Siirry pääsisältöön

Rahapodi

Nordnetin #rahapodi on podcast, jossa puhumme taloudesta, säästämisestä ja sijoittamisesta. Podia vetävät Nordnetin talousasiantuntija Martin Paasi sekä yhteistyökumppanuuksista vastaava Miikka Luukkonen.
Kaikki jaksot

Kesän Survival Pack -battle | #rahapodi 293

Miten ihmeessä sijoittaja voi rentoutua kesällä, kun epävarmuus vaanii markkinoita kuin lokki lomailijan jäätelöä Kauppatorilla? Miikka ja Martin tarjoilevat kuulijoille kesäisen selviytymispaketin battle-muodossa.

Miten Suomi korjataan? Feat. Sanna Kurronen | #rahapodi 292

Tuottavuus sakkaa, väestö vanhenee, välttämättömiä rakenteellisia muutoksia ei saada aikaiseksi ja Suomi on stagflaation kynnyksellä. Miten tilanne voidaan korjata ja valtiontaloutta elvyttää? Vieraana Sanna Kurronen.

Synkin jakso ikinä feat. Martti Hetemäki | #rahapodi 291

Mihin Suomen kannattaisi tässä maailmantilanteessa keskittyä? Entä mistä tavallinen tallaaja voisi löytää inflaatiosuojaa rahoilleen? Liity mukaan synkistelemään maailman tilaa #rahapodi-jakson 291 pariin!

Kolme urapolkua | #rahapodi 290

Miikka ja Martin käyvät juurta jaksain läpi erilaisten urapolkujen hyviä ja huonoja puolia ja kertovat lopussa myös pari isointa työelämään liittyvää mokaansa. Kuuntele jakso!

EKP umpisolmussa | #rahapodi 289

Mitä Miikka ja Martin ennustavat tapahtuvan seuraavaksi? Jääkö Eurooppa jälleen USA:n jalkoihin talouskasvussa, vai löytyykö umpisolmuun avausniksi EKP:n fiskaalireseptikirjasta? Kuuntele #rahapodi 289!

Keskarikupla | #rahapodi 288

Miikka ja Martin pureutuvat keskuspankkikuplan syihin, seurauksiin ja mahdollisiin hallitun puhkaisuin keinoihin. Mikä rooli osakemarkkinoilla, kryptoilla, koronalla ja elvytyspaketeilla on tässä kaikessa ollut?

Rakentaminen sucks | #rahapodi 287

Onko viimeistään nyt aika dumpata YIT, SRV ja Lehto Group -osakkeet sijoitussalkusta, jos sellaisia sieltä sattuu löytymään? Miikka ja Martin pureutuvat rakennussektorin vaikeaan tilanteeseen #rahapodi-jaksossa 287.

Flash crash ja korkopommi | #rahapodi 286

Rahapodin uutisstudion tähtireportterit Martin "Arvi Lind" Paasi ja Miikka "Ripsa Papunen-Koskinen" Luukkonen käsittelevät jälleen viikon kuumimmat puheenaiheet, joihin mahtuu mm. flash crashia, valmiuslakia ja VR:n idän