Siirry pääsisältöön

Xtrackersilta ja HanETF:ltä uusia ETF:iä kuukausisäästön piiriin – teemoina mm. lääkekannabis, ESG ja big data

Olemme viime aikoina lisänneet ETF-kuukausisäästösopimuksen piirissä olevien ETF:ien määrää merkittävästi saamaamme asiakaspalautteeseen pohjautuen. Nykyään voit kuukausisäästää mm. VanEckin, WisdomTreen, iSharesin ja Lyxorin suosittuihin tuotteisiin. Nyt olemme lisänneet valikoimaan suosittuja ETF:iä Xtrackersilta ja HanETF:ltä, joiden kautta voit sijoittaa hajautetusti mm. lääkekannabistoimialaan, tekoälyyn ja big dataan, tulevaisuuden liikennemuotoihin (“future mobility”), pilviteknologioihin ja terveydenhuoltosektoriin.

Uusien ETF:ien joukosta löytyy muun muassa HanETF:n The Medical Cannabis and Wellness UCITS ETF, joka sisältää yhtiöitä kovassa nousussa olevilta lääkekannabis-, hamppu- ja CBD-toimialoilta. Tällä hetkellä jo yli 40 valtiota on laillistanut kannabiksen lääkekäyttöön ja määrä kasvaa jatkuvasti. Euroopan ensimmäinen lääkekannabis-ETF tarjoaa pääsyn tällä markkinalla toimivien yhtiöiden pitkän aikavälin vahvaan kasvupotentiaaliin.

Osa nykyisistä kuukausisäästön piirissä olevista ETF:istä poistuu

Samalla kun tuomme palveluun uusia ETF:iä, poistamme vähiten suosittuja ETF:iä kuukausisäästön piiristä. Jos säästät tällä hetkellä johonkin näistä poistuvista ETF:istä, voit jatkaa säästämistä normaaliin tapaan vuoden loppuun asti. 5.1.2021 alkaen kyseisiin ETF:iin ei enää voi säästää kuukausisäästösopimuksen kautta. Huomioi, että jos säästät johonkin alla listatuista, poistuvista ETF:istä, ja poistat kyseisen ETF:n kuukausisäästösuunnitelmastasi ennen vuodenvaihdetta, niin kyseistä ETF:ää ei ole enää mahdollista ottaa sopimukseen takaisin. Poistuvan ETF:n sisältävää ETF-kuukausisäästösuunnitelmaa ei myöskään ole mahdollista muokata, ellei poistuvaa ETF:ää ensin poista suunnitelmasta.

Katso kaikki uudet ja poistuvat ETF:t alta.

ETF-kuukausisäästövalikoimaan lisätyt ETF:t:

HanETF (juoksevat kulut suluissa):

Xtrackers (juoksevat kulut suluissa):

ETF-kuukausisäästövalikoimasta poistuvat ETF:t:

Kuukausisäästä ETF:iin Nordnetissä

Nordnetin ETF-kuukausisäästämisen avulla hajautat ajallisen riskin helposti ja edullisesti. Voit kuukausisäästää ETF:iin hintaan 2,5 €/kk* – et maksa kuukausisäästösopimuksen kautta tapahtuvista automaattisista ETF-ostoista muita maksuja tai välityspalkkioita. Kun haluat aikanaan myydä ETF:t, maksat hinnaston mukaisen välityspalkkion myynneistä. Voit valita kuukausisäästösopimukseen 1–4 mieleistäsi ETF:ää eri liikkeeseenlaskijoilta. Voit itse muuttaa kuukausisäästösopimusta joustavasti milloin vain.

*Palvelumaksu peritään vain niiltä kuukausilta, kun toimeksiantoja toteutetaan.

Tässä esitetty ei ole eikä sitä tule käsittää sijoitussuositukseksi tai kehotukseksi merkitä, ostaa tai myydä arvopapereita. Rahoitusvälineiden arvo voi nousta tai laskea. On olemassa riski, ettet saa sijoittamiasi varoja takaisin. Historiallinen kehitys ei ole tae tulevasta tuotosta. Sinun tulee perehtyä rahastoesitteeseen ja avaintietoesitteeseen ennen kuin sijoitat rahastoihin. Rahastoesitteen saat rahastoyhtiöltä ja avaintietoesitteen löydät nordnet.fi-sivustolta rahaston yleiskatsaus -sivulta sekä toimeksiantosivulta.

Etkö ole vielä Nordnetin asiakas? Tule asiakkaaksi tästä.

Alla olevassa kommenttikentässä voit kommentoida tämän blogikirjoituksen sisältöä ja lukea muiden jättämiä kommentteja. Kommenttien sisältö ei edusta Nordnetin mielipidettä. Nordnet ei tarkista kommentteja ennen niiden julkaisemista, mutta poistamme epäasialliset kommentit, jos sellaisia esiintyy.
Jos haluat tietää lisää siitä, miten Nordnet käsittelee henkilötietojasi, klikkaa tästä.

guest
5 Kommentti
vanhin
uusin tykätyin
Inline-palaute
Näytä kaikki kommentit
Tyytyväinen asiakas
Tyytyväinen asiakas
03.11.2020 15:04

Hyvää duunia Nordnet! Relevantteja säästökohteita kuukausisäästäjälle. Jatkakaa samaan malliin!

Ergo
Ergo
08.11.2020 08:43

Onko DBXN poistunut kk-säästövalikoimasta? Se on listattu korko-etf:ien alla täällä https://www.nordnet.fi/fi/markkina/etf#kk mutta sitä ei voi lisätä kk-säästöohjelmaan.

Ehkä säästäjäksi
Ehkä säästäjäksi
19.11.2020 14:40

Saisiko Vanguard FTSE All-World UCITS ETF USD Acc (VWCE) kuukausisäästettäväksi? Olisi yhdellä ETF:llä riittävän laaja hajautus.

Ehkä säästäjäksi
Ehkä säästäjäksi
19.11.2020 15:00

Saisiko Vanguard FTSE All-World UCITS ETF USD Acc (VWCE) ETF-kuukausisäätöön mukaan? Sai kerralla laajan hajauksen.

Jeppiskamaa
Jeppiskamaa
05.02.2021 09:39

Olisiko mahdollista saada kk-säästöön HanETF:ltä myö iClima Global Decarbonisation Enablers UCITS ETF – Acc. Eli suosittuun megatrendiin ilmastonmuutos / puhdas energia yms. painottuva ETF. Fyysinen ja sijoittaa osingot uudelleen.