Kuukausisäästäminen.

Aloita kuukausisäästäminen ja laita rahasi kasvamaan.

Kuukausisäästäminen on helppo tapa aloittaa säästäminen. Kuukausisäästämisen etu on, että hajautat ajallista riskiä, kun säästät tasasumman joka kuukausi – näin sinun ei tarvitse miettiä, onko juuri nyt oikea aika sijoittaa markkinoille. Saat enemmän rahasto-osuuksia kurssien ollessa alhaalla ja vähemmän niiden ollessa korkealla.

Kuukausisäästämällä hyödynnät myös korkoa korolle -vaikutusta, joka voi ajan myötä saada rahasi kasvamaan lineaarisen sijaan eksponentiaalisesti.

  • Helppo tapa säästää säännöllisesti ja automatisoidusti.
  • Vetoapua korkoa korolle -ilmiöstä.
  • Nordnetin palvelu auttaa sinut alkuun rahastosalkun luomisessa.
Kuukausisäästäminen

Kuukausisäästä rahastoihin ja/tai ETF:iin.

Kuukausisäästäminen

Kuukausisäästä rahastoihin.

Rahastokuukausisäästämisessä pääset alkuun jo 15 eurolla kuukaudessa. Valitse yksi tai useampi rahasto yli 60 rahastoyhtiön rahastojen joukosta. Kuukausisäästöpalvelustamme saat myös apua sopivien rahastojen löytämiseen. Muutaman simppelin vaiheen kautta pääset nopeasti alkuun rahastosalkun luomisessa.

→ Lue lisää rahastokuukausisäästämisestä


Kuukausisäästä ETF:iin.

ETF:t toimivat kuten tavanomaiset rahastot, mutta ne on noteerattu pörssissä kuten osakkeet. Voit valita kuukausisäästösopimukseen enintään neljä ETF:ää.

→ Lue lisää ETF-kuukausisäästämisestä

Näin nopeasti säästösi voivat kasvaa – kokeile korkoa korolle -laskuria.

Sijoituksen arvo sijoitusajan päättyessä

Laskelman tarkoitus on antaa esimerkki siitä, miten säännöllinen säästäminen voi saada rahasi kasvamaan ajan myötä. Laskelman tulosta ei tule käsittää sijoitussuositukseksi tai -neuvoksi. Laskelma on yksinkertaistus todellisuudesta.

Laskelmassa on huomioitu rajallinen määrä muuttujia:

  • kertasijoitus alussa
  • kuukausittainen säästösumma
  • sijoitusaika vuosina
  • vuotuinen tuotto-odotus

On mahdotonta sanoa, miten suuri tuotto tulee todellisuudessa olemaan. Esimerkkilaskelman tuottoprosentti on vain oletus.

Laskelmassa ei ole huomioitu kaikkia säästösummaan todellisuudessa vaikuttavia tekijöitä, kuten inflaatiota, veroja, valuuttakurssimuutoksia ja rahastoihin liittyviä kuluja. Laskelma ei perustu mihinkään tiettyyn säästötapaan.

Pidätämme oikeuden mahdollisiin kirjoitusvirheisiin ja virheellisiin laskelmiin.