Siirry pääsisältöön

Nordnet-tilit.

Valitse sinulle sopiva tilityyppi.

Löydä tarpeisiisi sopiva tilityyppi.

Arvo-osuustili eli rahasto- ja osakesalkku.


Pääset sijoittamisessa helposti alkuun avaamalla maksuttoman osake- ja rahastosalkun eli arvo-osuustilin Nordnetiin. Avattuasi arvo-osuustilin voit käydä kauppaa arvopapereilla kuten osakkeilla, warranteilla ja optioilla sekä säästää rahastoihin ja ETF:iin omatoimisesti netissä.


Osakesäästötili.


Osakesäästötili on tili, jolle yksityissijoittaja voi siirtää enintään 100 000 euroa rahaa ja sijoittaa sen valitsemiinsa koti- tai ulkomaisiin pörssiosakkeisiin. Pääomatuloveroja maksat vasta, kun teet nostoja voitolliselta osakesäästötililtäsi.

Lapselle säästäminen.


Kun alat ajoissa säästää lapselle, pienilläkin varoilla on aikaa kasvaa ja voit yllättää lapsen isommalla summalla aikuisiällä. Arvo-osuus- tai talletustilin avaus on myös hyvä lahjaidea.

Olit sitten äiti, isä, isovanhempi, kummi tai ystävä, Nordnetissä voit aloittaa säästämisen lapselle ilman turhia palvelumaksuja.

Talletustili.


Silloin, kun et halua sijoittaa kaikkia säästöjäsi arvopapereihin, voit säilyttää varojasi Nordnet Talletustilillä.

Ei talletus- tai nostorajoituksia. Korko maksetaan kuukausittain.

Sijoitusvakuutus.


Sijoitusvakuutuksessa yhdistyvät sijoittaminen ja henkivakuutus. Sen avulla voit säästää helposti ja verotehokkaasti itsellesi tai läheisellesi ja siirtää omaisuuden edunsaajalle ilman testamenttia.

Sijoitusvakuutuksen myöntää Nordnet Livsforsikring AS Suomen sivuliike. Nordnet Livsforsikring AS Suomen sivuliike myy sijoitusvakuutusta Nordnet Bank AB Suomen sivuliikkeen avulla.

Eläkesäästäminen


Eläkesäästäminen tarkoittaa säästämistä eläkepäiviä varten ja sillä viitataan yleensä säästöpuskurin kerryttämiseen tulevaa eläkettä täydentämään.

Tietoa talletussuojasta.

Nordnetin talletustili, arvo-osuustili ja osakesäästötili ovat Ruotsin valtiovarainministeriön (Riksgälden) päätöksellä ruotsalaisen talletustakuun piirissä (maks. 100 000 eur per henkilö ja laitos). Lue lisää.

Osakesäästötili vai arvo-osuustili? Vai sittenkin sijoitusvakuutus?

Meillä on Suomen tyytyväisimmät sijoittajat.

Nordnetillä on EPSI Ratingin (12/2023) mukaan sijoittajien keskuudessa korkein asiakastyytyväisyys Suomessa. Korkea taso selittyy muun muassa erittäin korkeilla tuotelaatua sekä rahalle saatavaa vastinetta koskevilla arvioilla.

Tee kuten yli 579 000 suomalaista, avaa tili Nordnetiin. Asiakkuus ei maksa mitään.

Tule asiakkaaksi

Epsi-Footer_003.svg
© 2024 Nordnet Bank AB.
Nordnet | Yliopistonkatu 5, 3. krs | FI-00100 Helsinki