Siirry pääsisältöön

Kaupankäynti­sovellukset.

Valitse sopivin sovellus kaupankäyntiin.

Nordnetissä voit valita itsellesi sopivan tavan säästää ja sijoittaa. Voit myös valita itsellesi sopivimmat tavat käydä kauppaa ja seurata markkinoita. Nordnetin verkkopalvelussa käyt kauppaa helposti ja nopeasti.

Jos vaadit kaupankäynniltä enemmän, kokeile Infrontin Web Trader- tai Active Trader-sovellusta. Ne antavat sinulle suoran yhteyden pörssiin.

Sinun ei tarvitse kuitenkaan jäädä koneen ääreen, vaan voit ostaa ja myydä osakkeita ja rahastoja sekä seurata markkinoita reaaliajassa Nordnetin mobiilisovelluksella. Missä vain. Lue lisää alta!

  • Nordnet.fi – helppo ja nopea verkkopalvelu

  • Tehokkaat sovellukset aktiivisijoittajalle

  • Kätevä mobiilisovellus

Nordnet-sovellus iPhonelle ja Androidille.

Seuraa salkkusi kehitystä ja tee sijoituksia missä oletkin.

Tee sijoituksia ja seuraa salkkusi kehitystä puhelimellasi tai tabletillasi. Kirjaudu sovellukseen sormenjäljelläsi (Touch ID), kasvoillasi (Face ID) tai käyttäjätunnuksella ja salasanalla. Vastaanota ilmoituksia toteutuneista kaupoista ja osingoista. Luo seurantalistoja. Ja paljon muuta. Sovelluksen lataaminen ja käyttö on maksutonta.

Lue lisää sovelluksesta tästä

Nordnet app

Infront Web Trader.

Tehokas työkalu kurssien seuraamiseen ja kaupankäyntiin – kätevästi selaimessasi.

Infront Web Trader yhdistää globaalin markkinadatan reaaliaikaiseen uutisvirtaan, analyyseihin ja sähköiseen kaupankäyntiin modernissa, helpossa ja käyttäjäystävällisessä paketissa. Infront Web Trader on oikea työkalu aktiiviselle sijoittajalle, jolla on korkeat vaatimukset tehokkaalle ja nopealle toimeksiantojen syötölle ja edistyneille kaupankäyntitoiminallisuuksille.

Enemmän markkinoita ja paremmat kaupankäyntimahdollisuudet.

Infront Web Traderin avulla voit helposti aloittaa kaupankäynnin ja saat Pohjoismaiden, Saksan sekä USA:n pörssikurssisyötteet käyttöösi. Voit käydä kauppaa osakkeilla ja muilla arvopapereilla, kuten ETF:illä ja sertifikaateilla. Rakenna helposti oma työpöytänäkymäsi tai käytä valmiita malleja.

Infront Web Trader -tilauksella saat:

  • web-pohjaisen sovelluksen – ei tarvetta asentaa mitään

  • reaaliaikaiset kurssit ja uutiset

  • fundamentti- ja teknisen analyysin

  • historialliset välittäjätilastot

  • nopeat toimeksiannot

Katso hinnasto
Lue lisää Web Traderista.

Infront Web Trader on maksuton Active Trader- ja Taso 1 -asiakkaille. Private Banking -asiakkaat saavat 50 % alennuksen sovelluksesta.

Infront Active Trader.

Markkinoiden kokonaiskuva yhdestä paikasta.

Infront Active Trader on nykyaikainen kaupankäyntisovellus kurssi-informaation seuraamiseen ja toimeksiantojen tekemiseen. Saat reaaliaikaista markkinainformaatiota kurssien, uutisten ja graafien muodossa sekä voit luoda kurssihälytyksiä. Voit asentaa Infrontin useampaan tietokoneeseen ilman ylimääräisiä kustannuksia.Huom: ohjelmisto toimii vain Windows-käyttöjärjestelmällä. Jos olet Mac-käyttäjä, katso tämä linkki.

Palvelut ja hinnat.

Saat ensin käyttöösi peruspaketin, joka sopii useimpien sijoittajien tarpeisiin. Peruspaketin kuukausimaksu veloitetaan salkustasi.Peruspaketin lisäksi voit liittää Infront-profiiliisi lisäpalveluja tarpeesi mukaan. Nordnetin asiakkaana saat monet lisäpalvelut alennettuun hintaan. Lisäpalvelut maksetaan suoraan Infrontille ja ne veloitetaan luottokortiltasi.Jos haluat kokeilla Infrontin Active Trader -ohjelmistoa 14 vuorokautta maksutta, ota yhteyttä privatebanking@nordnet.fi tai soita 09 6817 8444.

Infront Active Trader

Sovellukseen liittyvät maksut:

  • 100 euroa/kuukausi (aktiivisille asiakkaille -50 % tai ilmaiseksi, riippuen kaupankäyntimääristä).

  • Jos olet Active Trading -asiakas, tiedustele hintaa soittamalla asiakaspalveluumme.

Voit ostaa lisäpalveluja suoraan Infrontissa My profile -osiossa. Löydät sieltä myös lisäpalvelujen hinnaston. Katso tarkemmat ohjeet tästä.

Infront Active Trader tutuksi.

Osa 1: ohjelmiston asennus.
Osa 1: ohjelmiston asennus.
Osa 2: valmiit työpöydät.
Osa 2: valmiit työpöydät.
Osa 3: näin rakennat oman työpöydän
Osa 3: näin rakennat oman työpöydän
Osa 4: graafit
Osa 4: graafit
Osa 5: datan vienti Excel-tiedostoon
Osa 5: datan vienti Excel-tiedostoon
Osa 6: kaupankäynti
Osa 6: kaupankäynti
Osa 7: lisäpalvelut
Osa 7: lisäpalvelut