Siirry pääsisältöön

Rahapodi

Nordnetin #rahapodi on podcast, jossa puhumme taloudesta, säästämisestä ja sijoittamisesta. Podia vetävät Nordnetin talousasiantuntija Martin Paasi sekä yhteistyökumppanuuksista vastaava Miikka Luukkonen.
Kaikki jaksot

CFO on uusi CEO | #rahapodi 245

Talousjohtaja on nykyään pörssiyhtiön todellinen johtaja, ei enää toimitusjohtaja. Mistä löytyvät parhaat CFO:t? Mitä taitoja hyvältä CFO:lta vaaditaan? Kuuntele #rahapodin CFO-special!

Koska kannattaa valmistua? | #rahapodi 243

Tämän viikon #rahapodi onkin tripodi, sillä Miikka ja Martin tarjoilevat kolmen aiheen luksusillallisen yhden hinnalla. Aiheina osinkojen uudelleensijoittaminen, opiskelijat ja valtio omistajana.

Miikka ja Martin politiikkaan? | #rahapodi 242

Tämänviikkoisen jakson aiheena ovat kuulijakysymykset. Katso myös lista jaksossa 240 lanseeratun PODicoinin ikoni- ja symboliehdotuksista ja anna äänesi komeimmalle tuotokselle!

10 uutta ministeriä vetämään Suomi suosta | #rahapodi 241

Suomi on tänä päivänä harmaantuva ja BKT:ltään kitukasvuinen maa. #rahapodi esittelee 10 tarkasti rajattua uutta ministeripestiä, jotka toimisivat katalyytteinä Suomen nostamiseksi suosta uudelleen kasvuun kiinni.

Podicoin, kevään kuumin krypto? | #rahapodi 240

Unohda FIRE, nyt tulee CIRE (crypto independence, retire early)! #rahapodi-isännät Miikka ja Martin päättivät ratsastaa tulikuuman trendin aallonharjalla ja perustaa oman kryptovaluutan.

Missä turvasatamasijoitukset, Martti Hetemäki? | #rahapodi 239

Yhdysvaltain dollari näyttää olevan menettämässä asemansa turvasatamasijoituksena, ns. Safe Assettina. Mistä löytyisi korvaaja USA:n valtionlainoille, joiden kysyntää inflaatiopelot nakertavat kiihtyvään tahtiin?

Asuntokauppojen bonanza | #rahapodi 238

Korona mullisti asuntomarkkinat – kannattaako nyt ostaa vai myydä? Miikka ja Martin käyvät läpi asuntomarkkinoiden tilaa ja tutkailevat sitä asuntovelallisen ja asunnon ostamista harkitsevan näkökulmasta.