Siirry pääsisältöön

Sijoitussuositukset.


Tietoa Nordnetistä

Nordnet Bank AB:n (Nordnet) toimintaa valvoo Ruotsin valvontaviranomainen, Finansinspektionen.


Sijoitussuositusten jakelu

Nordnetin alustalla saatavilla olevat kolmansien osapuolten tuottamat materiaalit voivat joissakin tapauksissa sisältää sijoitussuosituksia eli tietoa, joka suosittelee tai ehdottaa sijoitusstrategiaa. Tällaisen materiaalin tuottaa ja toimittaa materiaalissa mainittu taho ja se toimitetaan sijoitussuosituksen jakelun yhteydessä annettavan informaation kautta.

Nordnet jakeli sijoitussuosituksen ensimmäisen kerran Nordnetin verkkosivustolla tapahtuvan julkaisun yhteydessä. Kaikissa tapauksissa Nordnet ei ole osallistunut tai vaikuttanut materiaalin tuottamiseen, eikä ole tarkistanut sen sisältöä tai tehnyt siihen muutoksia. Näin ollen kolmas osapuoli vastaa materiaalista ja siitä, että materiaali noudattaa sovellettavia lakeja ja säädöksiä, ei Nordnet.


Sijoitussuosituksista

Sijoitussuosituksia sisältävä materiaali ei ole yksilöllistä sijoitusneuvontaa. On tärkeää, että sijoittajana teet sijoituspäätöksen harkitusti, esimerkiksi perustat sijoituspäätöksen omaan arvioosi eri lähteistä saaduista tiedoista. Nordnet ei vastaa mistään välittömästä tai välillisestä vahingosta tai menetyksestä, jotka johtuvat tämän sivun tietojen käytöstä.

Kolmannet osapuolet saavat korvauksen Nordnetiltä. Korvaus on sovittu etukäteen, eikä se riipu materiaalin sisällöstä tai siitä, mitä yhtiöitä tiedot koskevat. On mahdollista, että Nordnetillä voi olla omistuksia arvopapereissa, joita esitellään tässä materiaalissa. Tällaiset mahdolliset omistukset on hankittu ainoastaan hallinnollisista syistä, eli niillä ei tavoitella voittoa.

Aineistoa ei saa kopioida ilman Nordnetin nimenomaista suostumusta.


Riskit.

Sijoittamiseen osake- ja pääomamarkkinoilla liittyy aina riskejä. Historiallinen tuotto ja kehitys ei ole tae tulevasta tuotosta. Sijoitusten arvo ja tuotto voi nousta tai laskea, ja sijoittaja voi menettää sijoittamansa pääoman kokonaan.

© 2024 Nordnet Bank AB.
Nordnet | Yliopistonkatu 5, 3. krs | FI-00100 Helsinki