Siirry pääsisältöön

Talletustili.


Nordnet talletustili – kuin säästötili.

Silloin, kun et halua sijoittaa kaikkia säästöjäsi arvopapereihin, voit säilyttää varojasi Nordnet Talletustilillä. Talletustilille voit säästää silloin kun itse haluat aivan kuten säästötilille, mutta Nordnetissä tili ei edellytä tiettyä talletussummaa eikä sisällä nostorajoituksia. Talletustili tarjoaa siis turvallisen tavan aloittaa säästäminen.

Avaa talletustili

Säästä rahaa helposti.

  • Ei talletus- tai nostorajoituksia.

  • Maksuton asiakkuus.

  • Kuuluu Ruotsin valtiollisen talletussuojan piiriin.

Sijoitusideoita.

1.6.2018 alkaen Nordnet Talletustilin korko on 0,00 %. Nordnetissä voit sijoittaa korkoinstrumentteihin myös rahastojen kautta.

Korkorahastot sijoittavat varansa korkoinstrumentteihin, joita voivat olla esimerkiksi valtioiden, pankkien tai yritysten liikkeeseen laskemat lyhyt- tai pitkäaikaiset korkopaperit, riippuen rahaston sijoituspolitiikasta. Eri tyyppisten korkorahastojen tuotto-odotus ja riskitaso voivat vaihdella hyvinkin paljon.

Lyhyen koron rahastot: Sijoituskohteena ovat korkoa tuottavat arvopaperit, joiden juoksuaika on alle vuoden. Esimerkiksi valtion, pankkien tai yritysten liikkeeseen laskemat korkoinstrumentit. Lähtökohtaisesti tämän tyyppisissä instrumenteissa on talletuksia parempi tuotto ja ne sisältävät vähiten riskiä.

Pitkän koron rahastot: Sijoituskohteena ovat korkoa tuottavat arvopaperit, joiden juoksuaika on yli vuoden ja näin ollen joukkovelkakirjat ovat hyvin yleisiä sijoituskohteita. Sisältävät hieman enemmän riskiä kuin lyhyen koron rahastot, mutta vähemmän riskiä kuin osakkeita sisältävät rahastot. Korkeampi tuotto-odotus kuin lyhyen koron rahastoilla.

→ Tutustu korkosijoittamiseen rahastojen ja ETF:ien kautta