Tervetuloa uuteen Nordnet.fi-palveluun!Lue lisää tästä.
Verkkosivustomme käyttää evästeitä. Käyttämällä palvelujamme hyväksyt evästeiden käytön.Lue lisää

Osakkeet ja osakesijoittaminen.

Käy kauppaa osakkeilla Pohjoismaissa, Saksassa, USA:ssa ja Kanadassa.

Käy osakekauppaa, välityspalkkio alkaen 3 €.

Osakkeet tarjoavat historiallisesti katsottuna pitkällä aikavälillä parhaat tuottomahdollisuudet rahoillesi.

Nordnetissä voit ostaa ja myydä pörssinoteerattuja osakkeita suoraan verkossa ilman säilytysmaksuja. Maksat vain välityspalkkiot tekemistäsi kaupoista. Lue lisää välityspalkkioista hinnastostamme.

  • Listattujen koti- ja ulkomaisten osakkeiden säilytys 0 €.
  • Käy kauppaa Pohjoismaiden, Saksan, USA:n ja Kanadan markkinoilla.
  • Välityspalkkio alk. 3 € / toimeksianto.
  • Reaaliaikaiset kurssit veloituksetta neljään Pohjoismaahan.
  • Käytössäsi markkinoiden parhaat kaupankäyntisovellukset.

Osakeideoita.

Löydä mielenkiintoisia osakkeita eri toimialoilta ja markkinoilta ympäri maailmaa Osakeideat-osiossa. Olemme koostaneet sivulle tunnettuja ja asiakkiademme keskuudessa suosittuja osakkeita eri sektoreilta.

→ Katso osakeideat

Selaa osakelistoja.

Osakekurssit-osiosta löydät kaikki osakkeet, joihin Nordnetin kautta voi sijoittaa. Voit suodattaa esiin osakkeita esimerkiksi kurssikehityksen, markkinan ja tunnuslukujen kuten osinkotuoton perusteella.

→ Siirry osakelistoihin

Lue tuoreet analyysit.

Aloita pörssipäivä tuoreimmilla talousuutisilla ja analyytikoiden osakeanalyyseilla. Nordnetin monipuolinen aamukirje ilmestyy joka arkiaamu ja on maksutta luettavissasi.

→ Lue lisää ja tilaa aamukirje

Mobiilisovellus ja Shareville apuna sijoituksissasi.

Käy kauppaa millä vain, koska vain.

Tee sijoituksia ja seuraa salkkusi kehitystä puhelimellasi tai tabletillasi. Kirjaudu sovellukseen sormenjäljelläsi (Touch ID), kasvoillasi (Face ID) tai käyttäjätunnuksella ja salasanalla. Vastaanota ilmoituksia toteutuneista kaupoista ja osingoista. Luo seurantalistoja. Ja paljon muuta. Sovelluksen lataaminen ja käyttö on maksutonta – maksat vain toteutuneista kaupoistasi.

→ Lue lisää Nordnet-sovelluksesta

Käytä menestyneimpiä sijoittajia apuna.

Sharevillen kautta voit nähdä, mitä osakkeita ja rahastoja suurimmasta tuotosta nauttivat henkilöt juuri nyt ostavat ja myyvät. Voit myös saada reaaliaikaisia ilmoituksia, kun seuraamasi henkilöt ostavat tai myyvät voit käyttää heidän päätöksiään omien päätöstesi apuna. Shareville on maksuton (maksat vain tekemistäsi kaupoista), ja jäsenyyteen ei vaadita muuta kuin Nordnet-asiakkuus.

→ Tutustu Sharevilleen

Ulkomaiset osakkeet.

Hajauta salkkusi vaikka maailman tunnetuimpiin brändeihin.

Parhaat osakkeet eivät välttämättä löydy Helsingin pörssistä. Hajauttamalla sijoituksiasi myös ulkomaille pienennät salkkusi riskiä. Nordnetissä sijoitat ulkomaisiin osakkeisiin yhtä helposti kuin kotimaisiinkin.

Ulkomaisista osakkeista voit saada osinkoja jopa neljä kertaa vuoden aikana, kun suomalaiset yhtiöt maksavat osinkonsa pääsääntöisesti kerran vuodessa. Suurille kansainvälisille yhtiöille on usein myös hyvät vakuusarvot, jos hyödynnät sijoituksissasi luottoa.

Valuuttatilit.

Joustavuutta kansainväliseen kauppaan.

Nordnetin kautta voit käydä osakekauppaa suoraan pohjoismaisissa pörsseissä sekä Saksan, USA:n ja Kanadan pörsseissä.

Asiakkaanamme voit ottaa käyttöön eurotilisi lisäksi kaupankäyntitilit viidessä muussa valuutassa: SEK, NOK, DKK, USD, CAD.

Valuuttatilit tarjoavat sinulle joustavuutta ulkomaiseen kauppaan. Voit aktivoida käyttöösi haluamasi valuuttatilit sisäänkirjautuneena vanhaan verkkopalveluumme, kohdasta
Salkku > Valuuttatilit.

Valuuttatilit käytössä:

Jos olet aktivoinut valuuttatilit käyttöösi ja käyt ulkomaista kauppaa, ostohinta ja välityspalkkio veloitetaan kyseisen kaupankäyntimarkkinan valuuttatililtäsi. Vastaavasti myyntihinta maksetaan valuuttatilillesi. Tällöin päätät itse jokaisesta valuutanvaihdosta. Tehdessäsi valuutanvaihdon itse, valuutan osto- ja myyntikurssin erotus on 0,15 % riippumatta vaihdettavista valuutoista. Valuutanvaihtokulu on tällöin 0,075 %.

Valuuttatilit ei käytössä:

Jos sinulla ei ole valuuttatilejä käytössä ja teet kaupan ulkomaisella arvopaperilla, kauppasumma ja välityspalkkio veloitetaan eurotililtäsi ja Nordnet tekee valuutanvaihdon puolestasi toimeksiannon toteuduttua. Tällöin osto- ja myyntikurssin erotus on 0,50 % valuutasta riippumatta.

Oletetaan, että sinulla on esimerkiksi NOK-valuuttatili käytössäsi, mutta kyseisellä tililläsi ei ole valuuttaa. Jos palvelussa kaupankäyntiin käytettävissä oleva saldosi näyttää 10 000 EUR, voit ostaa esimerkiksi norjalaista Statoilia 50 000 norjan kruunulla ilman, että sinun tarvitsee ensin vaihtaa valuuttaa euroista norjan kruunuiksi. Kun toimeksianto toteutuu, NOK-valuuttatilisi saldo muuttuu -50 000 NOK ja eurotilisi saldo näyttää edelleen 10 000 EUR. Kaupankäyntiin käytettävissä oleva saldo näyttää negatiivisen NOK-valuuttatilin ja positiivisen eurotilin erotuksen euroissa.

Voit itse päättää ajankohdan sille, milloin vaihdat tarvitun määrän valuuttaa euroista norjan kruunuiksi. Suosittelemme kuitenkin valuutanvaihtoa kauppaa seuraavana päivänä, jolloin summassa on mukana myös kaupasta perittävä välityspalkkio. Jos et suorita valuutanvaihtoa kaupan selvityspäivään (T+3) mennessä ja valuuttatilisi on miinuksella, maksat negatiivisesta saldosta markkinan mukaista lainakorkoa. Voimassa olevat valuuttatilien korot löydät hinnastostamme.

Ota säästösi hallintaan jo tänään.

Välittäjä 2019 Nordnet sija 1.