Siirry pääsisältöön

ETF-sijoitusideat.


Löydä sinulle sopivat pörssilistatut rahastot eli ETF:t.

Tältä sivulta löydät vinkkejä, miten voit löytää omiin tarpeisiisi ja tavoitteisiisi sopivat ETF-rahastot. Katso myös rahastot ja rahastosijoittaminen -sivu, jos haluat sijoittaa noteeraamattomiin rahastoihin.

Marknad-ETFinspiration-Lander-770x325.jpg
Maat ja alueet.

Nordnetin laajasta valikoimasta löydät maailman eri maihin ja alueisiin, kuten vaikka Latinalaiseen Amerikkaan, USA:an ja Kiinaan sijoittavia ETF:iä.

Marknad-ETFinspiration-Teman-770x325.jpg
Teemat.

ETF:istä löytyy myös tiettyihin sektoreihin keskittyviä tuotteita. Kokeile vaikka hakutermejä "robotics" tai "health".

Marknad-ETFinspiration-Rantor-770x325.jpg
Korot.

Korkoa voi etsiä pääomalle muualtakin kuin talletustililtä – tiesitkö, että korkomarkkinoille voi sijoittaa myös ETF:illä? Tutustu Nordnetin laajaan korko-ETF-tarjontaan.

Marknad-Fondinspiration-image2-770x325.jpg
Parhaiten tuottaneet ETF:t.

Löydä ETF:iä, jotka ovat tuottaneet parhaiten viimeisen vuoden aikana. Historiallinen kehitys ei ole tae tulevasta, mutta näillä ETF:illä on ainakin "track record" kunnossa!

Marknad-Fondinspiration-image3-770x325.jpg
Matalimmat kulut.

Tutustu ETF:iin, joiden hallinnointipalkkiot ovat edullisia. Löydät tästä joukosta maailman tunnetuimpia pörssi-indeksejä seuraavia ETF:iä sekä korko-ETF:iä.


Marknad-Fondinspiration-image4-770x325.jpg
Vastuulliset ETF:t.

Nordnetin verkkopalvelussa voit seuloa esiin myös sellaisia ETF:iä, jotka edistävät kestävyystekijöitä ja pyrkivät tekemään kestäviä sijoituksia (vaalean- ja tummanvihreät artikla 8- ja 9-ETF:t).

Kaupallinen yhteistyö: Global X ETFs

Tutustu uraaniin sijoituskohteena.

"Ydinvoima on puhdas, tehokas ja välttämätön energianlähde, jonka avulla vastataan osaltaan maailman kasvaviin energiatarpeisiin."

Lue lisää aiheesta

Kuukausisäästä ETF:iin.

Automatisoi sijoituksesi ja laita rahasi kasvamaan.

ETF-kuukausisäästäminen.

Nordnetissä voit kuukausisäästää edullisesti ETF:iin ja valita sopimukseen maksimissaan neljä ETF:ää. Tarjolla on ETF:iä kuudelta johtavalta liikkeeseenlaskijalta: db x-trackersiltä (Deutsche Bank), iSharesilta (BlackRock), Xactilta (Handelsbanken), Lyxorilta, WisdomTreeltä ja VanEckiltä.

Lue lisää ETF-kuukausisäästämisestä

FI_Markkina-ETF-Etfideat-Kuukausi-770x460.jpeg

Suositut ETF:t.

Mietitkö, mitä ETF:iä ostaisit? Yksi tapa etsiä sijoituskohteita on katsoa, mihin muut Nordnetin asiakkaat ovat sijoittaneet. Verkkopalvelumme ETF-näkymässä voit laittaa ETF:t järjestykseen esimerkiksi omistajamäärän mukaan.

Katso Nordnetin suomalaisasiakkaiden suosituimmat ETF:t

Uusimmat ETF-artikkelit Nordnet Blogissa.

Nordnet blogi · 3. lokak. 2022

Uraani sijoituskohteena – Global X ETF-tutkimus

Nordnet blogi · 30. syysk. 2022

Rahastosäästäjät ottavat markkinamyrskyt tyynesti | rahastokaupankäynti 9/2022

Nordnet blogi · 2. syysk. 2022

Uraani sai rahastosäästäjät hehkumaan innosta elokuussa | rahastokaupankäynti 8/2022

Tärkeää tietoa riskeistä ja tuotoista.

Huomioi, että historialliset ja simuloidut historialliset tuotot eivät ole tae tulevista tuotoista. Rahoitusinstrumenttien arvo voi sekä nousta että laskea. On olemassa riski, ettet saa sijoittamaasi pääomaa takaisin.

Sinun tulee perehtyä rahastoesitteeseen ja avaintietoesitteeseen ennen kuin sijoitat rahastoihin. Rahastoesitteen saat rahastoyhtiöltä ja avaintietoesitteen löydät nordnet.fi-sivustolta rahaston yleiskatsaus -sivulta sekä toimeksiantosivulta.