä kriisitalouden aikana, jolloin todellisen arvon käsite näyttää menettäneen merkityksensä. Tämä kirja ansaitsee tulla luetuksi ja alleviivatuksi.” – Thomas Brand, Nordnet Blogin kirjoittaja, Oksaharjun kollega

"Oksaharjun kirja sisältää tiiviissä muodossa kaiken sen olennaisen teoriatiedon, mitä tarvitaan sijoituksen onnistumisen varmistamiseksi. Teoksen vahvuutena on, että asiat esitetään paitsi perusteellisesti myös kansantajuisesti. Sijoitusasiat eivät ole salatiedettä, tavallisella maalaisjärjellä pääsee pitkälle. Erityisesti minua ilahdutti, että kirjailija painottaa voimakkaasti kasvavan osingonjaon keskeistä osaa osakkeen kokonaistuoton muodostumisessa.”– Kim Lindström, sijoittajalegenda ja -kirjailija

"Kirja on asiapitoinen kokonaisuus niistä lukuisista liiketalouden ja osakemarkkinoiden palapelin palasista, jotka sijoittajan on syytä tuntea. Kirja sopii erityisesti jo aloittaneelle sijoittajalle, joka haluaa saada laajan kokonaiskuvan laatuyhtiöihin sijoittamisesta. Oksaharju esittelee perinteisten tunnuslukujen lisäksi myös laadullisia sijoituskriteerejä. Kirja täydentää mukavasti suomalaista sijoituskirjatarjontaa. Oksaharjun ydinsanomaan on helppo yhtyä." – Henri Elo, sijoituskirjailija ja pääanalyytikko, Balance Consulting

"Kirjailijan kielellinen ilmaisu on värikästä ja lukijan kannalta nautinnollista. Väitän, että nuoresta iästään huolimatta Oksaharju pesee asiantuntemuksellaan ison joukon kokeneempia alan ammattilaisia. Aloitteleville, mutta myös kokeneille sijoittajille, jotka eivät ole aikaisemmin tottuneet lähestymään sijoittamista analyyttisesti, teos tarjoaa loistavan väylän osakeanalyysin perusteisiin." – Random Walker on the $treet -blogin kirjoittaja

"Kirjassa on käyty monipuolisesti lävitse osakesijoittamiseen liittyviä aiheita. Asioiden kertaaminen on aina paikallaan, vaikka asioihin olisi jo tutustunutkin, joten kirja puolustanee paikkaansa suomalaisten alan kirjojen joukossa."– Timo Rothovius, Osakesäästäjien Keskusliiton puheenjohtaja

Tietoa kirjoittajista.

Jukka Oksaharju.

Jukka Oksaharju toimii osake­strategina Nordnetissä. Hän on yksi Suomen seuratuimmista talous­bloggaajista ja uskaltaa haastaa yhtiön kuin yhtiön. Aiemmin Jukka on työs­kennellyt meklarina Nordnetissä ja sitä edeltäneessä eQ Pankissa. Jos sinulla on kysyttävää kirjoista, ota yhteyttä: jukka.oksaharju@nordnet.fi.

Seuraa Jukkaa:

Karo Hämäläinen.

Karo Hämäläinen on helsinkiläinen kirjailija ja toimittaja, jonka tunnettuja teoksia ovat muun muassa finans­sitrillerit Erottaja ja Kolmikulma. Hämäläinen on toiminut myös Arvo­paperi-lehden toimittajana ja toimi­tuspäällikkönä.

Seuraa Karoa:

Random Walker.

Random Walker -nimimerkin takana on suomalaisessa suuryhtiössä työskentelevä talouden ammattilainen. Random Walker jatkaa aikaisemmin Kauppalehdessä pitämäänsä, laatus­ijoittamiseen keskittyvää Random Walker on the $treet -blogia Nordnet Blogissa.

Seuraa Random Walkeria: