Siirry pääsisältöön
Traders-club-logo.png

Traders' Club.

Videosarja aktiiviselle sijoittajalle.

Osakemarkkinoilla eletään nyt treidaajan ja aktiivisen kaupankävijän unelma-aikaa: liikkeet yksittäisissä osakkeissa ja indekseissä ovat viimeisen vuoden aikana olleet jopa kymmeniä prosentteja kuukaudessa. Opi hyödyntämään sekä nousevat että laskevat kurssiliikkeet – Traders' Club tarjoaa sinulle työkalut.

Syksyllä 2018 Jukka näytti Nordnetin #treidaushaasteessa, kuinka salkku lähes triplattiin yhdessä viikossa.

Traders' Clubissa hän kertoo, kuinka sinäkin voit hyödyntää markkinaliiikkeitä lyhyemmällä tai pidemmällä aikavälillä hyödyntäen teknistä analyysiä, sijoittajasentimenttiä sekä makroindikaattoreita. Traders' Clubin sisällöt soveltuvat niin pitkäjänteisestä sijoittamisesta kuin lyhyen aikavälin treidaamisesta kiinnostuneille.

Nordnet Traders' Club -videosarja on toteutettu kaupallisessa yhteistyössä treidaaja ja yksityissijoittaja Jukka Lepikön kanssa. Sarjaa sponsoroi Nordnet Markets. Juontajana sarjassa toimii Nordnet Suomen tuottaja Tuomas Tuominen.

Seuraamalla sarjaa opit kaiken oleellisen treidausstrategioista, markkinoiden ennakoinnista, kaupankäyntityökaluista jne. Lisäksi perehdymme tekniseen analyysiin, joka oikein käytettynä voi parantaa mahdollisuuksiasi ajoittaa markkinaa ja tehdä oikea-aikaisia ostoja ja myyntejä.

Mitä markkinalla tapahtuu?

Katso alta tuoreet Traders' Club -jaksot.

Nordnetissä viet kaupankäyntisi uudelle tasolle.

Jokainen treidaaja on erilainen – meiltä löydät sinulle räätälöidyn ratkaisun.

Nordnet Active Trading -ohjelmassa kaupankäyntipalkkio sovitaan yksilöllisesti aktiivisuuteen perustuen (alk. 0,055 % ja siitä alaspäin). Mitä enemmän käyt kauppaa, sitä edullisemmat hinnat saavutat.

Nordnetillä voit valita useiden kaupankäyntityökalujen väliltä, jotka tarjoavat kattavat teknisen analyysin työkalut. Lisäksi voit myydä lyhyeksi osakkeita, saat päivänsisäistä ostovoimaa intraday-limiitillä sekä luottolimiitillä lisävipua pidempiin positioihin. Käyt myös kauppaa ilman välityspalkkioita* Suomen suosituimmilla viputuotteilla.

Tervetuloa Suomen laadukkaimman arvopaperivälittäjän asiakkaaksi!

Avaa maksuton tili Pyydä tarjous välityspalkkioista

infront_kuva2.png

Aloita kaupankäynti jo tänään!

Avaa Nordnet-asiakkuus


Asiakkuuden avaaminen on maksutonta. Palvelemme myös numerossa 09 6817 8460 arkisin klo 8.45–18.30.


valittaja2019.png

Tärkeää tietoa riskeistä.

Rahoitusvälineiden arvo voi nousta tai laskea. On olemassa riski, ettet saa sijoittamiasi varoja takaisin. Historiallinen kehitys ei ole tae tulevasta tuotosta. Tässä esitetty ei ole eikä sitä tule käsittää sijoitussuositukseksi tai kehotukseksi merkitä, ostaa tai myydä arvopapereita. Ennen kaupankäynnin aloittamista sijoittajan tulee ymmärtää kaupankäyntiin liittyvät riskit ja tuotteeseen liittyvät ehdot. Käydäksesi kauppaa pörssilistatuilla tuotteilla sinun on läpäistävä tietämystesti varmistaaksesi tuotteiden asianmukaisuuden sinulle.

* Nordnet Markets -tuotteissa ei veloiteta kaupankäyntikuluja yli 100 euron toimeksiannoista. Aktiivinen kaupankäynti tai kaupankäynti pörssilistatuilla tuotteilla sisältää korkea riskin, joka ei sovi kaikille. Sijoitetun pääoman voi menettää kokonaan. Traders' Club -videoilla esitetyt tuotteet ovat esimerkinomaisesti valittuja. Videot on tehty opetustarkoituksessa. Tässä esitetty ei ole sijoitussuositus.

© 2024 Nordnet Bank AB.
Nordnet | Yliopistonkatu 5, 3. krs | FI-00100 Helsinki