Siirry pääsisältöön

Kuukausisäästäminen
niin kuin haluat.

200 000 kuukausisäästäjää ei voi olla väärässä. Aloita sinäkin.

Mikä sopii sinulle?

Robot-icon-770x145.png

Valmiiksi hajautettu sijoitusratkaisu.

Nordnet One tarjoaa helpon ratkaisun säästöjen sijoittamiseen ja hajauttamiseen edullisin kuluin. Muuta ei säästäjä välttämättä tarvitse.

Guidence-icon-770x145.png

Apua rahastojen valintaan.

Suodata ja löydä sinulle sopivat rahastot. Muutaman simppelin vaiheen kautta palvelumme auttaa sinua rakentamaan räätälöidyn rahastosalkun.

Fund-icon-770x145.png

Poimi rahastot itse.

Jos jo tiedät mihin haluat sijoittaa, valitse itse yksi tai useampi rahasto yli 60 rahastoyhtiön rahastojen joukosta. 

ETF-icon-770x145.png

ETF-kuukausisäästäminen.

ETF:t toimivat kuten tavanomaiset rahastot, mutta ne on noteerattu pörssissä kuten osakkeet. Voit valita kuukausisäästösopimukseen enintään neljä ETF:ää yli sadan ETF:n joukosta.

Näin nopeasti säästösi voivat kasvaa.

Katso laskurilla, kuinka paljon säästösi voivat kasvaa ja milloin saavutat säästötavoitteesi. Mitä aiemmin aloitat säästämisen, sitä pidempään korkoa korolle -vaikutus ehtii kasvattaa pääomaa. Säästämisessä ja sijoittamisessa aloittaminen onkin ajoittamista tärkeämpää.

Kertasijoitus alussa
0
Kuukausisäästösumma
200
Vuotuinen tuotto-odotus*
7 %
Sijoitusaika
20 v
Sijoituksen arvo sijoitusajan päättyessä
102 081
Sijoituksen arvo sijoitusajan päättyessä

*Helsingin pörssin keskimääräinen tuotto 15 vuodelta 7,76 % (30.12.2002–29.12.2017).

Tärkeää tietoa riskeistä ja tuotoista.

Tämä sivu ei ole eikä sitä pidä tulkita sijoitussuositukseksi tai kehotukseksi merkitä, ostaa tai myydä arvopapereita. Sijoittamiseen ja rahoitusinstrumentteihin liittyy aina riskejä. Sijoitusten arvo ja tuotto voivat muuttua ja sijoitetun pääoman voi menettää kokonaan.

Historiallinen kehitys ei ole tae tulevasta tuotosta. Sijoittajaa kehotetaan tutustumaan rahastoesitteeseen ja avaintietoasiakirjaan (KIID) ennen sijoituspäätösten tekemistä. Rahastoesitteeseen löydät rahastoyhtiön verkkosivuilla ja KIID:n löydät rahaston yleiskatsaussivulta ja toimeksiantonäkymästä Nordnetin palvelusta.


Miksi kuukausisäästäminen kannattaa?

Kuukausisäästäminen on helppo tapa aloittaa säästäminen, vain muutama askel ja minuutti ajastasi. Kuukausisäästämisen etu on, että hajautat ajallista riskiä, kun säästät tasasumman joka kuukausi – näin sinun ei tarvitse miettiä, onko juuri nyt oikea aika sijoittaa markkinoille. Ostot ajoittuvat sekä alhaisiin että korkeisiin kursseihin, jolloin ostat keskimäärin ns. oikeaan hintaan. Saat enemmän rahasto-osuuksia kurssien ollessa alhaalla ja vähemmän niiden ollessa korkealla.

Kun kuukausisäästösuunnitelma on kerran tehty, se hoitaa säästämisen puolestasi, eikä sinun tarvitse käyttää siihen enempää aikaasi.

Kuukausisäästämällä hyödynnät myös korkoa korolle -vaikutusta, joka voi ajan myötä saada rahasi kasvamaan lineaarisen sijaan eksponentiaalisesti. Ei ihme, että korkoa korolle -ilmiötä kutsutaan maailman kahdeksanneksi ihmeeksi!

770x400-manadsspara.jpg
Kaisa-Vanha-Perttula770x325.jpg

Rahastot ja kuukausisäästäminen | Matkalla massimaisteriksi

Tällä videolla Kaisa Vanha-Perttula johdattaa katsojat erilaisten rahastotyyppien ja kuukausisäästämisen saloihin. Katso jakso ja ota rahastosijoittamisen perusteet haltuun!

Vauraat-ja-rohkeat-perinto770x325.jpg

Perintörahan sijoittaminen – kerralla osakkeisiin vai kuukausisäästäen? | Vauraat ja rohkeat

Jos saa perinnön, myy yrityksensä tai voittaa lotossa, pankkitilillä voi yhtäkkiä olla huomattavasti enemmän rahaa kuin tarvitsee omaan käyttöönsä moneen vuoteen. Kannattaako perintörahan sijoittaminen tehdä kertaheitolla vai useammassa erässä pidemmän ajan kuluessa?

Martin-Paasi770x325.jpg

Korkoa korolle – 35 vuoden eläkesäästöt kymmenessä vuodessa?

Kaksikymppinen säästää 2400 €/kk 10 vuoden ajan, kolmekymppinen 35 vuotta ja 2-vuotias 2 vuotta. Kenellä on isoin eläke?

Vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin kuukausisäästämisestä.

Meillä on Suomen tyytyväisimmät sijoittajat.

Nordnetillä on EPSI Ratingin (12/2023) mukaan sijoittajien keskuudessa korkein asiakastyytyväisyys Suomessa. Korkea taso selittyy muun muassa erittäin korkeilla tuotelaatua sekä rahalle saatavaa vastinetta koskevilla arvioilla.

Tee kuten 565 600 suomalaista, avaa tili Nordnetiin.

Tule asiakkaaksi

Epsi-Footer_003.svg
© 2024 Nordnet Bank AB.
Nordnet | Yliopistonkatu 5, 3. krs | FI-00100 Helsinki