Uusi viikoittainen videosarja.

Alkuun

Nordnet Traders' Club

Osakemarkkinoilla eletään nyt treidaajan ja aktiivisen kaupankävijän unelma-aikaa: liikkeet yksittäisissä osakkeissa ja indekseissä ovat viimeisen vuoden aikana olleet jopa kymmeniä prosentteja kuukaudessa. Opi hyödyntämään sekä nousevat että laskevat kurssiliikkeet – Traders' Club tarjoaa sinulle työkalut.

Viime syksynä Jukka näytti #treidaushaasteessalinkki toiselle sivustolle, avautuu uuteen ikkunaan, kuinka salkku lähes triplattiin yhdessä viikossa. Traders' Clubissa hän kertoo, kuinka sinäkin voit hyödyntää markkinaliiikkeitä lyhyemmällä tai pidemmällä aikavälillä hyödyntäen teknistä analyysiä, sijoittajasentimenttiä sekä makroindikaattoreita.

Trader's Clubin sisällöt soveltuvat niin pitkäjänteisestä sijoittamisesta kuin lyhyen aikavälin treidaamisesta kiinnostuneille.

Nordnet Trader's Club on viikoittainen videosarja, jossa seurataan markkinoiden kuumimpia puheenaiheita, analysoidaan mennyttä ja ennakoidaan tulevaa. Seuraamalla sarjaa opit kaiken oleellisen treidausstrategioista, markkinoiden ennakoinnista, kaupankäyntityökaluista jne. Lisäksi perehdymme tekniseen analyysiin, joka oikein käytettynä voi parantaa mahdollisuuksiasi ajoittaa markkinaa ja tehdä oikea-aikaisia ostoja ja myyntejä.

Jakso 13: Välitilinpäätös – tuloskausi käyntiin!


Kesän markkinakatsaus! Jukka ja Tuomas luovat katsauksen ensimmäiseen vuosipuoliskoon ja analysoivat tulevaa Fedin koron laskua. Mihin signaaleihin nyt kannataa kiinnittää erityistä huomiota? Tuloskausi on treidaajan parasta aikaa – katso mitä ja ketä seurata Q2-tuloskaudella!

Katso video:

Katso aikaisemmat jaksot

 

Jakso

Kuvaus

Katso video

12

Haastattelussa entinen Playboy-malli Victoria Silvstedt

Kesäspesiaali! Jukka ja Tuomas vastailevat katsojakysymyksiin mm. siitä, millä kohde-etuuksilla kannattaa treidata. Mukana myös entisen Playboy-malli Victoria Silvstedtin haastattelu.

Katso videolinkki toiselle sivustolle, avautuu uuteen ikkunaan

11

Markkina matkalla uusiin huippuihin

Kevätkauden viimeisessä jaksossa perehdytään markkinoita ohjaaviin tekijöihin: kuinka taloussyklit, raha- ja finanssipolittiikka, riskinottohalukkuus, sijoittajapsykologia ja markkinadynamiikka ohjaavat osakemarkkinoiden liikkeitä.

Katso video

10

Näin teet rahaa viputuotteilla
Jukka teki 350 % tuoton tunnistamalla pohjan viime viikolla – kuinka se tehtiin ja miten sinä voit hyödyntää viputuotteita kaupankäynnissä.

Katso videolinkki toiselle sivustolle, avautuu uuteen ikkunaan

9

Korjauksen pohja nähty Helsingin pörssissä?

Uutiset markkinoilla pahenevat päivä päivältä, mutta eikö juuri silloin pidä ostaa, kun uutiset ovat negatiivisia? Helsingin pörssi antaa ostosignaaleja.

Katso videolinkki toiselle sivustolle, avautuu uuteen ikkunaan

8

Mörkö-jakso. Tämä mörkö vaanii markkinoilla!
Markkinat ovat kriittisessä tilassa, kun kauppasotahuolet painavat kursseja globaalisti. Analyysissä myös mm. Outokumpu, Stora Enso, Tesla ja kulta.

Katso videolinkki toiselle sivustolle, avautuu uuteen ikkunaan

7

Sell in May – vai pitikö osakkeet sittenkin myydä jo huhtikuussa?
Jaksossa puhutaan Sell in May -anomaliasta. Mutta olisiko parempiin tuottoihin päässyt myymällä osakkeet jo huhtikuussa?

Katso videolinkki toiselle sivustolle, avautuu uuteen ikkunaan

6

Haastattelussa 21-vuotias treidaaja
Traders' Clubin studioon saapuu haastatteluun 21-vuotias treidaaja Joonas Tapio, joka elättää itsensä treidaamalla opintojen ohessa. Katso haastattelu ja poimi Joonaksen ammattimaiset vinkit treidaamiseen!

Katso videolinkki toiselle sivustolle, avautuu uuteen ikkunaan

5

Näin aloitat treidaamisen
Millaiset työkalut ja kuinka paljon pääomaa treidaamisen aloittamiseen vaaditaan?

Katso videolinkki toiselle sivustolle, avautuu uuteen ikkunaan

4

Milloin lasku alkaa?
Käsittelyssä mm. tärkeimmät teknisen analyysin indikaattorit, milloin osakemarkkinan lasku alkaa, miten sijoittajasentimenttiä voi hyödyntää ajoittamisessa ja voiko teknistä analyysiä käyttää Bitcoiniin!

Katso videolinkki toiselle sivustolle, avautuu uuteen ikkunaan

3

Näin treidaat tuloskaudella
Tuloskausi on usein treidaajan kulta-aikaa, kun osakkeissa nähdään villejä liikkeitä. Jaksossa keskustellaan tavoista, joilla kurssiheilunnasta voi hyötyä.

Katso videolinkki toiselle sivustolle, avautuu uuteen ikkunaan

2

Nämä tekijät ohjaavat liikkeitä osakemarkkinoilla
Jaksossa puhutaan sijoittajasentimentistä, markkinatrendeistä, momentumista ja muista tekijöistä, jotka liikuttavat markkinointa lyhyellä tähtäimellä.

Katso videolinkki toiselle sivustolle, avautuu uuteen ikkunaan

 

Jakso 1: Näin ennustin joulukuun pohjan

 

Jukka ennusti joulukuun markkinapohjan päivälleen oikein – kuinka hän sen teki? Videolla näytämme perustelut ja analyysin päätelmän takana.

Opi myös itse ajoittamaan ostosi paremmin! Näytämme esimerkkien ja graafien avulla, kuinka pohjia voi ennakoida reaaliajassa.

Haluatko nostaa kaupankäyntisi uudelle tasolle?

Katso video.

Nuoli


Uusi Traders' Club -video julkaistaan joka viikko!
Tilaa Nordnetin YouTube-kanava ja laita ilmoitukset päälle, niin et missaa yhtään jaksoa.

Nordnet on aktiivisen kaupankävijän valinta.

Jokainen treidaaja on erilainen – meiltä löydät sinulle räätälöidyn ratkaisun

Talo

Nordnetissä viet kaupankäyntisi uudelle tasolle.

Nordnet Active Trader -ohjelmassa kaupankäyntipalkkio sovitaan yksilöllisesti aktiivisuuteen perustuen (alk. 0,055 % ja siitä alaspäin). Mitä enemmän käyt kauppaa, sitä edullisemmat hinnat saavutat.

Nordnetillä voit valita useiden kaupankäyntityökalujen väliltä, jotka tarjoavat kattavat teknisen analyysin työkalut. Lisäksi voit myydä lyhyeksi osakkeita, saat päivänsisäistä ostovoimaa intraday-limiitillä sekä luottolimiitillä lisävipua pidempiin positioihin. Käyt myös kauppaa ilman välityspalkkioita* Suomen suosituimmilla viputuotteilla.

Tervetuloa Suomen laadukkaimman arvopaperivälittäjän asiakkaaksi!

Aloita kaupankäynti jo tänään!

Asiakkuuden avaaminen on maksutonta.

Tietoa riskeistä ja tuotosta

Rahoitusvälineiden arvo voi nousta tai laskea. On olemassa riski, ettet saa sijoittamiasi varoja takaisin. Historiallinen kehitys ei ole tae tulevasta tuotosta. Tässä esitetty ei ole eikä sitä tule käsittää sijoitussuositukseksi tai kehotukseksi merkitä, ostaa tai myydä arvopapereita. Ennen kaupankäynnin aloittamista sijoittajan tulee ymmärtää kaupankäyntiin liittyvät riskit ja tuotteeseen liittyvät ehdot. Käydäksesi kauppaa pörssilistatuilla tuotteilla sinun on läpäistävä tietämystesti varmistaaksesi tuotteiden soveltuvuuden sinulle. *Nordnet Markets -tuotteissa ei veloiteta kaupankäyntikuluja yli 100 euron toimeksiannoista. Aktiivinen kaupankäynti tai kaupankäynti pörssilistatuilla tuotteilla sisältää korkea riskin, joka ei sovi kaikille. Sijoitetun pääoman voi menettää kokonaan. Traders' Club -videoilla esitetyt tuotteet ovat esimerkinomaisesti valittuja. Videot on tehty opetustarkoituksessa. Tässä esitetty ei ole sijoitussuositus.

 

Rahoitusvälineiden arvo voi nousta tai laskea. On olemassa riski, ettet saa sijoittamiasi varoja takaisin. Historiallinen kehitys ei ole tae tulevasta tuotosta. Sinun tulee perehtyä rahastoesitteeseen ja avaintietoesitteeseen ennen kuin sijoitat rahastoihin. Rahastoesitteen saat rahastoyhtiöltä ja avaintietoesitteen löydät nordnet.fi-sivustolta rahaston yleiskatsaus -sivulta sekä toimeksiantosivulta.