Siirry pääsisältöön

Tulevat tapahtumat

Nfn koulutus thumba

Nordnet Female Network -koulutus: Näin tulkitset osavuosikatsausta

Päivämäärä ja aika: 15. elokuuta 17:00

Tervetuloa kouluttautumaan Nordnet Female Networkin kanssa 15. elokuuta klo 17 eteenpäin! Ensimmäisen verkkokoulutuksen aiheena on osavuosikatsauksen tulkinta sekä tärkeimmät tunnusluvut.

Koulutus järjestetään etänä Zoomissa ja osallistuminen onnistuu verkkoselaimella. Osallistumislinkki lähetetään ilmoittautuneille sähköpostitse. Se myös ilmestyy tälle sivulle 15 minuuttia ennen tapahtuman alkua. Koulutus on maksuton ja tarkoitettu Female Networkin jäsenille. Webinaarista ei tulla jakamaan kokonaista tallennetta, joten kannattaa tulla paikalle juuri tapahtuman aikana. Saatamme jakaa osia sisällöstä.

Tulkitsemalla pörssiyhtiön osavuosikatsausta sijoittaja voi saada ajankohtaista tietoa yhtiön taloudellisesta suorituskyvystä, strategisista päätöksistä ja riskeistä. Näiden tietojen avulla sijoittaja voi arvioida yhtiön menestystä sekä tunnistaa mahdolliset ongelmat ja tehdä parempia sijoituspäätöksiä. Osavuosikatsausten tulkinta onkin hyödyllinen taito esimerkiksi sinulle, joka haluat kehittyä sijoittajana sekä laajentaa portfoliotasi rahastoista yksittäisiin osakkeisiin.

Koulutus sopii etenkin niille, joilla on jo hieman kokemusta sijoittamisesta ja säästämisestä. Myös aloittelija voi inspiroitua koulutuksesta. Koulutuksen luonne on vuorovaikutteinen, joten kysymyksiä saa esittää esimerkiksi chatissa. Voit myös laittaa kysymyksesi jo ennakkoon osoitteeseen femalenetwork.fi@nordnet.fi. Kysymyksiin tullaan vastaamaan webinaarin aikana.

Kouluttajana toimii talousasiantuntija Sara Sepiddam. Koulutuksessa mukana on myös Nordnetin meklari Maiju Heikkinen, joka kertoo käytännön esimerkkejä ja vinkkejä Nordnetin palveluun liittyen.

"Olen talousasiantuntija ja minulla on kokemustaustaa monipuolisista talouden tehtävistä julkisella ja yksityisellä sektorilla. Työkuvaani kuuluu mm. talouden suunnittelutehtävät, johtaminen ja sparraaminen. Toimin myös isojen yritysten talouden asiakasrajapinnassa. Sijoitan itse tulevaisuutta varten, mutta sijoittaminen on minulle myös keino oppia ja ymmärtää maailmaa.

Verkostoissa on yhteisön voimaa! Haluan olla mukana kannustamassa ja tukemassa naisten sijoittamista. Nordnetin Female Network tarjoaa mahdollisuuksia myös sijoitusosaamisen kasvattamiseen. Syksyn koulutus tulee olemaan interaktiivinen webinaari, jonka tarkoitus on opetella ymmärtämään taloustietoa. Lämpimästi tervetuloa kaikki, joita kiinnostaa oppia aiheesta!"

NFN Kestävää kasvua

Nordnet Female Network: Kestävää kasvua

Päivämäärä ja aika: 14. marraskuuta 17:00

Tervetuloa viettämään ainutlaatuista sijoittajailtaa torstaina 14.11. uuteen osoitteeseemme Helsingin Aallon Huippuun! Tapahtuman teemana on vastuullisuus sekä kestävän kasvun saavuttaminen niin yksilötasolla kuin pörssissä yleisesti. Puheenvuoroissa käsitellään myös tulevaisuuteen varautumista sijoittamisen ja säästämisen avulla. Tätä et halua missata. 🌱🌟

Illan puhujina ovat mm. Nordnetin Head of Sustainability Marja Carlsson sekä Nordnetin Suomen maajohtaja Suvi Tuppurainen. Tulossa myös sijoitusmaailmasta tuttujen naisten paneelikeskustelu, jonka aikana yleisön on mahdollisuus kysyä kysymyksiä. Illan kruunaavat herkulliset tarjoilut sekä verkostoituminen muiden sijoittamisesta kiinnostuneiden kanssa. Jokainen saa tilaisuuden päätteeksi mukaansa oman goodie bagin.

Tilaisuuden ohjelma ja aikataulu tarkentuvat myöhemmin. Pidä siis silmät ja korvat auki!

Tapahtuma on tarkoitettu Nordnet Female Networkin jäsenille. Voit liittyä verkostoon maksutta täällä. Avecit ovat tervetulleita. Jokaisen vieraan tulee kuitenkin ilmoittautua lomakkeella, sillä keräämme nimet ovella.

Ilmoittautuminen on sitova. Ilmoittautumisen voi perua maksutta viimeistään 12.11.2024. Ilman peruutusta ja perusteltua syytä peritään tulematta jättämisestä 50 € maksu. Maksulla pyrimme välttämään ruokahävikkiä sekä varmistamaan, että kaikki halukkaat pääsevät osallistumaan tapahtumaan.Suvi Tuppurainen, maajohtaja, Nordnet

Marja Carlsson, Head of Sustainability, Nordnet

Nordnet

Tarkentuu myöhemminMenneet tapahtumat

MoneyMingle-webinaari 15.5.

MoneyMingle-webinaari: opi kuukausisäästämään.

Päivämäärä ja aika: 15. toukokuuta 17:00

Järjestämme keskiviikkona 15.5. klo 17.00 ensimmäisen Nordnet Female Network -webinaarin, jonka aikana tulet kuulemaan inspiroivia sijoittajatarinoita sekä oppimaan, kuinka teet itsellesi kuukausisäästösopimuksen Nordnetin mobiilisovelluksessa. Uusi Nordnet Female Network on sinulle, joka haluat inspiroitua naisten sijoittajatarinoista ja tehdä säästämisestä hauskaa turvallisessa ympäristössä.

Oletko jo pitkään haaveillut sijoittamisen ja säästämisen aloittamisesta? Tule MoneyMingleen, jonka aikana jokainen osallistuja pääsee sijoittamisessa alkuun. Yksin ei tarvitse tehdä, sillä live-chatissa apunasi ja tukenasi ovat Nordnetin asiantuntijat sekä muut osallistujat.

Tapahtuma järjestetään hybridi-muodossa. Jos siis asut pääkaupunkiseudulla, tai olet muuten käymässä täällä päin, voit ilmoittautua samaan aikaan livenä Helsingin toimistollamme pidettävään tilaisuuteen. Tällä sivulla ilmoittaudut digitaaliseen webinaariin. Live-tapahtumaan voit ilmoittautua täällä. Huom. Ilmoittaudu vain toiseen.

Vinkkaa myös kaverillesi webinaarista! Huomioi kuitenkin, että kaikkien osallistujien tulee olla Female Networkin jäseniä sekä ilmoittaa itsensä tapahtumaan oheisella lomakkeella. Webinaari on maksuton.

Jotta saat webinaarista eniten irti, suosittelemme lataamaan Nordnet Appin ja avaamaan asiakkuuden ennen tapahtuman alkua. Asiakkuuden ja tilin avaaminen on maksutonta.

Lue lisää Nordnet Female Networkista ja liity jäseneksi täällä!

Suora linkki webinaariin tullaan lisäämään tälle sivulle. Tulet myös saamaan linkin sähköpostiisi lähempänä tapahtumaa.


Meri Nurminen, Content Marketing Manager, Nordnet

Essi Kannosto, Customer Service, Nordnet

Meri Nurminen & Essi KannostoHuom. Tässä esitetty ei ole eikä sitä tule käsittää kehotukseksi merkitä, ostaa tai myydä arvopapereita. Sijoittajan tulee sijoituspäätöksiä tehdessään perustaa päätöksensä omaan arvioonsa sekä ottaa huomioon omat tavoitteensa ja taloudellinen tilanteensa. Sijoittamiseen ja rahoitusvälineisiin liittyy aina riskejä. Ennen kaupankäynnin aloittamista sijoittajan tulee ymmärtää kaupankäyntiin liittyvät riskit ja tuotteeseen liittyvät ehdot.

Sijoittajan tulee huomioida, että historiallinen tai simuloitu kehitys ei ole tae tulevasta tuotosta. Sijoitusten arvo ja tuotto voi muuttua ja sijoitetun pääoman voi menettää jopa kokonaan.

MoneyMingle Live 15.5.

MoneyMingle Live: opi kuukausisäästämään.

Päivämäärä ja aika: 15. toukokuuta 17:00

Järjestämme keskiviikkona 15.5. klo 17.00-19.30 ensimmäisen Female Network -tapahtuman, joka yhdistää sijoittamisen aloittamisesta sekä rahapuheesta kiinnostuneet saman katon alle. Uusi Nordnet Female Network on sinulle, joka haluat inspiroitua naisten sijoittajatarinoista ja tehdä säästämisestä hauskaa turvallisessa ympäristössä.

Oletko jo pitkään haaveillut sijoittamisen ja säästämisen aloittamisesta? Tule MoneyMingleen, jossa jokainen osallistuja pääsee kuukausisäästämisessä alkuun. Yksin ei tarvitse tehdä, sillä apunasi ja ympärilläsi ovat Nordnet-tiimi ja muut osallistujat.

Tapahtuma järjestetään hybridi-muodossa, eli voit ilmoittautua joko livenä Helsingin toimistollamme pidettävään tilaisuuteen TAI samaan aikaan verkossa striimattavan webinaaritallenteen ensiesitykseen, jossa asiantuntijamme vastaavat kysymyksiin live-chatissa. Tällä sivulla ilmoittaudut livetapahtumaan Helsingissä. Webinaariin voit ilmoittautua täällä. Huom. Ilmoittaudu vain toiseen tapahtumista.

Ota myös kaverisi mukaan tapahtumaan! Huomioi kuitenkin, että kaikkien osallistujien tulee olla Female Networkin jäseniä sekä ilmoittaa itsensä tilaisuuteen tältä sivulta löytyvällä lomakkeella. Tilaisuus on maksuton.

Jotta saat MoneyMinglestä eniten irti, suosittelemme lataamaan Nordnet Appin ja avaamaan asiakkuuden ennen tapahtuman alkua. Asiakkuuden ja tilin avaaminen Nordnetiin on maksutonta.

Lue lisää Nordnet Female Networkista ja liity jäseneksi täällä!

Ilmoittautuminen on sitova. Ilmoittautumisen voi perua maksutta viimeistään 12.5.2024. Ilman peruutusta ja perusteltua syytä peritään tulematta jättämisestä 50 € maksu. Maksulla pyrimme välttämään ruokahävikkiä sekä varmistamaan, että kaikki halukkaat pääsevät osallistumaan tapahtumaan.
Suvi Tuppurainen, maajohtaja, Nordnet


Maria Nurminen, puheenjohtaja, Nuoret Osakesäästäjät


Maiju Heikkinen, Broker

Laura Sanguinetti, Business Manager, Nordnet Liv


Tarjolla wrappeja, pientä makeaa sekä mocktaileja
Huom. Tässä esitetty ei ole eikä sitä tule käsittää kehotukseksi merkitä, ostaa tai myydä arvopapereita. Sijoittajan tulee sijoituspäätöksiä tehdessään perustaa päätöksensä omaan arvioonsa sekä ottaa huomioon omat tavoitteensa ja taloudellinen tilanteensa. Sijoittamiseen ja rahoitusvälineisiin liittyy aina riskejä. Ennen kaupankäynnin aloittamista sijoittajan tulee ymmärtää kaupankäyntiin liittyvät riskit ja tuotteeseen liittyvät ehdot.

Sijoittajan tulee huomioida, että historiallinen tai simuloitu kehitys ei ole tae tulevasta tuotosta. Sijoitusten arvo ja tuotto voi muuttua ja sijoitetun pääoman voi menettää jopa kokonaan.

© 2024 Nordnet Bank AB.
Nordnet | Yliopistonkatu 5, 3. krs | FI-00100 Helsinki