Siirry pääsisältöön

Menneet tapahtumat

MoneyMingle-webinaari 15.5.

MoneyMingle-webinaari: opi kuukausisäästämään.

Date and time: 15. toukokuuta 17:00

Järjestämme keskiviikkona 15.5. klo 17.00 ensimmäisen Nordnet Female Network -webinaarin, jonka aikana tulet kuulemaan inspiroivia sijoittajatarinoita sekä oppimaan, kuinka teet itsellesi kuukausisäästösopimuksen Nordnetin mobiilisovelluksessa. Uusi Nordnet Female Network on sinulle, joka haluat inspiroitua naisten sijoittajatarinoista ja tehdä säästämisestä hauskaa turvallisessa ympäristössä.

Oletko jo pitkään haaveillut sijoittamisen ja säästämisen aloittamisesta? Tule MoneyMingleen, jonka aikana jokainen osallistuja pääsee sijoittamisessa alkuun. Yksin ei tarvitse tehdä, sillä live-chatissa apunasi ja tukenasi ovat Nordnetin asiantuntijat sekä muut osallistujat.

Tapahtuma järjestetään hybridi-muodossa. Jos siis asut pääkaupunkiseudulla, tai olet muuten käymässä täällä päin, voit ilmoittautua samaan aikaan livenä Helsingin toimistollamme pidettävään tilaisuuteen. Tällä sivulla ilmoittaudut digitaaliseen webinaariin. Live-tapahtumaan voit ilmoittautua täällä. Huom. Ilmoittaudu vain toiseen.

Vinkkaa myös kaverillesi webinaarista! Huomioi kuitenkin, että kaikkien osallistujien tulee olla Female Networkin jäseniä sekä ilmoittaa itsensä tapahtumaan oheisella lomakkeella. Webinaari on maksuton.

Jotta saat webinaarista eniten irti, suosittelemme lataamaan Nordnet Appin ja avaamaan asiakkuuden ennen tapahtuman alkua. Asiakkuuden ja tilin avaaminen on maksutonta.

Lue lisää Nordnet Female Networkista ja liity jäseneksi täällä!

Suora linkki webinaariin tullaan lisäämään tälle sivulle. Tulet myös saamaan linkin sähköpostiisi lähempänä tapahtumaa.


Meri Nurminen, Content Marketing Manager, Nordnet

Essi Kannosto, Customer Service, Nordnet

Meri Nurminen & Essi KannostoHuom. Tässä esitetty ei ole eikä sitä tule käsittää kehotukseksi merkitä, ostaa tai myydä arvopapereita. Sijoittajan tulee sijoituspäätöksiä tehdessään perustaa päätöksensä omaan arvioonsa sekä ottaa huomioon omat tavoitteensa ja taloudellinen tilanteensa. Sijoittamiseen ja rahoitusvälineisiin liittyy aina riskejä. Ennen kaupankäynnin aloittamista sijoittajan tulee ymmärtää kaupankäyntiin liittyvät riskit ja tuotteeseen liittyvät ehdot.

Sijoittajan tulee huomioida, että historiallinen tai simuloitu kehitys ei ole tae tulevasta tuotosta. Sijoitusten arvo ja tuotto voi muuttua ja sijoitetun pääoman voi menettää jopa kokonaan.

MoneyMingle Live 15.5.

MoneyMingle Live: opi kuukausisäästämään.

Date and time: 15. toukokuuta 17:00

Järjestämme keskiviikkona 15.5. klo 17.00-19.30 ensimmäisen Female Network -tapahtuman, joka yhdistää sijoittamisen aloittamisesta sekä rahapuheesta kiinnostuneet saman katon alle. Uusi Nordnet Female Network on sinulle, joka haluat inspiroitua naisten sijoittajatarinoista ja tehdä säästämisestä hauskaa turvallisessa ympäristössä.

Oletko jo pitkään haaveillut sijoittamisen ja säästämisen aloittamisesta? Tule MoneyMingleen, jossa jokainen osallistuja pääsee kuukausisäästämisessä alkuun. Yksin ei tarvitse tehdä, sillä apunasi ja ympärilläsi ovat Nordnet-tiimi ja muut osallistujat.

Tapahtuma järjestetään hybridi-muodossa, eli voit ilmoittautua joko livenä Helsingin toimistollamme pidettävään tilaisuuteen TAI samaan aikaan verkossa striimattavan webinaaritallenteen ensiesitykseen, jossa asiantuntijamme vastaavat kysymyksiin live-chatissa. Tällä sivulla ilmoittaudut livetapahtumaan Helsingissä. Webinaariin voit ilmoittautua täällä. Huom. Ilmoittaudu vain toiseen tapahtumista.

Ota myös kaverisi mukaan tapahtumaan! Huomioi kuitenkin, että kaikkien osallistujien tulee olla Female Networkin jäseniä sekä ilmoittaa itsensä tilaisuuteen tältä sivulta löytyvällä lomakkeella. Tilaisuus on maksuton.

Jotta saat MoneyMinglestä eniten irti, suosittelemme lataamaan Nordnet Appin ja avaamaan asiakkuuden ennen tapahtuman alkua. Asiakkuuden ja tilin avaaminen Nordnetiin on maksutonta.

Lue lisää Nordnet Female Networkista ja liity jäseneksi täällä!

Ilmoittautuminen on sitova. Ilmoittautumisen voi perua maksutta viimeistään 12.5.2024. Ilman peruutusta ja perusteltua syytä peritään tulematta jättämisestä 50 € maksu. Maksulla pyrimme välttämään ruokahävikkiä sekä varmistamaan, että kaikki halukkaat pääsevät osallistumaan tapahtumaan.
Suvi Tuppurainen, maajohtaja, Nordnet


Maria Nurminen, puheenjohtaja, Nuoret Osakesäästäjät


Maiju Heikkinen, Broker

Laura Sanguinetti, Business Manager, Nordnet Liv


Tarjolla wrappeja, pientä makeaa sekä mocktaileja
Huom. Tässä esitetty ei ole eikä sitä tule käsittää kehotukseksi merkitä, ostaa tai myydä arvopapereita. Sijoittajan tulee sijoituspäätöksiä tehdessään perustaa päätöksensä omaan arvioonsa sekä ottaa huomioon omat tavoitteensa ja taloudellinen tilanteensa. Sijoittamiseen ja rahoitusvälineisiin liittyy aina riskejä. Ennen kaupankäynnin aloittamista sijoittajan tulee ymmärtää kaupankäyntiin liittyvät riskit ja tuotteeseen liittyvät ehdot.

Sijoittajan tulee huomioida, että historiallinen tai simuloitu kehitys ei ole tae tulevasta tuotosta. Sijoitusten arvo ja tuotto voi muuttua ja sijoitetun pääoman voi menettää jopa kokonaan.

© 2024 Nordnet Bank AB.
Nordnet | Yliopistonkatu 5, 3. krs | FI-00100 Helsinki