Siirry pääsisältöön

Nordnet One.

Muuta ei säästäjä välttämättä tarvitse.

Nordnet One tarjoaa valmiiksi hajautetun sijoitusratkaisun edullisin kustannuksin. Valitse yksi kolmesta Nordnet One -rahastosta ja sijoita joko kertasumma nyt tai aloita säännöllinen kuukausisäästäminen. Siinä kaikki. Me hoidamme loput.

FI_Nordnet-One-sovelluksessa.png

Näin Nordnet One toimii.

Nordnet One tarjoaa valittavaksesi kolme yhdistelmärahastoa, jotka sijoittavat globaalisti sekä osake- että korko- ja luottomarkkinoille. Rahastot ovat laajasti hajautettuja ja näin ollen vähemmän alttiita markkinoiden heilahtelulle. Rahastoja tasapainotetaan jatkuvasti, jotta haluttu jakauma osakemarkkinoiden ja korko- sekä luottomarkkinoiden välillä säilyy. Historiallisesti katsottuna tämä on ollut onnistunut tapa sijoittaa.

Rahastot perustuvat indeksisijoittamiseen, jota tasapainotetaan jatkuvasti. Tämä tarkoittaa, että saat edullisen säästöratkaisun, joka säilyttää valitsemasi riskitason.


Mihin Nordnet One -yhdistelmärahastot sopivat?

Nordnet One -rahastot sopivat pitkäaikaiseen säästämiseen – myös eläkettä varten. Nordnet One tarjoaa ammattimaisesti laaditun ja hoidetun sijoitusratkaisun. Näin sinun ei tarvitse itse seurata markkinoiden kehitystä tai ostaa ja myydä yksittäisiä arvopapereita. Nordnet One sopii sijoittajalle, joka haluaa pitkäaikaisen sijoitusratkaisun, mutta ei halua käyttää siihen aikaa. Nordnet One -rahastot ovat hyvä vaihtoehto myös muille yhdistelmärahastoille.

→ Lue Nordnet One -salkunhoitajan haastattelu

Henrik-Wiklund-1200x628-1.jpg

Mikä Nordnet One -rahasto minun tulisi valita?

Nordnet One -rahastojen tavoitteena on saavuttaa pitkän aikavälin arvonnousua laajalla hajautuksella. Mitä pidempi säästöaika, sitä suuremman riskin säästäjä voi yleisesti ottaa. On tärkeää, että otat oman riskinsietokykysi huomioon rahastoa valitessasi.

Nordnet One Varovainen.
Juoksevat kulut
0,47%
12 kk
+4,09%
Riski

Pääpaino korko- ja luottomarkkinoilla. Säästäjälle, jonka sijoitushorisontti on vähintään kaksi vuotta ja joka haluaa alhaisempaa riskiä, mutta näin myös maltillisempaa tuottoa.


Nordnet One Varovainen

Osakkeet: 30 %

Korot: 70 %

Nordnet One Varovainen


Nordnet One Tasapaino.
Juoksevat kulut
0,48%
12 kk
+6,58%
Riski

Paino sekä osake- että korko- ja luottomarkkinoilla. Säästäjälle, jonka sijoitushorisontti on vähintään kolme vuotta ja joka hyväksyy kohtalaista tuottoa tavoitellessa myös hieman korkeamman riskitason.

Nordnet One Tasapaino

Osakkeet: 60 %

Korot: 40 %

Nordnet One Tasapaino


Nordnet One Rohkea.
Juoksevat kulut
0,49%
12 kk
+9,63%
Riski

Paino osakemarkkinoilla. Säästäjälle, jonka sijoitushorisontti on vähintään viisi vuotta ja joka hyväksyy korkeaa tuottoa tavoitellessa myös korkeamman riskitason.


Nordnet One Rohkea

Osakkeet: 100 %

Nordnet One Rohkea


Tärkeää tietoa.

Rahoitusvälineiden arvo voi nousta tai laskea. On olemassa riski, ettet saa sijoittamiasi varoja takaisin.

Nordnet One ei anna henkilökohtaisia sijoitussuosituksia. Valitset itse, mikä rahasto sopii omiin tarpeisiisi. Huomioithan, että tarpeesi voivat muuttua ajan myötä.

Nordnet One -rahastot ovat Nordnet Fonder -rahastoyhtiön hallinnoimia. Sinun tulee perehtyä rahastoesitteeseen ja avaintietoesitteeseen ennen kuin sijoitat rahastoihin. Rahastoesitteen ja avaintietoesitteen löydät, kun klikkaat kunkin rahaston kohdalta Lisätietoja rahastosta. Lue lisää Nordnetin vastaanottamista ja perimistä korvauksista.

Vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin.