Siirry pääsisältöön

Kaupankäynti­sovellukset.

Valitse sopivin sovellus kaupankäyntiin.

Nordnetissä voit valita itsellesi sopivan tavan säästää ja sijoittaa. Voit myös valita itsellesi sopivimmat tavat käydä kauppaa ja seurata markkinoita. Nordnetin verkkopalvelussa käyt kauppaa helposti ja nopeasti.

Jos vaadit kaupankäynniltä enemmän, kokeile Infrontin Web Trader- tai Active Trader-sovellusta. Ne antavat sinulle suoran yhteyden pörssiin.

Sinun ei tarvitse kuitenkaan jäädä koneen ääreen, vaan voit ostaa ja myydä osakkeita ja rahastoja sekä seurata markkinoita reaaliajassa Nordnetin mobiilisovelluksella. Missä vain. Lue lisää alta!

  • Nordnet.fi – helppo ja nopea verkkopalvelu

  • Tehokkaat sovellukset aktiivisijoittajalle

  • Kätevä mobiilisovellus

Nordnet-sovellus iPhonelle ja Androidille.

Seuraa salkkusi kehitystä ja tee sijoituksia missä oletkin.

Tee sijoituksia ja seuraa salkkusi kehitystä puhelimellasi tai tabletillasi. Kirjaudu sovellukseen sormenjäljelläsi (Touch ID), kasvoillasi (Face ID) tai käyttäjätunnuksella ja salasanalla. Vastaanota ilmoituksia toteutuneista kaupoista ja osingoista. Luo seurantalistoja. Ja paljon muuta. Sovelluksen lataaminen ja käyttö on maksutonta.

Lue lisää sovelluksesta tästä

Nordnet app

Infront Web Trader.

Tehokas työkalu kurssien seuraamiseen ja kaupankäyntiin – kätevästi selaimessasi.

Infront Web Trader yhdistää globaalin markkinadatan reaaliaikaiseen uutisvirtaan, analyyseihin ja sähköiseen kaupankäyntiin modernissa, helpossa ja käyttäjäystävällisessä paketissa. Infront Web Trader on oikea työkalu aktiiviselle sijoittajalle, jolla on korkeat vaatimukset tehokkaalle ja nopealle toimeksiantojen syötölle ja edistyneille kaupankäyntitoiminallisuuksille.

Enemmän markkinoita ja paremmat kaupankäyntimahdollisuudet.

Infront Web Traderin avulla voit helposti aloittaa kaupankäynnin ja saat Pohjoismaiden, Saksan sekä USA:n pörssikurssisyötteet käyttöösi. Voit käydä kauppaa osakkeilla ja muilla arvopapereilla, kuten ETF:illä ja sertifikaateilla. Rakenna helposti oma työpöytänäkymäsi tai käytä valmiita malleja.

Infront Web Trader -tilauksella saat:

  • web-pohjaisen sovelluksen – ei tarvetta asentaa mitään

  • reaaliaikaiset kurssit ja uutiset

  • fundamentti- ja teknisen analyysin

  • historialliset välittäjätilastot

  • nopeat toimeksiannot

Katso hinnasto
Lue lisää Web Traderista.

Infront Web Trader on maksuton Active Trader- ja Taso 1 -asiakkaille. Private Banking -asiakkaat saavat 50 % alennuksen sovelluksesta.

Infront Active Trader.

Jos käyt aktiivisesti kauppaa, on tärkeää, että sinulla on käytössäsi parhaat työkalut. Infront Active Trader on arvostettu työkalu kaikkein aktiivisimpien treidaajien keskuudessa, ja sen näkymät voidaan räätälöidä täysin tarpeidesi mukaan.

Infront Active Traderin avulla saat reaaliaikaiset kurssit osakkeille, koroille, indekseille, valuutoille ja hyödykkeille, pääset käymään kauppaa seitsemällä markkina-alueella, ml. Pohjoismaat, Saksa, Kanada ja Yhdysvallat, sekä kehittyneitä kaupankäyntitoimintoja, kuten lyhyeksi myynnin, stop lossin ja click-tradingin.

Tutustu Infront Active Traderiin
Infront Active Trader

Meillä on Suomen tyytyväisimmät sijoittajat.

Nordnetillä on EPSI Ratingin (12/2023) mukaan sijoittajien keskuudessa korkein asiakastyytyväisyys Suomessa. Korkea taso selittyy muun muassa erittäin korkeilla tuotelaatua sekä rahalle saatavaa vastinetta koskevilla arvioilla.

Tee kuten yli 579 000 suomalaista, avaa tili Nordnetiin.

Tule asiakkaaksi

Epsi-Footer_003.svg
© 2024 Nordnet Bank AB.
Nordnet | Yliopistonkatu 5, 3. krs | FI-00100 Helsinki