Siirry pääsisältöön

Optiot

Toivotussa Traders' Clubin optiojaksossa käsitellään kansankielisesti, kuinka optiot toimivat ja miten voit hyödyntää niitä omassa sijoitus- tai treidausstrategiassasi. Jaksossa vieraana myös yli 20 vuoden sijoitusuran omaava Pirjo, joka hyödyntää optioita omassa sijoitusstrategiassaan. Pirjo tavoittelee 2 %:n kuukausituottoa (=26,8 % vuosituottoa).

Johdannaismarkkinat tarjoavat sijoitusmahdollisuuksia. Optioilla voit tehdä tuottoa huolimatta siitä nouseeko, laskeeko vai pysyykö pörssi paikallaan. Voit sekä kasvattaa että pienentää riskejä riippuen siitä, minkälaisen strategian valitset ja miten uskot markkinoiden liikkuvan. Nordnetissä voit ostaa (merkitä) ja myydä (asettaa) indeksi-, osake- ja henkilöstöoptioita. Voit myös ostaa ja myydä termiinejä.

Lue lisää optioista ja johdannaisista.

Käydäksesi kauppaa optioilla sinun on läpäistävä tietämystesti varmistaaksesi tuotteiden asianmukaisuuden sinulle. Kaupankäynti pörssilistatuilla tuotteilla sisältää korkean riskin, joka ei sovi kaikille. Sijoitetun pääoman voi menettää jopa kokonaan. Ennen kaupankäynnin aloittamista sijoittajan tulee ymmärtää kaupankäyntiin liittyvät riskit ja tuotteeseen liittyvät ehdot.

Suuri optiojakso – haastattelussa optiotreidaaja Pirjo | Nordnet Traders' Club 18
Suuri optiojakso – haastattelussa optiotreidaaja Pirjo | Nordnet Traders' Club 18

Aloita treidaaminen.Avaa Nordnet-tili
© 2024 Nordnet Bank AB.
Nordnet | Yliopistonkatu 5, 3. krs | FI-00100 Helsinki