Siirry pääsisältöön

Sijoituskirjat – opi miten sijoitusmiljardöörit ovat tehneet omaisuutensa!

Tilaa uutuusteos Nykyajan sijoitusgurut sekä klassikot Sijoita kuin guru, Arvoguru ja muut suositut sijoituskirjat Jukka Oksaharjun signeerauksin.


Nordnetin osakestrategi Jukka Oksaharju ja kirjailija, pörssitoimittaja Karo Hämäläinen ovat yhdessä sijoitusbloggaaja Jarkko "Random Walker" Ahon kanssa uudistaneet suomalaisen sijoituskirjallisuuden myyntimenestykseksi nousseella kirjasarjallaan Sijoita kuin guru, Laatuguru, Arvoguru ja Pikkuguru. Sijoita kuin guru -kirjaa on myyty jo noin 40 000 kappaletta.

Kesän 2023 uutuus: Nykyajan sijoitusgurut eli kymmenen tapaa rikastua.

Hämäläinen ja Oksaharju ovat lyöttäytyneet jälleen yhteen ja julkaisevat gurukirjasarjan jatkoteoksen, jossa käsitellään nykypäivänä elossa olevien miljardöörisijoittajien sijoitusfilosofioita peilaten niitä nykyhetkeen. Lue lisää alta!

Tällä sivulla voit tutustua kirjoihin tarkemmin ja tilata niitä yksittäin tai tarjoushintaisena pakettina. Voit myös halutessasi pyytää kirjoihin Oksaharjun signeerauksen. Toimituskulut Suomeen sisältyvät hintaan.

Katso hinnat ja tilaa sijoituskirjoja
nsg-nelio.jpg

Nykyajan sijoitusgurut eli kymmenen tapaa rikastua (2023).

Miljardöörien menestystarinat yksissä kansissa.

Aikamme suurimmat sijoittajat ovat luoneet omaisuutensa varsin erilaisin menetelmin. Nykyajan sijoitusgurut kertoo suursijoittajien menestysreseptit ja paljastaa persoonat sijoitusuutisissa vilahtelevien nimien takana:

Kirjan esipuheen on kirjoittanut Proprius Partnersin salkunhoitaja ja menestyksekkäästä arvosijoittamisesta tunnettu Mika Heikkilä. Koko A5, 224 sivua.


Katso hinnat ja tilaa sijoituskirjoja
Nykygurut_leveekansi.png

Arvoguru – näin löydät halvimmat osakkeet (2022).

Tutkitusti tuottavin sijoitusstrategia!

Edullisten osakkeiden ostaminen on finanssimaailman tunnustetuin strategia. Arvoguru jatkaa siitä, mihin tähänastiset arvosijoittamista käsittelevät perusteokset ovat jääneet. Tunnuslukuihin pohjautuvasta mekaanisesta seulonnasta astutaan ratkaiseva askel sijoituskohteiden analysoimiseen nykyaikaisen arvosijoittamisen keinoin.

Kirjailija, pörssitoimittaja Karo Hämäläinen ja Nordnetin osakestrategi Jukka Oksaharju kirjoittivat vuoden 2016 myydyimmän sijoituskirjan Sijoita kuin guru. Myöhemmin ilmestyneissä hiteiksi nousseissa Laatugurussa, Pikkugurussa ja Arvogurussa he saivat rinnalleen talouden ammattilaisena työskentelevän sijoitusbloggaajan Random Walkerin. Nyt supersuosittu kirjasarja saa jatkoa täysin uudistetun Arvogurun muodossa.

Alkuperäisen esipuheen kirjaan on kirjoittanut Sammon entinen konsernijohtaja Kari Stadigh.

Koko A5, 237 sivua.


Katso hinnat ja tilaa sijoituskirjoja
Arvoguru_2022_kokokansi-web.jpg

Laatuguru – näin valitset voittajaosakkeet (2021).

Parempaa tuottoa – pienemmällä riskillä!

Laatugurussa Jukka Oksaharju ja Karo Hämäläinen ovat saaneet rinnalleen suosittua laatusijoittamiseen erikoistunutta blogia pitävän Random Walkerin eli sijoittaja Jarkko Ahon.

Laatuguru esittelee laatuyhtiöihin keskittyvän sijoitustyylin periaatteet suurista linjoista Helsingin pörssin yhtiöiden tarkasteluun. Kuinka maailman menestyneimmät sijoittajat ovat käyttäneet laatukriteereitä ja mitkä suomalaisyhtiöt voisivat kiinnostaa heitä?

Laatuguru on ensimmäinen suomalainen laatuyhtiösijoittamiseen keskittyvä kirja. Esipuheen kirjaan on kirjoittanut Pekka Lundmark.

Koko A5, 180 sivua.


Katso hinnat ja tilaa sijoituskirjoja
Laatuguru_kansi_2021.png

Sijoita kuin guru (2020).

Vuosisadan kovimmat sijoitusopit yksissä kansissa.

Jukka Oksaharjun ja Karo Hämäläisen suomalaisen sijoituskirjallisuuden moderniksi klassikoksi vuonna 2016 noussut kirja Sijoita kuin guru on uudistettu vastaamaan kesän 2020 markkinatilannetta. Kirja esittelee sijoituskirjallisuushistorian tärkeimmät sijoitusfilosofiat sadan viime vuoden ajalta – ajankohtaisesti, suomeksi ja samoissa kansissa.

Sijoita kuin guru esittelee kahdeksan osakesijoittamisen arvostetun auktoriteetin periaatteet ja tuo ne 2020-luvulle. Mihin Helsingin pörssin yhtiöön kannattaisi sijoittaa, jos uskoo tiettyyn sijoitusfilosofiaan? Mitä kukin sijoitusguru ostaisi salkkuunsa tänään? Historia kohtaa nykypäivän – Benjamin Grahamista Warren Buffettiin.

Uudistetun kirjan esipuheen on kirjoittanut Björn Wahlroos. Esipuheessaan Wahlroos paljastaa, miten sijoituskohteita tulisi valita – ja ennen kaikkea sen, mihin ei missään tapauksessa pidä sijoittaa.

Koko A5, 222 sivua.


Katso hinnat ja tilaa sijoituskirjoja
skg-nelio.jpg

Pikkuguru – näin löydät tulevaisuuden tähdet.

Suuria tuottoja pienillä yhtiöillä?

Sijoittamisessa suurimmat voitot tekee se, joka löytää tulevaisuuden tähtiyhtiön juuri ennen kuin se kohoaa pitkäaikaiseen kiitoon. Pikkuguru auttaa löytämään keinoja, joilla voi seuloa tulevaisuuden tähdet ja välttää yhtiöt, joiden lupaukset jäävät esityskalvoille.

Pienyhtiöihin erikoistuminen vaatii sijoittajalta perehtyneisyyttä ja halua kääriä hihat, mutta hyvin tehdystä työstä saa palkinnon. Pikkuguru kertoo kaiken olennaisen, mitä suomalaisen pien- ja kasvuyhtiösijoittajan tulee tietää.

Esipuheen Pikkuguru-kirjaan on kirjoittanut Ponssen toimitusjohtaja Juho Nummela. Jälkisanat kirjan viimeiseksi luvuksi on laatinut kansanedustaja Elina Lepomäki.

Koko A5, 237 sivua.


Katso hinnat ja tilaa sijoituskirjoja
Pikkuguru_kannet.jpg

Hajauta tai hajoa.

Keskipisteessä osinkovirran merkitys.

Miksi sijoittajan tulee hakea tuottoa kasvavana osinkovirtana suoraan pörssiyhtiöltä, eikä pikaisilla osakemyynneillä muilta sijoittajilta?

Jukka Oksaharjun kirja Hajauta tai hajoa alleviivaa pörssiyhtiön maksaman osinkovirran merkitystä pitkän aikavälin sijoittajalle osakkeiden myyntivoittojen sijaan. Menestyvä laatuyhtiö maksaa omistajilleen kasvavaa osinkovirtaa, vaikka pörssiä ei olisi olemassakaan. Tällöin sijoitustuotto ei ole riippuvainen muiden sijoittajien lyhytjänteisestä toiminnasta osakemarkkinoilla. Näkökulma vaikuttaa erityisesti hajautukseen: sijoittajan tulee keskittyä salkun markkina-arvon heilahtelun tasoittamisen sijaan kasvutrendillä olevan osinkovirran varmistamiseen.

Hajauta tai hajoa haastaa sijoitustoiminnan perinteiset lähtöasetelmat: Onko hajautusta tarkasteltava salkun eri osakelajien lukumäärän sijaan yhtiöiden todellisten liiketoimintojen ansaintamallien iskunkestävyyden näkökulmasta?

Koko A5, 311 sivua.


Katso hinnat ja tilaa sijoituskirjoja
hajautataihajoa-kannet.PNG

Hyvästä yhtiöstä hyvään sijoitukseen.

Analyysiä pörssiyhtiöiden osingonmaksukyvystä.

Millainen on hyvä yhtiö? Mistä tunnistaa hyvän sijoituskohteen? Jukka Oksaharjun esikoiskirja Hyvästä yhtiöstä hyvään sijoitukseen esittelee näkökulman, jossa analyysi lähtee liikkeelle pörssiyhtiöstä ja sen osingonmaksukyvystä.

Nyt saatavilla olevassa 3. painoksessa käsitellään myös Oksaharjun blogista tuttuja arvosijoittamiseen ja käteisen merkitykseen liittyviä teemoja. Kirjan keskeisenä sanomana on se, että vain tuloksiaan kasvattavat yhtiöt voivat loistaa pörssissä suhdanteiden yli: osakkeen todellinen arvo vastaa rahamäärää, jonka yhtiö pystyy tilittämään osakkeenomistajilleen voitonjakona tulevaisuudessa.

Vasta yhtiökohtaisen analyysin jälkeen sijoittajan kannattaa suunnata katseensa pörssiin ja yhtiön osakkeen arvostustasoon. Onko kaikki hyvä siis jo hinnoiteltu osakkeeseen?

Koko A5, 233 sivua.


Katso hinnat ja tilaa sijoituskirjoja
hyvasta-kannet.PNG

Tietoa kirjoittajista.

Jukka+Oksaharju+3+color.jpg

Jukka Oksaharju.

Jukka Oksaharju toimii osake­strategina Nordnetissä. Hän on yksi Suomen seuratuimmista talous­bloggaajista ja uskaltaa haastaa yhtiön kuin yhtiön. Aiemmin Jukka on työs­kennellyt meklarina Nordnetissä ja sitä edeltäneessä eQ Pankissa. Jos sinulla on kysyttävää kirjoista, ota yhteyttä: jukka.oksaharju@nordnet.fi.

Seuraa Jukkaa:


karo.png

Karo Hämäläinen.

Karo Hämäläinen on helsinkiläinen kirjailija ja toimittaja, jonka tunnettuja teoksia ovat muun muassa finans­sitrillerit Erottaja ja Kolmikulma. Hämäläinen on toiminut myös Arvo­paperi-lehden toimittajana ja toimi­tuspäällikkönä.

Seuraa Karoa Twitterissä.

randomi.png

Random Walker.

Random Walker -nimimerkin takana on suomalaisessa suuryhtiössä työskentelevä talouden ammattilainen. Random Walker jatkaa aikaisemmin Kauppalehdessä pitämäänsä, laatus­ijoittamiseen keskittyvää Random Walker on the $treet -blogia Nordnet Blogissa.

Seuraa Random Walkeria:


E- ja äänikirjat sijoittamisesta.

Nämä teokset ovat maksutta luettavissa ja kuunneltavissa.

FI_audiobook_1200x628_share.jpg

Sijoittamisen käsikirja – aloita sijoittaminen 45 minuutissa.

Sijoittaminen on tällä hetkellä suositumpaa kuin koskaan, joten myös tarve aloittelijoille suunnatuille oppimateriaaleille on kova. Siksi halusimme luoda avuksesi äänikirjan, jonka opit ovat kevyitä omaksua, sisällöstä tinkimättä.

FI_Audiobook_1200x628_feed2.png

Treidaa kuin ammattilainen – e- ja äänikirja.

Treidaa kuin ammattilainen on tarkoitettu oppimateriaaliksi ja inspiraation lähteeksi kaiken tasoisille treidaajille aloittelijoista ammattilaisiin. Se sopii hyvin myös sijoittajille, jotka haluavat ymmärtää paremmin osakemarkkinoiden toimintaa ja sitä, mikä kurssiliikkeitä ohjaa lyhyellä aikavälillä.

© 2024 Nordnet Bank AB.
Nordnet | Yliopistonkatu 5, 3. krs | FI-00100 Helsinki