Siirry pääsisältöön

Private Banking.

Nosta varallisuutesi uudelle tasolle.

Tervetuloa uuden sukupolven Private Banking -palveluun.

Nordnetissä saat säästöistäsi ja sijoituksistasi enemmän irti, oli elämäntilanteesi mikä tahansa. Sen eteen työskentelemme joka päivä.

Nordnetin Private Banking -etuohjelmassa et maksa lainkaan kiinteitä tai muuttuvia kuluja. Maksat vain tekemistäsi sijoituksista. Tällä on valtava vaikutus varallisuutesi kasvuun pitkällä aikavälillä.

Uuden sukupolven Private Banking -palvelussa saat käyttöösi ensiluokkaiset työkalut ja sijoitustuotteet, joiden avulla voit päättää itse sijoituksistasi.

Jos sinulla on vähintään 200 000 euroa sijoitettavaa varallisuutta (omaa pääomaa), ota yhteyttä jo tänään ja tutustu uuden ajan Private Bankingiin! Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian. Voit ottaa meihin yhteyttä oheisen lomakkeen lisäksi myös suoraan sähköpostitse tai puhelimitse: privatebanking@nordnet.fi / 09 6817 8444.


Video: Löydä uuden sukupolven Private Banking -palvelu.
Video: Löydä uuden sukupolven Private Banking -palvelu.


Jätä yhteystietosi, niin otamme sinuun yhteyttä.

Oletko jo asiakkaana Nordnetissä ja haluat Private Bankingiin? Jos olet, pyydämme keskeyttämään tämän lomakkeen täyttämisen ja sen sijaan klikkaamaan "Lähetä"-painikkeen alla olevaa linkkiä. 👇

Oletko jo asiakkaana Nordnetissä ja haluat Private Bankingiin?


Varakkaan asiakkaan etuohjelma.

Kehitetty sinulle, joka haluat pääsyn ensiluokkaisiin sijoitustuotteisiin. Ilman kiinteitä kuluja.

 • Selkeä hinnoittelu.
  Ei kiinteitä maksuja. Vuosi- ja säilytysmaksut 0 €. Maksat vain tekemistäsi sijoituksista. Maksuton arvo-osuustilin siirto Nordnetiin.

 • Kaikki markkinat samaan hintaan.
  Private Banking -asiakkaille kaupankäynti Euroopan, USA:n, Kanadan ja Pohjoismaiden markkinoilla 0,08 % (min. 5–8 €).

 • Pääsy Suomen laajimpaan tutkimukseen suomalaisista pörssiyhtiöistä – maksutta.
  Nordnetin kautta saat pääsyn Suomen laajimpaan tutkimukseen suomalaisista pörssiyhtiöistä Inderesin kautta. Private Banking -asiakkaana saat analyysit ja sisäpiirikauppatiedot suomalaisista pörssiyhtiöistä veloituksetta.

 • Seuraa menestyneitä sijoittajia.
  Sharevillessä saat tietoa ja inspiraatiota todistetusti menestyviltä sijoittajilta. Vastaanota sijoitusideoita reaaliajassa ja keskustele muiden kanssa, joilla on sama tavoite kuin sinulla.

 • Lainarahoitus sijoituksiin.
  Nordnetistä saat salkkuasi vastaan rahoitusta sijoituksiin ja lainoitusta jopa 3X oman pääoman verran.

 • Edistyneet kaupankäyntijärjestelmät.
  Tehokas Infront Web Trader -kaupankäyntityökalu Private Banking -asiakkaille puoleen hintaan.

770x292-pb-utloggad-formaner.jpg
 • Striimaavat kurssit maksutta.
  Reaaliaikaisesti päivittyvät striimaavat kurssit Suomen, Ruotsin, Norjan ja Tanskan pörsseihin listattuihin osakkeisiin ja warrantteihin maksutta.

 • Mallisalkut maksutta.
  Private Banking -asiakkaana pääset seuraamaan Nordnetin yhteistyökumppanien Inderesin ja Sijoittaja.fi:n mallisalkkuja. Sijoittaja.fi tarjoaa Nordnet Private Banking -asiakkaille myös 25 %:n edun vuosijäsenyyden hinnasta.

 • Alennusta juridisista asiakirjoista.
  Private Banking -asiakkaana saat 20 %:n alennuksen yhteistyökumppanimme Docuen juridisten asiakirjamallien vuositilauksesta. Docuen palvelussa voit tehdä netissä helposti edunvalvontavaltuutuksen, testamentin, avioehdon tai muun yksityiselämän asiakirjan. Voit tilata palvelun yksityishenkilönä tai yrityksenä.

 • Laadukkaat raportointipalvelut.
  Raportointi on automatisoitu ja tiedot menevät suoraan verottajalle.

 • Samaan salkkuryhmään kuuluvilla perheenjäsenilläsi on myös mahdollisuus saada samat edut.

Nordnet Sijoitusvakuutus.

Sijoitusvakuutuksessa yhdistyvät sijoittaminen ja henkivakuutus. Sen avulla voit säästää helposti ja verotehokkaasti itsellesi tai läheisellesi ja siirtää omaisuuden edunsaajalle ilman testamenttia.

Nordnet Sijoitusvakuutus on aidosti joustava säästöhenkivakuutus, jonka kautta voi sijoittaa osakkeisiin, ETF:iin ja rahastoihin suoraan Nordnet-sovelluksen tai verkkopalvelun kautta.

Lue lisää Nordnet Sijoitusvakuutuksesta

Sijoitusvakuutuksen myöntää Nordnet Livsforsikring AS Suomen sivuliike. Nordnet Livsforsikring AS Suomen sivuliike myy sijoitusvakuutusta Nordnet Bank AB:n avulla.

Nordnet Sijoitusvakuutus.jpg

Miten kiinteät ja muuttuvat kulut vaikuttavat varallisuuteesi?

Laskuri auttaa sinua selvittämään, kuinka paljon säästät ilman kiinteää palkkiota ja vuosimaksua.

Varallisuus
500 000
Säästöaika
10 v
Vuotuinen tuotto* (verojen jälkeen)
7 %
Muuttuvat kulut
0,3 %
Kiinteät kulut
1 000 €/v
Näin paljon menetät kulujen vuoksi:
41 267

Näin kululaskuri toimii.

Laskelman tarkoitus on antaa esimerkki siitä, miten kulut voivat vaikuttaa säästöihisi pitkällä aikavälillä. Laskelman tulosta ei tule käsittää sijoitussuositukseksi tai -neuvoksi. Laskelma on yksinkertaistus todellisuudesta. Laskelmassa on huomioitu rajallinen määrä muuttujia (varallisuus, vuotuinen tuotto-odotus, säästöaika, kiinteä vuosikulu ja muuttuva varallisuuteen perustuva kulu). On mahdotonta sanoa, miten suuri tuotto tulee todellisuudessa olemaan. Esimerkkilaskelman tuottoprosentti on vain oletus. Laskelmassa ei ole huomioitu kaikkia säästösummaan todellisuudessa vaikuttavia tekijöitä, kuten inflaatiota, veroja, valuuttakurssimuutoksia ja rahastoihin liittyviä kuluja. Laskelma ei perustu mihinkään tiettyyn säästötapaan. Pidätämme oikeuden mahdollisiin virheisiin laskelmissa.

* Helsingin pörssin keskimääräinen vuotuinen tuotto 15 vuodelta (30.12.2002–29.12.2017) on 7,76 %, mukaan lukien osingot ja korkoa korolle -vaikutus. Ilman osinkoja tuotto on 3,35 %. Huomioi, että historiallinen tuotto ei ole tae tulevasta tuotosta.

Private Banking -hinnasto.

Klikkaamalla alla olevia otsikoita näet lisätietoa Private Banking -hinnoittelusta.

Nordnet Talletustili: kuin säästötili.

Silloin, kun et halua sijoittaa kaikkia säästöjäsi arvopapereihin, voit säilyttää varojasi Nordnet Talletustilillä.

Talletussumma
Talletuskorko
50 000 euroon asti
1,25 %
50 000,01–250 000 EUR
1,75 %
250 000,01 EUR tai enemmän
3,25 %


Korkoportaan mukaista talletuskorkoa maksetaan vain kyseisen korkoportaan ylittävälle summalle. Talletuskorko on 50 000 euroon asti 1,25 %. Sen ylittävältä osalta aina 250 000 euroon asti talletuskorko on 1,75 %, jne.

Usein kysyttyä Nordnet Private Banking -palvelusta.

© 2024 Nordnet Bank AB.
Nordnet | Yliopistonkatu 5, 3. krs | FI-00100 Helsinki