ETF-ideat.

Löydä sinulle sopivia pörssilistattuja rahastoja eli ETF:iä.

ETF:issä, eli pörssinoteeratuissa rahastoissa, yhdistyvät osakkeiden ja sijoitusrahastojen parhaat puolet. ETF:t toimivat kuin tavanomaiset rahastot, mutta ne on noteerattu pörssissä kuten osakkeet.

Nordnetin laajasta valikoimasta löydät maailman eri maihin ja maanosiin, kuten vaikka Latinalaiseen Amerikkaan, USA:an ja Kiinaan sijoittavia ETF:iä, kuten myös tiettyihin sektoreihin keskittyviä ETF:iä.

Kokeile vaikka hakutermejä "robotics" tai "health".

Jos haluat vinkkejä tietyn sektorin parhaiden ETF:ien löytämiseen, kannattaa liittyä Sharevillen "Passiiviset indeksisijoittajat"-keskusteluryhmään, joka on nimestään huolimatta erittäin aktiivinen!

Löydä edullisia ETF:iä.

Tutustu ETF:iin, joiden hallinnointipalkkiot ovat edullisia. Löydät tästä joukosta maailman tunnetuimpia pörssi-indeksejä seuraavia ETF:iä sekä korko-ETF:iä.

→ Katso ETF:t

Parhaiten tuottaneet ETF:t.

Löydä ETF:iä, jotka ovat tuottaneet parhaiten viimeisen vuoden aikana. Historiallinen kehitys ei ole tae tulevasta, mutta näillä ETF:illä on ainakin "track record" kunnossa!

→ Katso ETF:t

Korko-ETF:t.

Korkoa voi etsiä pääomalle muualtakin kuin talletustililtä – tiesitkö, että korkomarkkinoille voi sijoittaa myös ETF:illä? Tutustu Nordnetin laajaan korko-ETF-tarjontaan.

→ Katso ETF:t

Matalan hiiliriskin ETF:t.

Nordnetin uudessa verkkopalvelussa voit seuloa esiin myös sellaisia ETF:iä, joiden riippuvuus fossiilisista polttoaineista on Morningstarin ja Sustainalytics -yhtiön toimesta arvioitu matalaksi.

→ Katso ETF:t

Sijoita vastuullisesti tulevaisuuden megatrendeihin.