Siirry pääsisältöön

Rahapodi

Nordnetin #rahapodi on podcast, jossa puhumme taloudesta, säästämisestä ja sijoittamisesta. Podia vetävät Nordnetin talousasiantuntija Martin Paasi sekä yhteistyökumppanuuksista vastaava Miikka Luukkonen.
Kaikki jaksot

Rakentaminen sucks | #rahapodi 287

Onko viimeistään nyt aika dumpata YIT, SRV ja Lehto Group -osakkeet sijoitussalkusta, jos sellaisia sieltä sattuu löytymään? Miikka ja Martin pureutuvat rakennussektorin vaikeaan tilanteeseen #rahapodi-jaksossa 287.

Flash crash ja korkopommi | #rahapodi 286

Rahapodin uutisstudion tähtireportterit Martin "Arvi Lind" Paasi ja Miikka "Ripsa Papunen-Koskinen" Luukkonen käsittelevät jälleen viikon kuumimmat puheenaiheet, joihin mahtuu mm. flash crashia, valmiuslakia ja VR:n idän

Mörkö X 5 | #rahapodi 285

Miikka ja Martin profiloivat viittä osakesijoittajaa tällä hetkellä uhkaavaa markkinamörköä ja kertovat näkemyksensä, miten mörköhyökkäykseltä voi suojautua.

Julkinen ostotarjous – juridinen miinakenttä | #rahapodi 284

Mikä yhdistää Baswarea, Next Gamesia ja Twitteriä? Kaikkien kolmen yhtiön osakkeista on hiljattain tehty julkinen ostotarjous. Mitä ostotarjous oikeastaan tarkoittaa ja mitä siitä pitäisi tietää?

Hoitajalakko + Fees & Money | #rahapodi 283

#rahapodi-jakson 283 pääaiheena on hoitajalakko. Miten umpisolmu saataisiin avattua ja sovinto pöytään? Hoitajalakon lisäksi Miikka ja Martin käsittelevät kuulijakysymyksiä mm. Fortumiin ja inflaatioon liittyen.

Helsinki Special feat. Juhana Vartiainen | #rahapodi 282

Helsingin pormestari Juhana Vartiainen istuutui #rahapodi-studion piinapenkkiin Miikan ja Martinin grillattavaksi. Jaksossa käydään tiiviisti läpi Helsingin ja koko pk-seudun kohtalonkysymykset. Kuuntele jakso!

Miljoonakahvit feat. Suvi Tuppurainen | #rahapodi 281

Suomessa on nyt miljoona osakkeenomistajaa – hyvä me! Miikka, Martin ja Nordnet Suomen maajohtaja Suvi Tuppurainen juhlistavat merkkipaalua #rahapodi-studiossa kahvin ja osakesalkkukakun kera.

Huippupodin salaisuus feat. Risto Kuulasmaa | #rahapodi 280

#rahapodi hakee kasvua ja se ei omin voimin onnistu. Paikalle tarvitaan siis Suomen media-alan ykköskoutsi, Risto Kuulasmaa. Pitäisikö Miikan ja Martinin vaihtaa englantiin ja ottaa suunnaksi Hollywood?