Kaupallinen yhteistyö Taaleri Oyj:n kanssa

Sijoita Taalerin
arvorahastoihin:

Arvo Markka, Arvo Kruunu ja Arvo Rein.

Alkuun

Arvosijoittaja ostaa halvalla ja myy kalliilla.

Taaleri on arvosijoittamisen uranuurtaja Suomessa. Arvosijoittaminen on ajaton sijoitusfilosofia, jossa pyritään löytämään edullisesti hinnoiteltuja yhtiöitä ja myydään ne, kun arvo on noussut tarpeeksi korkeaksi.

Arvosijoittaminen perustuu oivallukseen, jonka mukaan osakkeen tai yhtiön hinta ja arvo ovat kaksi eri asiaa. Arvosijoittaja ostaa yrityksiä, joiden arvostuskertoimet ovat matalat tai maltilliset, yhtiöllä on osaava yritysjohto sekä yksinkertainen ja ymmärrettävä liiketoiminta. Yritysten liiketoiminnan omakohtainen arviointi on ratkaisevaa, ja siksi Taalerin salkunhoitajat tapaavat satojen yhtiöiden johtoa vuosittain.

Taalerilla arvosijoittaminen tehdään osakepoimintamenetelmällä, joten tuotto voi poiketa merkittävästi vertailuindeksin tuotosta.

Analyysien ja tapaamisten pohjalta Taalerin salkunhoitajat pyrkivät löytämään parhaat arvoyhtiöt Taalerin arvorahastoihin, jotka sijoittavat arvoyhtiöihin Suomessa, Skandinaviassa ja saksankielisessä Euroopassa.

Tutustu tarkemmin Taalerin arvosijoittamiseen keskittyviin rahastoihin alta!

Video: Haastattelussa Arvo Markan salkunhoitaja Mika Heikkilä

Taaleri Arvo Markka

Sijoitusrahasto, joka sijoittaa suomalaisiin arvoyhtiöihin.

Arvo Markka on ainutlaatuinen arvosijoittamiseen keskittynyt sijoitusrahasto, joka tarjoaa mahdollisuuden sijoittaa suomalaisiin arvoyrityksiin, joiden arvostuskertoimet ovat matalat tai maltilliset, yhtiöllä on osaava yritysjohto sekä yksinkertainen ja ymmärrettävä liiketoiminta. Arvo Markan sijoitusprosessi perustuu akateemisiin tutkimuksiin, jotka ovat osoittaneet arvosijoitustyylin toimivuuden pitkällä aikavälillä.

Arvo Markan päävastuullisena salkunhoitajana toimii kenties Suomen arvostetuin ja palkituin salkunhoitaja Mika Heikkilä, joka on luotsannut useita rahastojaan arvosijoitusmenetelmällä vuodesta 1999.

Taaleri Arvo Markka


Morningstar-luokitus 29.3.2019

★★★☆☆

Salkunhoitajat

Mika Heikkilä ja Olli Viitikko

Merkintäpalkkio

0,00 %

Lunastuspalkkio

0,00 %

Hallinnointipalkkio

1,20 %

Lisätietoa Arvo Markka Osake A:sta

Avaintietoesite

Tutustu rahastoesitteisiin ja tuoreisiin kuukausiraportteihin

Taaleri.comlinkki toiselle sivustolle, avautuu uuteen ikkunaan

Katso kurssi ja tee sijoitus

osta/myy

 

Taaleri Arvo Rein


Morningstar-luokitus 29.3.2019

★★★☆☆

Salkunhoitajat

Jonas Koivula ja Olli Viitikko

Merkintäpalkkio

0,00 %

Lunastuspalkkio

0,00 %

Hallinnointipalkkio

1,20 %

Lisätietoa Arvo Rein Osake A:sta

Avaintietoesite

Tutustu rahastoesitteisiin ja tuoreisiin kuukausiraportteihin

Taaleri.comlinkki toiselle sivustolle, avautuu uuteen ikkunaan

Katso kurssi ja tee sijoitus

osta/myy


 

Taaleri Arvo Rein

Sijoitusrahasto, joka sijoittaa saksankielisen Euroopan arvoyhtiöihin

Arvo Rein tarjoaa mahdollisuuden sijoittaa maailman johtaviin yrityksiin ajattoman arvosijoittamisen periaattein. Arvosijoittamisessa pyritään löytämään edullisesti hinnoiteltuja yhtiöitä ja myydään ne, kun yhtiön arvo on noussut tarpeeksi korkeaksi.

Taaleri Arvo Rein sijoittaa saksankieliseen Eurooppaan (Saksa, Sveitsi, Itävalta). Suuri osa rahaston varoista on sijoitettu yhtiöihin, jotka nauttivat pitkäkestoisista myönteisistä trendeistä. Kohdealueella on runsaasti laadukkaita yrityksiä, joita salkunhoitaja Jonas Koivula on seurannut noin 15 vuoden ajan. Täten on mahdollista muodostaa salkku, jossa yhdistyvät liiketoimintalaatu ja maltillinen arvostustaso – usein myös perheomistustausta. Tyypillisesti rahasto on keskeisillä arvostusmittareilla yleistä Euroopan markkinaa alhaisemmin hinnoiteltu liiketoimintalaadun kärsimättä.

Taaleri Arvo Kruunu

Sijoitusrahasto, joka sijoittaa pohjoismaisiin arvoyhtiöihin

Arvo Kruunu on ainutlaatuinen arvosijoitusrahasto, jonka kohdealueena on Skandinavia. Skandinaviassa on runsaasti menestyksekkäitä yhtiöitä, jotka eivät ole useimpien sijoittajien tarkassa seurannassa. Näin ollen kohdemaista löytyy houkuttelevia sijoituskohteita erityisesti Ruotsista, jossa osakemarkkinat ovat erittäin elinvoimaiset. Ruotsista on mahdollista valikoida erityisen hyviä pitkäjänteisiä arvonkasvattajia.

Arvo Kruunu painottaa maltillisesti hinnoiteltuja yhtiöitä, joiden pitkän aikavälin potentiaali ei salkunhoitajien mielestä heijastu osakkeen nykyiseen hintaan.

Taaleri Arvo Kruunu


Morningstar-luokitus 29.3.2019

★★☆☆☆

Salkunhoitajat

Viktor Lindell ja Jonas Koivula

Merkintäpalkkio

0,00 %

Lunastuspalkkio

0,00 %

Hallinnointipalkkio

1,20 %

Lisätietoa Arvo Kruunu Osake A:sta

Avaintietoesite

Tutustu rahastoesitteisiin ja tuoreisiin kuukausiraportteihin

Taaleri.comlinkki toiselle sivustolle, avautuu uuteen ikkunaan

Katso kurssi ja tee sijoitus

osta/myy

 

Tietoa Taalerista.

Taaleri on merkityksellisen omistamisen mahdollistaja.

Taaleri on Helsingin pörssiin listattu suomalainen kasvuyritys, jonka liiketoiminta koostuu varainhoidosta, rahoituksesta ja energialiiketoiminnasta. Taalerin toimintaa on alusta alkaen ohjannut rohkea oman tien kulkeminen sekä ennakkoluuloton uusien sijoitusmahdollisuuksien etsiminen asiakkaillemme. Taaleri yhdistää ennakkoluulottomasti ideoita, yrittäjiä ja pääomia sekä tukee merkityksellistä omistajuutta.

Katso alta lyhyt esittelyvideo Taalerista.

Toimiala

Rahoitus

Kaupankäyntitunnus

TAALA

Markkinapaikka

Nasdaq Helsinki

Toimitusjohtaja

Robin Lindahl

Taalerin osake Nordnetissä

osta/myy

Inderesin suositus ja tavoitehinta 9/2019

Lisää / 7,70 €

Evlin suositus ja tavoitehinta 9/2019

Osta / 7,60 €

Yhtiön verkkosivut

www.taaleri.comlinkki toiselle sivustolle, avautuu uuteen ikkunaan

Yhtiön sijoittajasivut

IR-kalenteriinlinkki toiselle sivustolle, avautuu uuteen ikkunaan

Seuraa Taaleria Twitterissä

@Taaleriteamlinkki toiselle sivustolle, avautuu uuteen ikkunaan

Seuraa Taaleria Facebookissa

FB.com/taalerilinkki toiselle sivustolle, avautuu uuteen ikkunaan

 

Löydät Nordnetin palvelusta myös muita Taalerin rahastoja.

Mikään tällä sivulla esitetty ei ole eikä sitä tule käsittää sijoitussuositukseksi tai kehotukseksi ostaa tai myydä arvopapereita. Sinun tulee perehtyä rahastoesitteeseen ja avaintietoesitteeseen ennen kuin sijoitat rahastoihin. Rahastoesitteen saat rahastoyhtiöltä ja avaintietoesitteen löydät nordnet.fi-sivustolta rahaston yleiskatsaus -sivulta sekä toimeksiantosivulta. Sijoittajan tulee sijoituspäätöksiä tehdessään perustaa päätöksensä omaan arvioonsa sekä ottaa huomioon omat tavoitteensa ja taloudellinen tilanteensa. Sijoittamiseen ja rahoitusvälineisiin liittyy aina riskejä. Sijoitusten arvo ja tuotto voi muuttua ja sijoitetun pääoman voi menettää jopa kokonaan. Historiallinen kehitys ei ole tae tulevasta tuotosta.

Vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin:

Mikä on minimisijoitus Taalerin rahastoihin?


Kun sijoitat Taalerin rahastoihin Nordnetin kautta, pienin mahdollinen sijoitettava summa on 15 €.

Voinko kuukausisäästää Taalerin rahastoihin?


Kyllä vain!

1) Mene kohtaan kaupankäynti > kuukausisäästäminen aloittaaksesi kuukausisäästämisen.

2) Anna summa ja klikkaa "Lisää rahasto". Etsi haluamasi rahasto kirjoittamalla vapaaseen tekstihakuun esimerkiksi "Taaleri".

3) Täytä vaaditut kentät ja aloita säästäminen.

4) Tee toistuvaissiirto verkkopankistasi Nordnetiin. Tiedot viitesiirron tekemiseen löydät palvelustamme Talletukset-sivulta kohdasta "Tee manuaalinen talletus". Huomioithan, että siirto saattaa kestää pari pankkipäivää.

Lue lisää kuukausisäästämisestä tästä linkistä.

Kuinka kauan rahaston merkintä tai lunastus vie?


Mikäli teet rahastotoimeksiannon arkipäivänä ennen kello 13.00, toimeksianto lähetetään rahastoyhtiölle samana päivänä. Rahastotoimeksiannon lopullinen kurssi määräytyy silloin, kun rahastoyhtiö toteuttaa kaupan, eikä Nordnet voi vaikuttaa tähän. Joillakin rahastoyhtiöillä kurssi määräytyy yhden tai kahden päivän kuluessa toimeksiannosta.

Rahastotoimeksiannot lähetetään rahastoyhtiöille kerran päivässä. Merkintä tai lunastus näkyy salkussasi arviolta 2–5 pankkipäivän kuluessa. Tarkka ajankohta riippuu rahastoyhtiöstä. Rahastotoimeksiantosi tila henkilökohtaisessa tarjouskirjassasi on "Markkinalla" kunnes rahasto-osuudet näkyvät salkussasi. Rahastomerkinnästä tai -lunastuksesta tulee laskelma kohtaan Salkku > Tapahtumat ja laskelmat, kun rahastotoimeksianto on toteutettu.

Mitkä ovat Taalerin rahastojen lainoitusasteet?


Katso Taaleri-rahastojen lainoitusasteet tästä linkistä.

Aloita arvosijoittaminen jo tänään.

Asiakkuuden avaaminen on maksutonta.

Rahoitusvälineiden arvo voi nousta tai laskea. On olemassa riski, ettet saa sijoittamiasi varoja takaisin. Historiallinen kehitys ei ole tae tulevasta tuotosta. Sinun tulee perehtyä rahastoesitteeseen ja avaintietoesitteeseen ennen kuin sijoitat rahastoihin. Rahastoesitteen saat rahastoyhtiöltä ja avaintietoesitteen löydät nordnet.fi-sivustolta rahaston yleiskatsaus -sivulta sekä toimeksiantosivulta.