Siirry pääsisältöön

Rahapodi

Nordnetin #rahapodi on podcast, jossa puhumme taloudesta, säästämisestä ja sijoittamisesta. Podia vetävät Nordnetin talousasiantuntija Martin Paasi sekä yhteistyökumppanuuksista vastaava Miikka Luukkonen.
Kaikki jaksot

Uniperin kansallistaminen, WTF? | #rahapodi 299

Pian on Uniper-likapyykin aika. Kuka heitetään sähköbussin alle? Kuka tuhosi Suomen kruununjalokiven, Fortumin? Kuka on saanut vielä näennäisen jatkoajan kriisin keskellä? Kuuntele #rahapodi 299!

Keskiluokka kusessa | #rahapodi 296

Mistä apua energiakriisin ja inflaation kourissa sinnitteleville lapsiperheille? Entä rikkaat, vähävaraiset ja eläkeläiset? Miten keskiluokka saadaan ulos kurimuksestaan? Kuuntele #rahapodi 296!

Sähkökaaos + Fees & Money | #rahapodi 295

Sähkö ja kaikki muukin kallistuu. Oletko valmis? Miikka ja Martin jakavat vinkkinsä syksyn ja talven sähkökaaoksesta selviämiseen sekä vastaavat kuulijakysymyksiin.

Kun Fortum huijattiin Uniperiin | #rahapodi 294

#rahapodi is back! Kun Miikka ja Martin jäivät kesätauolle, inflaatio oli vielä joten kuten hallinnassa, sähkö kohtuuhinnoissa ja euro vahva. Kuinkas sitten kävikään?

Kesän Survival Pack -battle | #rahapodi 293

Miten ihmeessä sijoittaja voi rentoutua kesällä, kun epävarmuus vaanii markkinoita kuin lokki lomailijan jäätelöä Kauppatorilla? Miikka ja Martin tarjoilevat kuulijoille kesäisen selviytymispaketin battle-muodossa.