Siirry pääsisältöön

Pohjoismaiden suurin sosiaalinen sijoitusverkosto.

Sharevillessä saat tietoa ja inspiraatiota todistetusti menestyviltä sijoittajilta. Täysin maksutta. Vastaanota sijoitusideoita reaaliajassa ja keskustele muiden kanssa, joilla on sama tavoite kuin sinulla.

Seuraa. Käy kauppaa. Keskustele.

”Jäsenet”-välilehden alta löydät työkaluja menestyvien sijoittajien etsimiseen ja seuraamiseen. Saat ilmoituksia reaaliajassa, kun seuraamasi henkilöt tekevät ostoja ja myyntejä.

”Ryhmät”-välilehden alta löydät toisia, joiden kiinnostuksen kohteet ja strategiat sopivat omiisi. Kysy ja keskustele.

Shareville Relax -osiosta näet, mihin osakkeisiin ja rahastoihin palvelun taitavimmat jäsenet sijoittavat. Voit myös seurata tiettyä arvopaperia, jolloin saat sitä koskevat kommentit suoraan uutisvirtaasi.

Siirry Sharevilleen

Näin pääset alkuun.

  • Rekisteröidy.
    Saadaksesi käyttöösi Sharevillen kaikki ominaisuudet sinun tulee olla Nordnetin asiakas. Tilin avaaminen on helppoa eikä maksa mitään. Avaa tili tästä.

  • Valitse salkku.
    Voit valita, minkä Nordnet-salkun haluat jakaa Sharevillessä. Jaa salkkusi kohdasta Sivuni > Oma profiilini & asetukset > Tilit > Shareville. Muut käyttäjät voivat nähdä omistustesi jakauman, tekemäsi kaupat ja kehityksen. Vain sinä näet omistustesi arvon. Voit halutessasi jakaa osake- ja rahastosalkun lisäksi myös osakesäästötilisi palveluun.

  • Luo profiili.
    Valitse käyttäjätunnus ja profiilikuva. Suosittelemme, että käytät nimimerkkiä.

Kurkista menestyvien sijoittajien salkkuihin.

Tutustu aktiivisten Shareville-jäsenten taustoihin tarkemmin Nordnet Blogissa.