Siirry pääsisältöön
Treidaa kuin ammattilainen – e-kirja ja äänikirja.

Ensimmäinen suomenkielinen laaja treidausopas – nyt myös äänikirjana.

Treidaa kuin ammattilainen on tarkoitettu oppimateriaaliksi ja inspiraation lähteeksi kaiken tasoisille treidaajille aloittelijoista ammattilaisiin. Se sopii hyvin myös sijoittajille, jotka haluavat ymmärtää paremmin osakemarkkinoiden toimintaa ja sitä, mikä kurssiliikkeitä ohjaa lyhyellä aikavälillä.

Kirja on ensimmäinen suomenkielinen laaja treidausopas. Se antaa perustiedot aktiivisesta kaupankäynnistä, eli treidaamisesta ja eri strategioista, teknisestä analyysista ja kassanhallinnasta. Omat lukunsa löytyy myös psykologialle, riskienhallinnalle sekä eri pörssilistatuille tuotteille. Kun olet lukenut tai kuunnellut tämän kirjan, ymmärrät, etteivät osakkeiden liikkeet ehkä olekaan niin sattumankauppaa kuin yleisesti esitetään.

Kuuntele Treidaa kuin ammattilainen YouTubessa
Kuuntele Treidaa kuin ammattilainen YouTubessa

Kuuntele tai lataa Treidaa kuin ammattilainen.

Voit kuunnella Treidaa kuin ammattilainen -kirjan


Nextoryn tarjous Nordnetin asiakkaille.

Nordnetin asiakkaana saat 45 päivän maksuttoman pääsyn Nextoryn ääni- ja e-kirjoihin (arvo jopa 41,85 €). Saat rekisteröityessäsi valita minkä tilauspaketin haluat kokeilujaksosi jälkeen. Kokeilujakson jälkeen tilaus jatkuu automaattisesti valitun paketin mukaisesti. Voit milloin tahansa lopettaa tilisi, Nextorylla ei ole sitovaa määräaikaa.

  • Hyödynnä 45 päivän maksuton kokeilu uutena Nextory-asiakkaana klikkaamalla tästä .

  • Jos sinulla on jo Nextory-asiakkuus, mutta et käytä sitä tällä hetkellä, voit lunastaa palaavan asiakkaan edun: kolme kuukautta puoleen hintaan. Hyödynnä palaavan asiakkaan etu tästä .


Tietoa kirjoittajasta.

Jukka Lepikkö.

Jukka Lepikkö on treidaaja, joka on tehnyt päiväkauppaa yli 10 vuotta osakkeilla, hyödykkeillä, valuutoilla sekä optioilla ja muilla viputuotteilla.

Jukalla on palava halu kehittää Suomen treidausyhteisöä opettamalla sijoittajille ja treidaajille kuinka markkinaliikkeitä voi hyödyntää lyhyemmällä tai pidemmällä aikavälillä käyttäen mm. teknistä analyysiä, sijoittajasentimenttiä sekä makroindikaattoreita.

Jukka Lepikkö toimi Nordnet Suomen sijoitusasiantuntijana vuosina 2018–2020, minkä jälkeen hän palasi yrittäjäksi päivätreidaamisen pariin. Jukka valmentaa ja mentoroi oman työnsä ohella myös muita treidaajia.Jukkaa voi seurata mm. Nordnetin Traders’ Club -videosarjassa sekä henkilökohtaisen X-tilin kautta @JukkaLepikko.

kynttila-fb.jpg

Nordnet Markets.

Tämä opas on toteutettu opetusmateriaaliksi sekä Nordnet Markets -tuotteiden markkinointikäyttöön. Kirja on tehty kaupallisessa yhteistyössä Jukka Lepikön kanssa ja kirjan tarjoaa Nordnet Markets.

Nordnet Markets tarjoaa Pohjoismaiden laajimman valikoiman pörssilistattuja tuotteita, joiden avulla voit sijoittaa pörssi-indekseihin, raaka-aineisiin ja osakkeisiin, niin nouseviin kuin laskeviinkin kursseihin, vipuvaikutuksella tai ilman.

Tuotevalikoima koostuu sertifikaateista, minifutuureista ja Unlimited turboista. Tunnistat Nordnet Markets -tuotteet niiden nimen perässä olevasta tunnuksesta NORDNET.

Nordnet Markets -valikoiman pörssilistatuilla tuotteilla voit treidata 0 € välityspalkkioin ympäri maailman.

*Välityspalkkiottomuus koskee Nordnetin verkkosivuilla ja Nordnetin tarjoamien kaupankäyntisovellusten kautta tehtyjä, kauppasummaltaan yli 100 euron tai yli 1000 SEK/DKK/NOK suuruisia toimeksiantoja Nordnet Markets -tuotteilla. Alle 100 euron tai alle 1000 SEK/DKK/NOK arvoisista toimeksiannoista peritään hinnaston mukainen välityspalkkio. Puhelimen välityksellä tehdyistä toimeksiannoista peritään välityspalkkio ja toimenpidemaksu Nordnetin normaalin hinnaston mukaisesti. Käydessäsi pörssikauppaa muussa valuutassa kuin euroissa veloitetaan sinulta valuutanvaihtokulut.

Tuotteiden liikkeeseenlaskija ja vastapuoli on Nordea Bank Abp, joka vastaanottaa asiakkaalta palkkioita, jotka se jakaa osittain Nordnetin kanssa.

Nordnetin vastaanottama palkkio yön yli kertyvästä korkokulusta on 67–83 %. Tuotteen spreadista hedge-kustannusten jälkeen Nordnet vastaanottaa 50 % palkkion. Spreadi vaihtelee tuotekohtaisesta ja reaaliaikaisen spreadin näkee tarjouskirjasta.

Tärkeää tietoa riskeistä.

Aktiivinen kaupankäynti tai kaupankäynti pörssilistatuilla tuotteilla sisältää korkea riskin, joka ei sovi kaikille. Kyseiset tuotteet ovat monimutkaisia ja vaativat sijoittajalta selkeän ymmärryksen kohde-etuuksina olevista markkinoista sekä tuotekohtaisista ehdoista ja ominaisuuksista. Käydäksesi kauppaa pörssilistatuilla tuotteilla sinun on läpäistävä tietämystesti tai muulla tavoin osoitettava riittävä tietämystaso varmistaaksesi tuotteiden asianmukaisuuden sinulle.Rahoitusvälineiden arvo voi nousta tai laskea. On olemassa riski, ettet saa sijoittamiasi varoja takaisin. Historiallinen kehitys ei ole tae tulevasta tuotosta. Tässä esitetty ei ole eikä sitä tule käsittää sijoitussuositukseksi tai kehotukseksi merkitä, ostaa tai myydä arvopapereita.

Käy kauppaa osakkeilla, hyödykkeillä ja indekseillä. Vivulla tai ilman. Alkaen 0 € välityspalkkioin (koskee yli 100 € kauppoja).Tutustu Nordnet Markets -valikoimaan