Siirry pääsisältöön

Shareville.

Pohjoismaiden suurin sosiaalinen sijoitusverkosto ja sijoitusfoorumi.

Seuraa. Käy kauppaa. Keskustele.

Sharevillessä saat tietoa ja inspiraatiota todistetusti menestyviltä sijoittajilta. Täysin maksutta. Vastaanota sijoitusideoita reaaliajassa ja keskustele muiden kanssa, joilla on sama tavoite kuin sinulla.

Sharevilleen liittyminen edellyttää Nordnet-asiakkuutta. Asiakkuus ei maksa mitään ja sen avaaminen onnistuu yhdeltä istumalta.

Avaa Nordnet-asiakkuus

Näin pääset alkuun.

 • Rekisteröidy.
  Saadaksesi käyttöösi Sharevillen kaikki ominaisuudet sinun tulee olla Nordnetin asiakas. Tilin avaaminen on helppoa eikä maksa mitään. Avaa tili tästä.

 • Valitse salkku.
  Voit valita, minkä Nordnet-salkun haluat jakaa Sharevillessä. Jaa salkkusi kohdasta Sivuni > Oma profiilini & asetukset > Tilit > Shareville. Muut käyttäjät voivat nähdä omistustesi jakauman, tekemäsi kaupat ja kehityksen. Vain sinä näet omistustesi arvon. Voit halutessasi jakaa osake- ja rahastosalkun lisäksi myös osakesäästötilisi palveluun.

 • Luo profiili.
  Valitse käyttäjätunnus ja profiilikuva. Suosittelemme, että käytät nimimerkkiä.

Shareville on muuttamassa Nordnetiin.

Tavoitteemme on säästämisen ja sijoittamisen demokratisoiminen, ja se toteutuu etenkin Sharevillessä. Siksi siirrämme jatkuvasti toimintoja tänne Nordnetin verkkopalvelun puolelle ja Nordnet-sovellukseen. Kun kaikki toiminnot on siirretty, vanha Shareville tullaan sulkemaan.

Seuraa muiden käyttäjien omistuksia uusilla profiilisivuilla.

Nyt voit tutustua Shareville-profiileihin täällä Nordnet.fi:ssä. Kun klikkaat esimerkiksi osakekohtaisella sivulla kommenttiosion käyttäjäprofiilia, näet kyseisen käyttäjän omistukset.

Keskustele osakkeista ja rahastoista suoraan instrumenttisivulla.

Instrumenttikohtaisilla sivuilla löytyvässä Shareville-osiossa voit:

 • Kirjoittaa julkaisuja

 • Luoda kyselyjä

 • Kommentoida julkaisuja ja tykätä niistä

Katso esimerkiksi Nokian instrumenttisivu.

banner__22.png

Usein kysyttyä Sharevillestä.