Siirry pääsisältöön

Active Trading.

Etuohjelma aktiiviselle treidaajalle.

Kiinnostaako päiväkauppa eli day trading? Pyydä oma tarjouksesi.

Nordnet Active Trading -ohjelmassa kaupankäyntipalkkio sovitaan yksilöllisesti aktiivisuuteen perustuen. Mitä enemmän käyt kauppaa eli treidaat, sitä parempiin etuihin pääset seuraavalla tarkastelukaudella. Lisäksi saat käyttöösi Nordnetin monipuoliset työkalut nopeaan kaupankäyntiin ja kattavat raportit.

Lähetä meille yhteystietosi oheisella lomakkeella, niin olemme sinuun yhteydessä. Et sitoudu mihinkään.

Voit ottaa meihin yhteyttä myös suoraan sähköpostitse tai puhelimitse: privatebanking@nordnet.fi / 09 6817 8444. Kun täytät lomakkeen, sähköpostiosoitteesi lisätään Nordnetin markkinointirekisteriin. Voit saada tietoa lanseerauksista, sijoitustuotteista ja -palveluista, tarjouksista, tapahtumista jne. Voit peruuttaa tilauksesi milloin tahansa kohdasta Sivuni > Oma profiilini & asetukset. Jos haluat tietää lisää siitä, miten Nordnet käsittelee henkilötietojasi, klikkaa tästä.

 • Välityspalkkio alk. 0,055 % ja siitä alaspäin.

 • Tehokkaat tradingtyökalut – Infront Web Trader tai Active Trader.

 • Shorttaus ja lisäostovoima – luottoa jopa 3X oman pääoman verran.


Jätä yhteystietosi, niin otamme sinuun yhteyttä.

Jos haluat esimerkiksi Infront Active Trader -testitunnukset, voit mainita siitä Vapaa kommentti -kentässä. Testitunnuksilla ohjelmistoa voi testata kuluitta kahden viikon ajan. Muutoin 100 e/kk, ellei kuukausittainen välityspalkkiokertymä ylitä 249 eur/kk. Testitunnuksia ei myönnetä alaikäisen tileille. Huomioi, että Infront Active Trader toimii vain Windows-käyttöjärjestelmällä.


Oletko jo asiakkaana Nordnetissä?

Tehokkaat trading-kaupankäyntityökalut.

Active Traderina voit valita usean trading-työkalun väliltä.

Handelsapplikationer-ActiveTrader-Device.jpg
 • Mikäli kaipaat kaupankäyntiohjelmalta enemmän ominaisuuksia, tarjoaa Infront Web Trader -sovelluksemme sinulle perustoimintojen lisäksi esimerkiksi teknisen analyysin työkalut, kauppatikkerit, välittäjätilastot ja muokattavat työpöydät. Infront Web Trader on maksuton Active Trading -asiakkaille.

 • Ammattimaisen treidaajan, joka arvostaa huipputehokasta trading-työkalua ja edistyneitä graafeja, on mahdollisuus valita Infront Active Trader kaupankäyntisovelluksekseen. Huom: ohjelmisto toimii vain Windows-käyttöjärjestelmällä.

 • Luonnollisesti myös Nordnetin normaalit mobiilipalvelut ja web-palvelu ovat käytettävissäsi, kuten myös välityspalkkiottomat Nordnet Markets -tuotteet, joista löydät Bull- ja Bear-sertifikaatteja, minifutuureja ja Unlimited Turboja yksittäisiin osakkeisiin, raaka-aineisiin ja indekseihin.

  Kokeile Infront Active Trader -kaupankäyntityökalua 14 päivää maksutta! Jätä yhteydenottopyyntö ja pyydä testitunnukset.

Kilpailukykyiset trading-edut.

Mitä enemmän käyt kauppaa, sitä monipuolisemmat edut saat käyttöösi.

Active Trading -ohjelmassa saat käyttöösi:

 • henkilökohtaisesti sovitun välityspalkkion (alk. 0,055 %, min. 3 eur ja siitä alaspäin)

 • reaaliaikaiset automaattisesti päivittyvät kurssit pohjoismaisista pörsseistä.

 • kaupankäyntiohjelman markkinoiden seuraamiseen ja kaupankäyntiin (Infront Web Trader tai Terminal)

 • monipuoliset teknisen analyysin työkalut

 • aamukirjeen yhtiöanalyysit ja kaupankäynti-ideat

 • VIP-numeron meklareille

 • intraday-limiitin, jolla lisäät päivänsisäistä ostovoimaa maksutta

 • luottolimiitin ja lisävipua myös yön yli -positioihin

 • lainoitusarvoa jopa 85 % osakkeen markkina-arvosta

 • laajan mahdollisuuden myydä pohjoismaisia osakkeita lyhyeksi

 • liittyessä Active Trading -asiakkaaksi saat Nordnetin fanituotepaketin


Vaatimuksena Active Trading -asiakkuudelle on vähintään 100 kauppaa kuussa tai jos kuukausittain kaupankäyntivolyymisi ylittää keskimäärin miljoona euroa. Tarkastelemme kaupankäyntiaktiviteettia kvartaaleittain ja muutos kaupankäyntiaktiviteetissa voi johtaa palkkiotason muutokseen ylös- tai alaspäin. Mikäli Active Trading -hinnoittelu ei ole enää perusteltu, voi hinnoittelun muutoksella olla vaikutusta myös lisäpalveluhinnoitteluihin.

Löydät kaikki Active Trading -hinnat hinnastostamme (Active Trading -sarake taulukoiden oikeassa reunassa).

clh_nordnet_miljo_10.jpg

Paras hinta toimeksiannollesi.

Etua Nordnetin likviditeetin ja Smart Order Routingin avulla.

Nordnet on kauppamäärissä mitattuna Pohjoismaiden suurin välittäjä Helsingin pörssissä, mikä edesauttaa toimeksiantojesi toteutumista nopeammin ja parempaan hintaan muiden Nordnet-asiakkaiden kanssa, perustuen pörssin hinta-välittäjä-aika -prioriteettiin.

Nordnet käyttää web-palvelun lisäksi kaikissa kaupankäyntisovelluksissaan ns. Smart Order Routing -toimintoa Nasdaq Nordic -pörsseihin ja Osloon. Smart Order Routing -toiminto reitittää toimeksiantosi sille markkinapaikalle, mistä saat parhaan hinnan toimeksiannollesi. Mikäli paras hinta on tarjolla usealla markkinapaikalla, toimeksianto välitetään päämarkkinapaikalle.

Smart Order Routing kattaa vaihdetuimmat pohjoismaiset osakkeet ja viisi eurooppalaista markkinapaikkaa: Nasdaq OMX, Chi-X, Bats, Turquioise ja Oslo Börs.

Pohjoismaiden ulkopuolisilla markkinoilla käytämme yhteistyökumppaniemme Smart Order Routing -palveluita taataksemme parhaan toteutuksen toimeksiannoillesi.

Smart Order Routing -palvelu on maksuton ja koskee kaikkia yhden päivän voimassa olevia toimeksiantoja.

Mahdollisuus treidata pörssihuoneessamme.

Pörssihuone mahdollistaa keskittymisen olennaiseen.

Kaikkein aktiivisimmille päivätreidaajille tarjoamme mahdollisuuden käydä kauppaa pörssihuoneessamme. Pörssihuoneessa voit Active Trading -asiakkaana keskittyä olennaiseen, eli markkinoiden seurantaan ja kaupankäyntiin. Lisäksi voit vaihtaa kokemuksia treidaamisesta muiden samanhenkisten sijoittajien kanssa.

 • Pörssihuone Helsingin keskustassa.

 • Tietokone, useampi näyttö, tarvittava kaupankäyntiohjelma.

 • Nopeat internetyhteydet.

 • Asiakkaiden yhteiskäytössä oleva keittiö.

Active Trading -hinnasto.

Arvopapereiden säilytyspalvelu (ml. listaamattomat osakkeet) veloituksetta. Katso täydellinen hinnasto kohdasta Palvelut > Hinnasto.

© 2024 Nordnet Bank AB.
Nordnet | Yliopistonkatu 5, 3. krs | FI-00100 Helsinki