Siirry pääsisältöön

Rahapodi

Nordnetin #rahapodi on podcast, jossa puhumme taloudesta, säästämisestä ja sijoittamisesta. Podia vetävät Nordnetin talousasiantuntija Martin Paasi sekä yhteistyökumppanuuksista vastaava Miikka Luukkonen.
Kaikki jaksot

Oksaharju ja Paasi syvissä vesissä | #rahapodi 265

#rahapodi-vieraana Jukka Oksaharju! Martin ja Miikka tenttaavat Nordnetin osakestrategia mm. kuluneesta tuloskaudesta, nykyiseen markkinatilanteeseen parhaiten sopivasta sijoitusstrategiasta ja kevään osinkonäkymistä.

Sankariopettajan sijoituskoulu | #rahapodi 264

#rahapodi-vieraana yhteiskuntaopin ja historian opettaja, TATin sijoittajakoulun perustaja Timo Holmström. Kuka Holmström on miehiään ja mistä syntyi idea lukiolaisille suunnatusta sijoituskoulusta?

Fees & Money heittää Woltin | #rahapodi 263

#rahapodi-jaksossa 263 Miikka ja Martin ruotivat mm. Woltin ja DoorDashin yrityskauppaa, Helsingin pörssin alkavaa CMD-kautta, loppuvuoden veroveivejä, Rolls-Roycen pienydinreaktoreita sekä kuulijakysymyksiä.

Martinin opit pähkinänkuoressa | #rahapodi 262

#rahapodi goes back to basics. Jakson 262 fokuksessa on aihe, joka saa Nordnetin talousasiantuntija Martin Paasin liekkeihin kuin jätkänkynttilän: pitkäjänteinen, kustannustehokas säästäminen osakkeisiin.

SOTE-uudistus à la Miikka & Martin | #rahapodi 261

SOTE-uudistus on yksi suomalaisen yhteiskunnan järisyttävimmistä muutoksista. Miikka ja Martin pistävät SOTE-asiat halki, poikki ja pinoon – enää ei tarvita kuin SOTE-Mooses kantamaan pino maaliin asti.

Eläkkeet ylös, Hanska ulos | #rahapodi 260

Onko meillä varaa eläkkeiden korotuksiin, vai onko homma lähdössä hanskasta? "Hanska" eli Handelsbanken ainakin näyttää saaneen tarpeekseen – yhtiö nimittäin ilmoitti aikeistaan vetäytyä Suomesta ja Tanskasta.

Aika metsittää Suomen pellot? | #rahapodi 259

Olisiko viimein aika lypsää kansallisella päätöksellä EU:lta viherryttämistuet pois ja muuttaa kaikki pellot metsiksi? Miikka ja Martin kertovat näkemyksensä #rahapodi-jaksossa 259.