Rahapodi

Nordnetin #rahapodi on podcast, jossa puhumme taloudesta, säästämisestä ja sijoittamisesta. Podia vetävät Nordnetin talousasiantuntija Martin Paasi sekä yhteistyökumppanuuksista vastaava Miikka Luukkonen.
Kaikki jaksot

Martinin uusi ura AY-pamppuna | #rahapodi 224

Nordnet tekee comebackin pörssiin, Martin lähtee AY-pampuksi ja Biden mitä ilmeisemmin Valkoiseen taloon. Martinin järisyttävät uutiset saivat molempien silmäkulmat kostumaan kaksikon muistellessa yhteisiä saavutuksiaan.

Tesla ryminällä indeksiin | #rahapodi 223

Tesla on noin 400 miljardin dollarin markkina-arvollaan yksi historian isoimpia lisäyksiä S&P 500 –indeksiin. Martin ja Miikka pohtivat, mitä tämä tarkoittaa indeksiin sijoittavien rahastojen kannalta.

Hurskastelua ja kateutta suomalaisittain | #rahapodi 222

Veropäivä on suomalainen spektaakkeli, jolloin kateus kansalaisten keskuudessa on käsin kosketeltavaa ja lehdet täynnä revitteleviä klikkiotsikoita. Tuoreimman #rahapodin aiheena myös presidentinvaalien jälkipuinti.

Biden potki pörssiin vauhtia | #rahapodi 221

Bidenin piti viedä USA:n presidentinvaalit 6–0, mutta nyt ollaankin pattitilanteessa. Miten näin kävi? #rahapodi-nauhoitusten aikaan tilanne on yhä auki ja epävarmuus käsin kosketeltavaa.

Veikkaukselle taloustieteen Nobel | #rahapodi 220

Suomalaiset hävisivät Veikkaukselle 1,7 miljardia vuonna 2019. Pelaaminen keskittyy voimakkaasti vähiten koulutettuun ja köyhimpään kansanosaan. Miikka ja Martin paljastavat #Veikkauskratia-ilmiön jaksossa 220.

Tulevaisuus-battle feat. Futucast | #rahapodi 219

Tulevaisuus astui #rahapodin etästudioon! Martin ottaa yhteen tulevaisuuden luotaamiseen erikoistuneen Futucast-kaksikko William von der Pahlenin ja Isak Raution kanssa.

Indeksisijoittaminen rokkaa 🤘 | #rahapodi 218

Jaksossa pureudutaan syvälle indeksirahastojen ominaisuuksiin. Kuuntelemalla jakson opit, miksi indeksirahastojen rakenne on kuin täytekakku ja millaisia ominaispiirteitä tunnetuilla indekseillä on.