Siirry pääsisältöön

Rahapodi

Nordnetin #rahapodi on podcast, jossa puhumme taloudesta, säästämisestä ja sijoittamisesta. Podia vetävät Nordnetin talousasiantuntija Martin Paasi sekä yhteistyökumppanuuksista vastaava Miikka Luukkonen.
Kaikki jaksot

Suomi Summit | #rahapodi 254

Jakson pääaiheena on Suomi Summit, Slushin kaltainen spektaakkeli, joka pitäisi perustaa pikimmiten nostamaan riutuva kansantaloutemme suosta ja saattamaan Suomi nousuun.

Paluu pulpettiin -podibattle | #rahapodi 252

Jakson 252 aiheena ovat päättyneen hellekesän tärkeimmät uutiset, tapahtumat ja ilmiöt. Miikka ja Martin listaavat kumpikin kolme mielestään oleellisinta aihetta podibattle-muodossa.

Kesän Fees & Money -special | #rahapodi 251

Miten saataisiin eläkevarat riittämään Y-, Z- ja ÅÄÖ-sukupolvillekin? Kannattaako opintoja sittenkään lykätä? Mm. näihin kysymyksiin vastauksia #rahapodin kuulijakysymys-specialissa. Rentouttavaa kesää!

Vaaran merkit | #rahapodi 250

Vaaranmerkkien lista osakemarkkinoilla on pelottavan pitkä, mutta tarvitseeko sijoittajan olla huolissaan? Oliko Martinin arvaus vuoden pielessä ja syksyllä nähdään pörssiromahdus – vai vieläkö kurssit jatkavat nousuaan?

Maakuntavero – Suomesta liittovaltio? | #rahapodi 249

Viime aikojen yksi kuumimmista puheenaiheista on ollut maakuntavero. #rahapodi esittelee jaksossa ison nipun luovia ratkaisuja, joiden avulla maakuntien menot saataisiin rahoitettua ilman maakuntaveron käyttöönottoa.

VTT:n eväät kestävään kasvuun | #rahapodi 248

Mihin Suomen kannattaa panostaa ja kuinka monen miljardin edestä investointeja tarvitaan, jos aiomme pysyä kansainvälisen kilpailun kelkassa? Vieraana VTT:n pääjohtaja Antti Vasara.