Titaanien taisto

Traders' Club.

Videosarja aktiiviselle sijoittajalle.

Osakemarkkinoilla eletään nyt treidaajan ja aktiivisen kaupankävijän unelma-aikaa: liikkeet yksittäisissä osakkeissa ja indekseissä ovat viimeisen vuoden aikana olleet jopa kymmeniä prosentteja kuukaudessa. Opi hyödyntämään sekä nousevat että laskevat kurssiliikkeet – Traders' Club tarjoaa sinulle työkalut.

Viime syksynä Jukka näytti Nordnetin #treidaushaasteessalinkki toiselle sivustolle, avautuu uuteen ikkunaan, kuinka salkku lähes triplattiin yhdessä viikossa. Traders' Clubissa hän kertoo, kuinka sinäkin voit hyödyntää markkinaliiikkeitä lyhyemmällä tai pidemmällä aikavälillä hyödyntäen teknistä analyysiä, sijoittajasentimenttiä sekä makroindikaattoreita.

Trader's Clubin sisällöt soveltuvat niin pitkäjänteisestä sijoittamisesta kuin lyhyen aikavälin treidaamisesta kiinnostuneille.

Nordnet Traders' Club on viikoittainen videosarja, jossa seurataan markkinoiden kuumimpia puheenaiheita, analysoidaan mennyttä ja ennakoidaan tulevaa. Seuraamalla sarjaa opit kaiken oleellisen treidausstrategioista, markkinoiden ennakoinnista, kaupankäyntityökaluista jne. Lisäksi perehdymme tekniseen analyysiin, joka oikein käytettynä voi parantaa mahdollisuuksiasi ajoittaa markkinaa ja tehdä oikea-aikaisia ostoja ja myyntejä.

Katso uusin jakso.

Uusi Traders' Club -jakso julkaistaan joka viikko.

Tilaa Nordnetin YouTube-kanava ja laita ilmoitukset päälle, niin et missaa yhtään jaksoa.


Seuraa Jukan markkina-analyysiä myös Nordnet Blogissalinkki toiselle sivustolle, avautuu uuteen ikkunaan ja Twitterissälinkki toiselle sivustolle, avautuu uuteen ikkunaan.

Nordnetissä viet kaupankäyntisi uudelle tasolle.

Jokainen treidaaja on erilainen – meiltä löydät sinulle räätälöidyn ratkaisun.

Nordnet Active Trader -ohjelmassa kaupankäyntipalkkio sovitaan yksilöllisesti aktiivisuuteen perustuen (alk. 0,055 % ja siitä alaspäin). Mitä enemmän käyt kauppaa, sitä edullisemmat hinnat saavutat.

Nordnetillä voit valita useiden kaupankäyntityökalujen väliltä, jotka tarjoavat kattavat teknisen analyysin työkalut. Lisäksi voit myydä lyhyeksi osakkeita, saat päivänsisäistä ostovoimaa intraday-limiitillä sekä luottolimiitillä lisävipua pidempiin positioihin. Käyt myös kauppaa ilman välityspalkkioita* Suomen suosituimmilla viputuotteilla.

Tervetuloa Suomen laadukkaimman arvopaperivälittäjän asiakkaaksi!

Nordnet app

Aloita kaupankäynti jo tänään!

Välittäjä 2019 Nordnet sija 1.


Asiakkuuden avaaminen on maksutonta. Palvelemme myös numerossa 09 6817 8460 arkisin klo 8.45–18.30.

Tärkeää tietoa riskeistä.

Rahoitusvälineiden arvo voi nousta tai laskea. On olemassa riski, ettet saa sijoittamiasi varoja takaisin. Historiallinen kehitys ei ole tae tulevasta tuotosta. Tässä esitetty ei ole eikä sitä tule käsittää sijoitussuositukseksi tai kehotukseksi merkitä, ostaa tai myydä arvopapereita. Ennen kaupankäynnin aloittamista sijoittajan tulee ymmärtää kaupankäyntiin liittyvät riskit ja tuotteeseen liittyvät ehdot. Käydäksesi kauppaa pörssilistatuilla tuotteilla sinun on läpäistävä tietämystesti varmistaaksesi tuotteiden soveltuvuuden sinulle.

* Nordnet Markets -tuotteissa ei veloiteta kaupankäyntikuluja yli 100 euron toimeksiannoista. Aktiivinen kaupankäynti tai kaupankäynti pörssilistatuilla tuotteilla sisältää korkea riskin, joka ei sovi kaikille. Sijoitetun pääoman voi menettää kokonaan. Traders' Club -videoilla esitetyt tuotteet ovat esimerkinomaisesti valittuja. Videot on tehty opetustarkoituksessa. Tässä esitetty ei ole sijoitussuositus.