Tervetuloa uuteen Nordnet.fi-palveluun!Lue lisää tästä.
Verkkosivustomme käyttää evästeitä. Käyttämällä palvelujamme hyväksyt evästeiden käytön.Lue lisää

Nordnet Markets.

Käy kauppaa ympäri maailman.
Ilman välityspalkkioita.

Hyödynnä näkemyksesi kurssinousuissa ja -laskuissa.

Nordnet Markets tarjoaa Pohjoismaiden laajimman valikoiman pörssilistattuja tuotteita, joilla voit käydä kauppaa ilman välityspalkkioita.* Näiden tuotteiden avulla voit sijoittaa mm. pörssi-indekseihin, raaka-aineisiin ja osakkeisiin ympäri maailman – niin nouseviin kuin laskeviinkin kursseihin.

Nordnet Marketsin tarjonta kattaa Bull- ja Bear-sertifikaatit, minifutuurit sekä Unlimited turbot kaikissa Pohjoismaissa. Tunnistat Nordnet Markets -tuotteet NORDNET-tunnuksesta kunkin tuotteen nimen perässä. Nordnet Marketsissa voit sijoittaa vipukertoimella X1–X20 markkinoille, joihin olisi muuten vaikeaa päästä käsiksi.

Huomioi, että etenkin korkean vipukertoimen tuotteisiin liittyy myös korkea riski koko sijoitetun pääoman menettämisestä. Rahoitusvälineiden arvo voi nousta tai laskea. On olemassa riski, että et saa sijoittamiasi varoja takaisin. Historiallinen kehitys ei ole tae tulevasta tuotosta.

  • Suomen suosituimmat viputuotteet.*
  • Vipukertoimet X1-X20.
  • Välityspalkkiot 0 €**

* Suomen suosituimmat viputuotteet perustuu liikkeellelaskijoiden markkinaosuuksiin (vaihto euroissa) helmikuussa 2019.

** Väliltyspalkkiottomuus koskee Nordnetin verkkosivuilla ja Nordnetin tarjoamien kaupankäyntisovellusten (esimerkiksi Infront Web Traderin) kautta tehtyjä, kauppasummaltaan yli 100 euron tai yli 1000 SEK/DKK/NOK suuruisia toimeksiantoja Nordnet Markets -tuotteilla. Alle 100 euron tai alle 1000 SEK/DKK/NOK arvoisista toimeksiannoista peritään joko 3 EUR, 19 SEK, 29 NOK tai 29 DKK/toteutunut toimeksianto riippuen siitä, missä valuutassa noteerattu tuote on kyseessä. Kaupankäynti Nordnet Markets-tuotteilla ei vaikuta palkkiotasosi määräytymiseen. Puhelimen välityksellä tehdyistä toimeksiannoista peritään välityspalkkio ja toimenpidemaksu Nordnetin normaalin hinnaston mukaisesti. Käydessäsi pörssikauppaa muussa valuutassa kuin euroissa veloitetaan sinulta valuutanvaihtokulut. Automaattisen valuutanvaihdon kulut ovat 0,25 % kauppasummasta. Valuuttatilin kautta itse tehdyn valuutanvaihdon kulut ovat 0,075 % vaihdetusta summasta.

Indeksit

Käy kauppaa maailman tunnetuimmilla osakeindekseillä, kuten USA:n S&P 500:lla ja Saksan DAXilla.

Susittuja indeksejä:

S&P 500

Osta

OMX30

Osta

DAX30

Osta

Hyödykkeet

Käy kauppaa hyödykkeillä, joihin yksityissijoittajien on aiemmin ollut vaikeaa päästä käsiksi, kuten öljyllä, kuparilla ja kullalla.

Suosittuja hyödykkeitä:

Öljy

Osta

Kulta

Osta

Hopea

Osta

Osakkeet

Omaatko näkemystä tietyn osakkeen kurssiliikkeistä? Sijoita osakkeisiin jopa 20-kertaisella vipuvaikutuksella.

Suosittuja osakkeita:

Nokia

Osta

Neste

Osta

Apple

Osta


Valuutat

Pian voit sijoittaa myös valuuttaparien kurssiliikkeisiin, sekä vipuvaikutuksella että ilman. TULOSSA!

Suosittuja valuuttoja:

EUR/USD

Osta

USD/JPY

Osta

GBP/USD

Osta


→ Bull & Bear
→ Minifutuurit

Indeksit

Käy kauppaa maailman tunnetuimmilla osakeindekseillä, kuten USA:n S&P 500:lla ja Saksan DAXilla.

Susittuja indeksejä:

S&P 500

Osta

OMX30

Osta

DAX30

Osta

 

Hyödykkeet

Käy kauppaa hyödykkeillä, joihin yksityissijoittajien on aiemmin ollut vaikeaa päästä käsiksi, kuten öljyllä, kuparilla ja kullalla.

Suosittuja hyödykkeitä:

Öljy

Osta

Kulta

Osta

Hopea

Osta

 

Osakkeet

Omaatko näkemystä tietyn osakkeen kurssiliikkeistä? Sijoita osakkeisiin jopa 20-kertaisella vipuvaikutuksella.

Suosittuja osakkeita:

Nokia

Osta

Neste

Osta

Apple

Osta


Valuutat

Pian voit sijoittaa myös valuuttaparien kurssiliikkeisiin, sekä vipuvaikutuksella että ilman. TULOSSA!

Suosittuja valuuttoja:

EUR/USD

Osta

USD/JPY

Osta

GBP/USD

Osta


→ Bull & Bear
→ Minifutuurit

Asiantuntijat apuna.

Riskit.

Opi lisää.

Vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin.

Nordnet Markets tarjoaa Pohjoismaiden laajimman valikoiman pörssilistattuja tuotteita, joiden avulla voit sijoittaa pörssi-indekseihin, raaka-aineisiin ja osakkeisiin, niin nouseviin kuin laskeviinkin kursseihin, vipuvaikutuksella tai ilman.

Tuotevalikoima koostuu Bull- ja Bear-sertifikaateista sekä minifutuureista. Tunnistat tuotteet niiden nimen perässä olevasta tunnuksesta NORDNET tai NONF. Nordnet Markets -tuotteiden avulla voit sijoittaa eri kohde-etuuksiin myös vipukertoimilla, jotka vaihtelevat välillä X1–X20.

Välityspalkkiottomuus koskee Nordnetin verkkosivuilla ja Nordnetin tarjoamien kaupankäyntisovellusten (esimerkiksi Infrontin Web Traderin) kautta tehtyjä, kauppasummaltaan yli 100 euron tai yli 1000 SEK/DKK/NOK suuruisia toimeksiantoja Nordnet Markets -tuotteilla. Puhelimen välityksellä tehdyistä toimeksiannoista ja/tai 0–100 euron tai 0–1000 SEK/DKK/NOK arvoisista toimeksiannoista peritään välityspalkkio Nordnetin normaalin hinnaston mukaisesti.

Käydessäsi pörssikauppaa muussa valuutassa kuin euroissa veloitetaan sinulta valuutanvaihtokulut. Automaattisen valuutanvaihdon kulut ovat 0,25 % kauppasummasta. Valuuttatilin kautta itse tehdyn valuutanvaihdon kulut ovat 0,075 % vaihdetusta summasta.

Huomioi, että tuotteisiin liittyy myös spread-kustannus ja tiettyjä tuotekategoriakohtaisia kustannuksia, joista on kerrottu tarkemmin "Maksut ja palkkiot"-alasivustolla.

Pörssilistattuihin tuotteisiin sijoittamiseen liittyy myös muita kuluja. Näitä ovat mm. transaktioihin liittyvät kulut, kuten osto- ja myyntikurssin välinen spread ja vipuvaikutuksen mahdollistavaan lainaosuuteen liittyvät korkokulut. Maksut ja palkkiot -sivulta voit lukea lisää maksuista, joita sinulta sijoittajana peritään käydessäsi kauppaa pörssilistatuilla tuotteilla. Lisätietoa löydät myös tuotteiden liikkeeseenlaskijana ja markkinatakaajana toimivan Nordean tuottamasta ohjelmaesitteestälinkki toiselle sivustolle, avautuu uuteen ikkunaan.

Jos etsimäsi tuote puuttuu Nordnet Markets -valikoimista, niin ilmoita siitä asiakaspalveluumme sähköpostitse, lähettämällä meille viesti palveluun sisäänkirjautuneena tai puhelimitse: 020 198 5898.

Tavoitteemme on tarjota laaja valikoima tuotteita kaikkiin asiakkaidemme tarpeisiin. Arvostamme palautettasi!

Nordnet Markets -tuotteet on listattu Helsingin, Tukholman, Kööpenhaminan ja Oslon First North -markkinapaikoilla sekä Oslon pörssissä. Aukioloajat arkipäivisin (Suomen aikaa):

Markkinat

Markkinapaikka

Kaupankäyntiajat

First North Finland

9.15–18.25

First North Sweden

9.15–18.25

First North Danmark

9.15–17.55

Oslo Børs

10.00–17.20


Yksityiskohtaiset tiedot aukioloajoista ja poikkeusaukiolajoista mm. kansallisiin vapaapäiviin liittyen näet markkinapaikkojen kotisivuilta.

Eivät vaikuta. Välityspalkkiottomat kaupat eivät valitettavasti edistä etenemistäsi Nordnetin hinnaston tasoilla.

Tärkeää tietoa riskeistä.

Tällä sivulla kuvatut tuotteet eivät sovi kaikille sijoittajille. Kyseiset tuotteet ovat monimutkaisia ja vaativat sijoittajalta selkeän ymmärryksen kohde-etuuksina olevista markkinoista sekä tuotekohtaisista ehdoista ja ominaisuuksista. Käydäksesi kauppaa Nordnet Markets -tuotteilla sinun on läpäistävä kyseistä tuotekategoriaa koskeva tietämystesti varmistaaksesi tuotteiden soveltuvuuden sinulle. Sijoittamiseen ja rahoitusvälineisiin liittyy aina riskejä. Sijoitusten arvo ja tuotto voi muuttua ja sijoitetun pääoman voi menettää jopa kokonaan. Vipuvaikutuksella sijoittamiseen liittyy suuri riski koko sijoitetun pääoman menettämisestä.

Kaupankäynti kyseisillä arvopapereilla sisältää sijoittajan osalta liikkeeseenlaskijariskin. Se tarkoittaa, että tuotteiden liikkeeseenlaskijana ja markkinatakaajana toimivan Nordea Bank AB:n (publ) mahdollisen maksukyvyttömyyden tai konkurssin seurauksena sijoittaja voi jopa menettää sijoittamansa pääoman.

Sijoitusaikana markkinakehitys voi vaikuttaa kyseisiin arvopapereihin negatiivisesti ja johtaa sijoitetun pääoman menettämiseen jopa kokonaisuudessaan. Pörssinoteerattuihin tuotteisiin sijoitettaessa on tärkeää ymmärtää, miten kyseiset tuotteet toimivat. Huomioi, että pörssinoteerattuja tuotteita voi olla ajoittain vaikeaa tai mahdotonta ostaa tai myydä – tätä kutsutaan likviditeettiriskiksi. Likviditeettiriski voi realisoitua esimerkiksi silloin, kun kohde-etuuden hinnanmuodostus on vaikeaa, kun kurssit heiluvat rajusti tai kun kaupankäynti keskeytyy markkinahäiriön vuoksi. Huomioi myös valuuttariski niissä tuotteissa, joiden kohde-etuudella käydään kauppaa ulkomaisessa valuutassa.

Kyseisiin tuotteisiin sijoittamalla sijoittaja altistuu myös markkinariskille. Tämä tarkoittaa sitä, että jos tuotteen kohde-etuuden arvo liikkuu väärään suuntaan suhteessa sijoittajan markkinapositioon, sijoitus voi nopeasti menettää arvoaan ja muuttua jopa arvottomaksi. Mitä suurempi vipuvaikutus, sitä suurempi riski. Tällä sivulla oleva tieto ei kata kaikkia pörssinoteerattuihin tuotteisiin liittyviä riskejä. Sijoittajan itsensä vastuulla on arvioida kaikkia tuotteisiin liittyviä riskitekijöitä, jotka on esitetty liikkeeseenlaskijan kotisivuilla olevassa ohjelmaesitteessälinkki toiselle sivustolle, avautuu uuteen ikkunaan.

Nordea Bank AB (publ) tai sen tytäryhtiöt eivät ole vastuussa mistään tällä ja/tai muilla Nordnet AB:n verkkosivuilla olevasta sisällöstä. Tällä sivulla esitetty sisältö ei ole tarkoitettu henkilöille, joiden kotipaikka on USA:ssa tai muissa valtioissa, jotka on kielletty tuote-esitteissä ja ehdoissa. Mitään tällä sivustolla esitettyä ei tule tulkita yksilölliseksi sijoitusneuvonnaksi. Sijoittajan tulee sijoituspäätöksiä tehdessään perustaa päätöksensä omaan tutkimukseensa, arvioonsa rahoitusvälineen arvoon vaikuttavista seikoista ja ottaa huomioon omat tavoitteensa sekä taloudellinen tilanteensa. Nordnet AB ei vastaa liikkeeseenlaskijan toimittamista tiedoista.

Pohjoismaiden pörsseissä on käytössä turvajärjestelmä, jonka tarkoituksena on vähentää voimakkaita kurssimuutoksia sekä mahdollisesti välttää turhia keskeytyksiä kaupankäynnissä. Toimeksiantojen hintavaihtelurajat ovat normaalisti noin +/- 15 – 50 % viimeisimmästä kauppahinnasta ja tätä enemmän poikkeavat toimeksiannot hylätään. Jos tuotteen myyminen liikkeeseenlaskijan ostolaitaan ei onnistu ja haluat tehdä myynnin, tulee sinun soittaa kaupankäyntiimme puh 020 198 5898 välittömästi.