Siirry pääsisältöön

Nordnet One.

Muuta ei säästäjä välttämättä tarvitse.

Nordnet One.

Muuta ei säästäjä
välttämättä tarvitse.

Valmiiksi hajautettu sijoitusratkaisu edullisin kustannuksin.

Onneen ei ole välttämättä oikotietä, mutta säästöjen sijoittamiseen ja hajauttamiseen edullisin kuluin tarjoamme helpon ratkaisun. Valitse yksi kolmesta Nordnet One -rahastosta ja sijoita joko kertasumma nyt tai aloita säännöllinen kuukausisäästäminen. Siinä kaikki.

Nordnet One in app
Woman in green jacket
Woman in green jacket

Näin Nordnet One toimii.

Nordnet One tarjoaa valittavaksesi kolme yhdistelmärahastoa, jotka sijoittavat globaalisti sekä osake- että korko- ja luottomarkkinoille. Rahastot ovat laajasti hajautettuja ja näin ollen vähemmän alttiita markkinoiden heilahtelulle. Rahastoja tasapainotetaan jatkuvasti, jotta haluttu jakauma osakemarkkinoiden ja korko- sekä luottomarkkinoiden välillä säilyy. Historiallisesti katsottuna tämä on ollut onnistunut tapa sijoittaa.

Rahastot perustuvat indeksisijoittamiseen, jota tasapainotetaan jatkuvasti. Tämä tarkoittaa, että saat edullisen säästöratkaisun, joka säilyttää valitsemasi riskitason.

Mihin Nordnet One -yhdistelmärahastot sopivat?

Nordnet One -rahastot sopivat pitkäaikaiseen säästämiseen – myös eläkettä varten. Nordnet One tarjoaa ammattimaisesti laaditun ja hoidetun sijoitusratkaisun. Näin sinun ei tarvitse itse seurata markkinoiden kehitystä tai ostaa ja myydä yksittäisiä arvopapereita. Nordnet One sopii sijoittajalle, joka haluaa pitkäaikaisen sijoitusratkaisun, mutta ei halua käyttää siihen aikaa. Nordnet One -rahastot ovat hyvä vaihtoehto myös muille yhdistelmärahastoille.

Mikä Nordnet One -rahasto minun tulisi valita?

Nordnet One -rahastojen tavoitteena on saavuttaa pitkän aikavälin arvonnousua laajalla hajautuksella. Mitä pidempi säästöaika, sitä suuremman riskin säästäjä voi yleisesti ottaa. On tärkeää, että otat oman riskinsietokykysi huomioon rahastoa valitessasi.

Nordnet One Varovainen.

Riski:

Juoksevat kulut: 0,49 %

Pääpaino korko- ja luottomarkkinoilla. Säästäjälle, jonka sijoitushorisontti on vähintään kaksi vuotta ja joka haluaa alhaisempaa riskiä, mutta näin myös maltillisempaa tuottoa.

Nordnet One Försiktig vågor

Osakkeet: 30 %

Korot: 70 %

Fördelning försiktig

Nordnet One Tasapaino.

Riski:

Juoksevat kulut: 0,49 %

Paino sekä osake- että korko- ja luottomarkkinoilla. Säästäjälle, jonka sijoitushorisontti on vähintään kolme vuotta ja joka hyväksyy kohtalaista tuottoa tavoitellessa myös hieman korkeamman riskitason.

Osakkeet: 60 %

Korot: 40 %

Fördelning balanserad

Nordnet One Rohkea.

Riski:

Juoksevat kulut: 0,49 %

Paino osakemarkkinoilla. Säästäjälle, jonka sijoitushorisontti on vähintään viisi vuotta ja joka hyväksyy korkeaa tuottoa tavoitellessa myös korkeamman riskitason.

Nordnet One Offensiv vågor

Osakkeet: 100 %

Fördelning Offensiv

Tärkeää tietoa.
Rahoitusvälineiden arvo voi nousta tai laskea. On olemassa riski, ettet saa sijoittamiasi varoja takaisin.

Nordnet One ei anna henkilökohtaisia sijoitussuosituksia. Valitset itse, mikä rahasto sopii omiin tarpeisiisi. Huomioithan, että tarpeesi voivat muuttua ajan myötä.

Nordnet One -rahastot ovat Nordnet Fonder -rahastoyhtiön hallinnoimia. Sinun tulee perehtyä rahastoesitteeseen ja avaintietoesitteeseen ennen kuin sijoitat rahastoihin. Rahastoesitteen ja avaintietoesitteen löydät, kun klikkaat kunkin rahaston kohdalta Lisätietoja rahastosta. Lue lisää Nordnetin vastaanottamista ja perimistä korvauksista.

Vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin.

Nordnet One -rahastot ovat niin kutsuttuja rahastojen rahastoja, eli rahasto-osuusrahastoja, mikä tarkoittaa, että rahastot sijoittavat rahojaan toisiin rahastoihin. Nordnet One -rahastot sijoittavat varansa maailman osake- ja korkomarkkinoille hyödyntäen Nordnetin omia indeksirahastoja ja SEBin korkotuotteita. Osakkeet ovat tyypillisesti alueidensa suurimpia yhtiöitä. Korkosijoitukset kattavat yritys-, asunto- ja valtionlainoja. Rahastoja tasapainotetaan jatkuvasti, jotta haluttu jakauma osakemarkkinoiden ja korko- sekä luottomarkkinoiden välillä säilyy. Nordnet One -rahastot ovat Nordnet Fonder -rahastoyhtiön hallinnoimia. 

Nordnet One -rahastot noudattavat sijoituksissaan kestävyyskriteerejä (ESG) ja ovat 8. artiklan mukaisia rahastoja. ESG tulee sanoista Environment, Social ja Governance. Rahastojen vertailuindekseistä on pyritty poistamaan sellaisia yhtiöitä, jotka esimerkiksi tuottavat tupakkatuotteita tai aseita, kaivavat hiiltä tai liuskeöljyä/öljyhiekkaa (“epätavanomainen öljy ja kaasu”). 8. artiklan rahastot edistävät E- ja S-tavoitteita, mutta pääfokus ei kuitenkaan ole ympäristössä eikä sosiaalisessa vastuussa.

Nordnet One -rahastojen juoksevat kulut, eli käytännössä vuotuinen hallinnointipalkkio, on 0,49 %. Juoksevat kulut kattavat siis rahaston kaikki kulut, eikä alla olevien rahastojen kuluja peritä erikseen.

Hallinnointipalkkio veloitetaan rahaston arvosta päivittäin suhteella 1/360. Nordnetissä et maksa rahastokaupoistasi merkintä- tai lunastusmaksuja. Emme peri rahastoista myöskään säilytysmaksuja.

Kyllä, Nordnet One -rahastot toimivat kasvuosuuksien tavoin, eli osingonmaksut huomioidaan rahastojen arvon laskennassa.

Jos teet rahastotoimeksiannon arkipäivänä ennen klo 13.00, toimeksianto lähetetään rahastoyhtiölle samana päivänä. Arkipäivisin klo 13.00 jälkeen tai pyhäpäivinä tehdyt toimeksiannot lähetetään rahastoyhtiölle seuraavana arkipäivänä.

Rahastotoimeksiantosi tilan voit tarkistaa sisäänkirjautuneena palveluun oikean yläreunan kohdasta Toimeksiannot. Tila on "Käsitellään" kunnes rahasto-osuudet näkyvät salkussasi. Rahastomerkinnästä tai -lunastuksesta tulee laskelma kohtaan Sivuni > Tapahtumat ja laskelmat, kun rahastotoimeksianto on toteutettu.

Voit poistaa tekemäsi rahastotoimeksiannon niin kauan, kuin sen tila on "Vastaanotettu". Tämän jälkeen toimeksianto on välitetty rahastoyhtiölle, eikä sitä voi enää perua.

Rahastotoimeksiannon lopullinen kurssi määräytyy silloin, kun rahastoyhtiö toteuttaa kaupan. Kurssi määräytyy päivän kuluessa siitä, kun rahastoyhtiö on vastaanottanut toimeksiannon.

Merkintä tai lunastus näkyy salkussasi arviolta kolmen pankkipäivän kuluessa.