Siirry pääsisältöön

Nordnet Koulu

Opi sijoitusguruksi Nordnet Koulussa.

Nordnet-koulussa opit säästämään, sijoittamaan ja treidaamaan. Kaikki materiaali on maksutta käytettävissäsi. Tutustu aihealueisiin, joista haluat oppia lisää!

Basics FB

Sijoittamisen alkeet

Oletko vasta matkalla massimaisteriksi? Tästä osiosta löydät perustietoa sijoittamisesta sekä inspiraatiota alkuun pääsyyn!

Stocks FB image

Osakkeet

Tässä osiossa opit mm. osakesijoittamisen perusteista, eri sijoitustyyleistä ja osakeanalyyseissä käytettävistä tunnusluvuista.

Funds pic fb

Sijoitusrahastot

Rahastot ovat helppo tapa aloittaa säästäminen ja sijoittaminen. Saat kerralla hajautuksen kuntoon, eikä ostoista ja myynneistä veloiteta erillisiä kuluja.

Platform-fb

ETF

ETF tulee sanoista Exchange Traded Fund, pörssinoteerattu rahasto. ETF:t ovat siis rahastoja, joilla käydään kauppaa pörssissä kuten osakkeilla.

trading fb

Treidaus ja tekninen analyysi

Bull & Bear, minifutuurit, unlimited turbot, kynttilägraafit... jos tällaiset termit kiinnostavat, tämä osio on sinulle!

Taxation

Verotus

Voitollisten omistusten päällä istuvaa sijoittajaa kiinnostavat luonnollisesti veroseuraamukset. Tässä osiossa opit tästä pakollisesta pahasta.

lending-fb

Luotolla sijoittaminen

"Ei vipuu ei hyötyy." Mitä vivuttaminen ja sijoituslainan vastuullinen hyödyntäminen tarkoittavat? Opi lisää tästä osiosta.

dollar-fb.jpg

Valuutat

Tässä osiossa voit katsoa valuuttakurssit ja oppia valuutanvaihdosta Nordnetin palvelussa.

gold-mine-fb

Raaka-aineet

Tiesitkö, että kultaan, uraaniin ja muihin raaka-aineisiin on mahdollista sijoittaa Nordnetin kautta?

cryptos fb

Kryptovaluutat

Nordnetissä ei voi avata varsinaista kryptolompakkoa, mutta kryptoihin on silti mahdollista sijoittaa välillisesti. Kerromme tässä osiossa lisää.