Siirry pääsisältöön

Mikä on maineeltaan paras pörssiyhtiö? Vastaa ja voita 1 000 € osakesalkku.

Kaupallinen yhteistyö: T-Media

T-Media, Suomen Osakesäästäjät ja Pörssisäätiö etsivät taas maineeltaan parasta pörssiyhtiötä. Sijoittajien käsityksiä kartoittava pörssiyhtiöiden Luottamus&Maine-tutkimus tehdään nyt neljättä kertaa.

Viime vuonna parasmaineisimmat yhtiöt olivat Kone, Ponsse ja Gofore. Parhaaksi toimitusjohtajaksi kyselyssä nostettiin UPM:stä Jussi Pesonen. Mitkä yritykset nousevat tänä vuonna kärkeen ja kuka on tänä vuonna paras toimitusjohtaja? 

Osallistu tutkimukseen alla olevasta painikkeesta.

Arvonnan säännöt: https://t-media.fi/sijoittajamaine/

Tutkimukseen liittyvät kysymykset: tutkimus@t-media.fi

Nordnet
Nordnetin työntekijät

Etkö ole vielä Nordnetin asiakas? Tule asiakkaaksi tästä.

Alla olevassa kommenttikentässä voit kommentoida tämän blogikirjoituksen sisältöä ja lukea muiden jättämiä kommentteja. Kommenttien sisältö ei edusta Nordnetin mielipidettä. Nordnet ei tarkista kommentteja ennen niiden julkaisemista, mutta poistamme epäasialliset kommentit, jos sellaisia esiintyy. Jos haluat tietää lisää siitä, miten Nordnet käsittelee henkilötietojasi, klikkaa tästä.

Subscribe
Lähetä minulle ilmoituksia:
guest
5 Kommenttia
uusin
vanhin tykätyin
Inline-palaute
Näytä kaikki kommentit
Jade Huhtamäki
Jade Huhtamäki
03.06.2024 17:39

Tutkimuslomakkeella piti arvonnan sääntöjen mukaan olla lomake, johon pyydetään jättämään sähköpostiosoite, mikäli tutkittava haluaa osallistua mainostettuun arvontaan. Tällaista osiota ei ollut tutkimuksessa ollenkaan. Pyydättekö tutkimuksen tekijöitä tarkastamaan tutkimuslomakepohjansa ja päivittämään sen niin, että se vastaa luvattua.

A R
A R
Vastaa  Jade Huhtamäki
03.06.2024 18:25

Lisäksi kysymyksetkin taitavat olla vääriä. Kolmen kysytyn yrityksen tunnettavuudella kysymällä tuskin selviää maineeltaan paras pörssiyhtiö. 🙄

Harri Leinikka
Harri Leinikka
Vastaa  Jade Huhtamäki
04.06.2024 10:26

Kiitos huomiostasi Jade! Tutkimuksen alussa arvioitavina oli kaikki large- ja mid cap yhtiöt. Tutkimuksen edetessä nopeammin kuin oli odotettu ja yrityskohtaisten vastauskiintiöiden täyttyessä, esillä oli enää muutamat vähemmän tunnetut pörssiyhtiöt. Pahoittelen tätä tilannetta, nyt kiintiöitä on nostettu niin, että arvioitavia yrityksiä on enemmän. Yrityskohtainen mainearvosana tulee taas kahdeksan eri osa-alueen arvion kautta. Karsivana kriteerinä alussa kuitenkin on, että arvioitava pörssiyritys tulee tuntea vähintään nimeltä. Eli vastaaminen ja arvontaan osallistuminen onnistuu nyt, jos laajennetulta listalta löytyisi nyt joku tuntemasi pörssiyritys.

maija-liisa ijäs
maija-liisa ijäs
29.05.2024 09:53

miksi kieli ruotsi kyselyssä, Puhun kyllä ruotsia , mutta haluan kyselyt suomeksi

Soile/Nordnet
Soile/Nordnet
Vastaa  maija-liisa ijäs
29.05.2024 12:49

Hei! Kysely on suomenkielinen. Voisiko olla, että sinulla on päällä joku automaattinen käännös ruotsiksi selaimessa ja sen takia tekstit näkyvät ruotsiksi?

© 2024 Nordnet Bank AB.
Nordnet | Yliopistonkatu 5, 3. krs | FI-00100 Helsinki