Siirry pääsisältöön

WisdomTreeltä mm. tekoäly- ja akkuteknologia-ETF:iä kuukausisäästöön. Samalla ETF-instrumenttisivu uudistuu.

ETF-kuukausisäästösopimuksen piiriin on hiljattain lisätty uusia ETF:iä mm. iSharesiltä ja Lyxorilta. Nyt tuomme ETF-kuukausisäästäjille jälleen uusia ETF-vaihtoehtoja – tällä kertaa arvostetulta yhdysvaltalaiselta ETF-liikkeeseenlaskijalta, WisdomTreeltä. Uusien ETF:ien kautta voit sijoittaa mm. pilvipalveluyhtiöihin, tekoälyyn, akkuteknologiaan ja Small Cap -laatuosinkoyhtiöihin.

Tutustu uusiin ETF:iin alta – suluissa TER eli juoksevat kulut:

ETF-instrumenttisivu uudistui – nyt mukana mm. ESG-mittari.

Samalla kun laajennamme kuukausisäästösopimuksen piiriin kuuluvien ETF:ien tarjontaa asiakaspalautteen pohjalta, uudistamme myös verkkopalveluamme. Viimeisin päivitys on tehty näkymään, jossa voit tarkastella yksittäisen ETF:n tietoja: nyt näet kyseiseltä sivulta runsaasti uutta hyödyllistä lisätietoa. Uusia ominaisuuksia näkymässä ovat mm.:

  • ESG-vastuullisuusrating (“Lisätietoja ETF:stä”-välilehdellä)
  • Ei-toivottujen omistusten osuus (alkoholi, hiilivoima, aseet, ym.)
  • Viimeisimmät Shareville-kommentit ETF:ään liittyen
  • Osinkopolitiikka
  • Vastaavan tyyppiset ETF:t Nordnetin palvelussa

Esimerkkinä suositun SXR8-ETF:n instrumenttisivu:

Huomioi, että ominaisuus on vielä muutaman päivän ajan AB-testausmoodissa, jossa se näkyy vasta puolelle asiakaskunnastamme. Arviolta ensi viikosta alkaen se näkyy kaikilla asiakkailla.

Kuukausisäästä ETF:iin Nordnetissä

Kuukausisäästämisen etu on, että hajautat ajallista riskiä, kun säästät säännöllisesti. Näin sinun ei tarvitse miettiä, onko juuri nyt oikea aika sijoittaa markkinoille.

Nordnetissä voit kuukausisäästää ETF:iin hintaan 2,5 €/kk* – et maksa kuukausisäästösopimuksen kautta tapahtuvista automaattisista ETF-ostoista muita maksuja tai välityspalkkioita. Kun haluat aikanaan myydä ETF:t, maksat hinnaston mukaisen välityspalkkion myynneistä. Voit valita kuukausisäästösopimukseen 1–4 mieleistäsi ETF:ää eri liikkeeseenlaskijoilta. Voit itse muuttaa kuukausisäästösopimusta joustavasti milloin vain.

→ Lue lisää kuukausisäästämisen eduista

*Palvelumaksu astui voimaan 5.6.2020 alkaen ja se peritään vain niiltä kuukausilta, kun toimeksiantoja toteutetaan.

Tässä esitetty ei ole eikä sitä tule käsittää sijoitussuositukseksi tai kehotukseksi merkitä, ostaa tai myydä arvopapereita. Rahoitusvälineiden arvo voi nousta tai laskea. On olemassa riski, ettet saa sijoittamiasi varoja takaisin. Historiallinen kehitys ei ole tae tulevasta tuotosta. Sinun tulee perehtyä rahastoesitteeseen ja avaintietoesitteeseen ennen kuin sijoitat rahastoihin. Rahastoesitteen saat rahastoyhtiöltä ja avaintietoesitteen löydät nordnet.fi-sivustolta rahaston yleiskatsaus -sivulta sekä toimeksiantosivulta.

Etkö ole vielä Nordnetin asiakas? Tule asiakkaaksi tästä.

Alla olevassa kommenttikentässä voit kommentoida tämän blogikirjoituksen sisältöä ja lukea muiden jättämiä kommentteja. Kommenttien sisältö ei edusta Nordnetin mielipidettä. Nordnet ei tarkista kommentteja ennen niiden julkaisemista, mutta poistamme epäasialliset kommentit, jos sellaisia esiintyy. Jos haluat tietää lisää siitä, miten Nordnet käsittelee henkilötietojasi, klikkaa tästä.

Subscribe
Lähetä minulle ilmoituksia:
guest
11 Kommenttia
uusin
vanhin tykätyin
Inline-palaute
Näytä kaikki kommentit
Nimetön
Nimetön
25.06.2020 14:46

LYM9 ETF:stä puuttuvat edelleen suurimmat omistukset.

Nimetön
Nimetön
17.06.2020 00:07

Nämä tulikin jo vastaan kun viime viikolla selasin kuukausisäästö listaa. Mietinkin miten minulta on nämä mennyt ohi mutta nehän olikin ihan uusia. Mielenkiintoisia kohteita ja kiitos kun tuotte lisää tarjontaa kuukausisäästöön!

Nimetön
Nimetön
Vastaa  Nimetön
17.06.2020 09:55

Jep, ne oli uusia, hyvä kun löysit ne. Meni muutama päivä, että sain tämän kirjoituksen ulos 🙂

Nimetön
Nimetön
16.06.2020 15:50

No kyllä nyt tarjontaa riittää! Vielä kun kerrotte mistä saa parhaan tuoton seuraavaksi 30 vuodeksi…?

Nimetön
Nimetön
16.06.2020 11:56

Milloin tulisi saman firman Physical Gold/Silver ETF tuotteet kuukausisäästöön, inflaatiosuoja olisi kiva nyt kun setelikoneet käy kuumina koronanelvytyksissä.

Nimetön
Nimetön
Vastaa  Nimetön
16.06.2020 16:07

Osa toiveista pystytään toteuttamaan tulevissa lisäyksissä. kiitos toiveesta. Ajankohta niille on vielä avoin

Nimetön
Nimetön
16.06.2020 10:43

Sääli että tuo kuukausimaksu aiheuttaa vaikkapa lapselle säästämiseen kestämättömän prosentuaalisen kustannuksen.

Nimetön
Nimetön
Vastaa  Nimetön
17.06.2020 19:30

Ei sitä ajallista hajautusta tarvitse joka kuukaudelle. Jos sulla on ollut summana esim. 50€, niin aseta säästösummaksi vaikkapa 300€. Ostot ja ostokulut menevät sitten pari kertaa vuodessa ja problem solved.

Nimetön
Nimetön
Vastaa  Nimetön
17.06.2020 22:27

Ei taita tuolla tavalla onnistu, minulla oli tilissä 5 euroa ja 4:llä eurollakin onnistuttiin kauppateko, ostettiin siis yksi osuus etf:sta, eli kustannus yli 50%.

Nimetön
Nimetön
Vastaa  Nimetön
18.06.2020 08:41

Tähän olisi kiva kuulla Suvin / Nordnetin kommentti asiasta. Suvi kirjoitti aikaisemmin, että ei pitäisi mennä noin kuin Kai mainitsi.

Nimetön
Nimetön
Vastaa  Nimetön
18.06.2020 08:58

Moi! ETF-ostot voivat tosiaan toteutua myös osittain, jolloin “vedenpitävin” tapa toteuttaa esimerkiksi joka toinen kuukausi toteutuva kuukausisäästö on yksinkertaisesti poistaa suunnitelma ja tehdä se uudelleen niille kuukausille kun ostoja haluaa 2,5 eurolla. Tässä FAQ aiheesta: https://www.nordnet.fi/faq/3922-voinko-asettaa-etf-kuukausisaestoen-tapahtumaan-esimerkiksi-vain-joka-toinen-kuukausi /Henri

© 2024 Nordnet Bank AB.
Nordnet | Yliopistonkatu 5, 3. krs | FI-00100 Helsinki