ETF-sijoitusideat.

Löydä sinulle sopivat pörssilistatut rahastot eli ETF:t.

Global eft inspiration

Maat ja alueet.

Nordnetin laajasta valikoimasta löydät maailman eri maihin ja alueisiin, kuten vaikka Latinalaiseen Amerikkaan, USA:an ja Kiinaan sijoittavia ETF:iä.

→ Katso ETF:t maittain ja alueittain

Teemat.

ETF:istä löytyy myös tiettyihin sektoreihin keskittyviä tuotteita. Kokeile vaikka hakutermejä "robotics" tai "health".

→ Etsi ETF:iä teemoittain

Emerging markets etf inspiration

Korot.

Korkoa voi etsiä pääomalle muualtakin kuin talletustililtä – tiesitkö, että korkomarkkinoille voi sijoittaa myös ETF:illä? Tutustu Nordnetin laajaan korko-ETF-tarjontaan.

Tutustu korko-ETF:iin

Pineapples growth

Parhaiten tuottaneet ETF:t.

Löydä ETF:iä, jotka ovat tuottaneet parhaiten viimeisen vuoden aikana. Historiallinen kehitys ei ole tae tulevasta, mutta näillä ETF:illä on ainakin "track record" kunnossa!

→ Katso top-lista

Abacus fondinspiration

Matalimmat kulut.

Tutustu ETF:iin, joiden hallinnointipalkkiot ovat edullisia. Löydät tästä joukosta maailman tunnetuimpia pörssi-indeksejä seuraavia ETF:iä sekä korko-ETF:iä.

→ Tutustu edullisiin ETF:iin

Plant in vase ETF inspiration

Vastuulliset ETF:t.

Nordnetin uudessa verkkopalvelussa voit seuloa esiin myös sellaisia ETF:iä, joiden riippuvuus fossiilisista polttoaineista on Morningstarin ja Sustainalytics -yhtiön toimesta arvioitu matalaksi.

→ Löydä matalan hiiliriskin ETF:t

Kaupallinen yhteistyö: iShares by BlackRock

Sijoita vastuullisesti tulevaisuuden megatrendeihin.

Megatrendit ovat ilmiöitä, jotka muuttavat yhteiskuntia ja talouksia ja samalla toimivat innovaation ja kehityksen ajureina yrityksille. Ne eivät vaikuta vain kulutus- ja asumistottumuksiimme, vaan ne muovaavat myös valtioiden politiikkaa ja yritysten strategioita.

Kuukausisäästä ETF:iin ja Nordnet Smart -salkkuihin.

Automatisoi sijoituksesi ja laita rahasi kasvamaan.

Monthly savings marbles

Kuukausisäästä ETF:iin.

Nordnetissä voit kuukausisäästää edullisesti ETF:iin ja valita sopimukseen maksimissaan neljä ETF:ää. Tarjolla on ETF:iä kolmelta johtavalta liikkeeseenlaskijalta: db x-trackersiltä (Deutsche Bank), iSharesilta (BlackRock) sekä Xactilta (Handelsbanken).

→ Aloita ETF-kuukausisäästäminen avautuu uuteen ikkunaan

Robosave lady

Maailmanluokan sijoittamista. Automatisoituna.

Nordnet Smart -salkut on kehitetty tuottamaan paremmin kuin perinteiset rahastot ja voittamaan vertailuindeksi pitkällä aikavälillä. Automatisoitu ja systemaattinen sijoitusstrategia sopeuttaa sijoitukset markkinatilanteeseen tarjoten sinulle älykkäämpää sijoittamista.

→ Lue lisää Nordnet Smart -salkuista

Uutta Nordnet Blogissa.

 • Miltä näyttää koronakriisin runtelemat osakesäästötilit?

  Avasimme minulle osakesäästötilin 26.2.2020 ja miehelleni 13.2.2020. Juuri ennen kuin koko maailmalle selvisi koronakriisin laajuus ja pörssit...

  → Lue lisää
 • Smart-salkut koronamyrskyn silmässä | Smart-salkkujen kuukausikatsaus 3/2020

  Maaliskuussa koronakriisi jatkui ja sysäsi maailmantalouden kohti syvää taantumaan. Globaalit osakemarkkinat olivat hetkellisesti jopa...

  → Lue lisää
 • Nämä osakkeet hyötyvät ”stay-at-home-taloudesta”

  Kirjoitus on julkaistu alunperin 11.3.2020. Päivitetty 6.4.2020. Koronavirus ei luonut ”stay-at-home-taloutta”, mutta se on kyllä heittänyt bensaa...

  → Lue lisää

Tärkeää tietoa riskeistä ja tuotoista.

Huomioi, että historialliset ja simuloidut historialliset tuotot eivät ole tae tulevista tuotoista. Rahoitusinstrumenttien arvo voi sekä nousta että laskea. On olemassa riski, ettet saa sijoittamaasi pääomaa takaisin.

Sinun tulee perehtyä rahastoesitteeseen ja avaintietoesitteeseen ennen kuin sijoitat rahastoihin. Rahastoesitteen saat rahastoyhtiöltä ja avaintietoesitteen löydät nordnet.fi-sivustolta rahaston yleiskatsaus -sivulta sekä toimeksiantosivulta.