Siirry pääsisältöön

Treidaus ja tekninen analyysi | Nordnet-koulu.


Kiinnostaako aktiivinen kaupankäynti, treidaus tai teknisen analyysien työkalujen hyödyntäminen? Olet oikeassa paikassa! Olemme koostaneet tähän osioon Nordnetin kanavissa julkaistuja treidaukseen liittyviä oppisisältöjä, joissa esiintyvät mm. ammattitreidaaja Jukka Lepikkö sekä Nordnetin työntekijät Tuomas Tuominen ja Ville Aro.

Huomioi, että treidaukseen ja etenkin viputuotteisiin liittyy korkea riski, joka voi johtaa jopa koko sijoitetun pääoman menettämiseen. Opiskele siis perusasiat huolella ennen kuin sijoitat tällaisiin tuotteisiin.

jukka_fb.jpg

Valittuja treidaussisältöjä Nordnet Blogista ja Nordnetin YouTube-kanavalta.

FI_Audiobook_1200x628_feed2.png
Treidaa kuin ammattilainen – E-kirjan tarjoaa Nordnet Markets

E-kirja "Treidaa kuin ammattilainen" on tarkoitettu oppimateriaaliksi ja inspiraation lähteeksi kaiken tasoisille treidaajille aloittelijoista ammattilaisiin. Kirjan on kirjoittanut ammattitreidaaja Jukka Lepikkö.

jukka_fb.jpg
Ammattitreidaaja Jukka Lepikön treidaushaaste

Oletko miettinyt, miltä ammattitreidaajan työpäivä näyttää ja miten osakemarkkinoilla on mahdollista tehdä voittoa kaupankäynnillä? Nordnetin treidaushaasteessa ammattitreidaaja Jukka Lepikkö näyttää omalta ruudultaan, kuinka hän tekee kauppaa.

treidauskurssi-kuva-fb.jpg
Treidauksen ja teknisen analyysin verkkokurssi

Seitsemänosaisella teknisen analyysin videokurssilla Ville ja Joonas käyvät läpi treidauksen perusteita ja yleisimmät indikaattorit: RSI, SMA/EMA, MACD, Bollinger Bands, kuviot ja ilmiöt sekä osakevalinnan.

Traders-club-fb.jpeg
Nordnet Traders' Club

Jos aktiivinen kaupankäynti kiehtoo, niin tilaa Nordnet Suomen YouTube-kanava ja katso Nordnet Traders’ Club – viikottainen videosarja, jossa pureudutaan aktiivisen sijoittamisen saloihin.

luobulinka-rOMiZRZwj_k-unsplash.jpg
Nordnet Markets.

Haluatko sijoittaa hyödykkeisiin, osakkeisiin tai indekseihin vipuvaikutuksella, tai hyötyä laskevista kursseista? Tutustu välityspalkkiottomaan* Nordnet Markets -valikoimaan. *Koskee yli 100 € kauppoja.