Siirry pääsisältöön

Uuden sijoituskirjan ennakkomyynti alkaa nyt!

Julkistan tänään sijoituskirjahankkeen yhdessä kirjailija ja pörssitoimittaja Karo Hämäläisen kanssa. Kirjan esipuheen on kirjoittanut Björn Wahlroos. Uutuuskirja paljastaa kahdeksan menestyssijoittajan reseptit sekä soveltaa niitä Helsingin pörssiin ja nykyhetken markkinatilanteeseen.

Sijoita kuin guru -kirjassa puretaan auki finanssimaailman kunnioitetuimpien mestareiden sijoitusfilosofiat. Kirja paljastaa esimerkiksi sen, miten legendat ovat tehneet miljardinsa, kuinka Benjamin Graham valitsi osakkeita ja miksi Warren Buffett on maailman menestynein sijoittaja – ja mitä Buffett ostaisi tänään Helsingin pörssistä.

  • Elämme aikaa, jolloin sijoitustoiminnassa varovaisuudesta on tullut maksullista. Vain hullu jää nyt tuleen makaamaan. Menestyjä yrittää riskin eliminoimisen sijaan hallita sitä. Sijoita kuin guru ei jätä lukijaa nykytilassa osin käyttökelvottomien yleisen tason sijoitusperiaatteiden varaan, vaan kirjassa luodaan nykypäivän osakesalkut siten kuin gurut olisivat ne suunnitelleet, kertoo Nordnetin osakestrategi ja sijoituskirjailija Jukka Oksaharju.
  • Gurujen sijoitusperiaatteita sovelletaan markkinoilla kaiken aikaa. Niihin perehtyminen auttaa myös näkemään, kuinka monelta kantilta sijoittamista voi lähestyä – ja menestyä, sanoo kirjailija ja pörssitoimittaja Karo Hämäläinen.
  • Yrityskaupoissa pannaan yleensä yhteen Alcatel ja Lucent ja 1+1 on suunnilleen puolitoista. Kirjan kirjoittaminen ei kuitenkaan ole dinosaurusten fuusio vaan touhua, jossa toisiaan sopivasti täydentävät tekijät saavat tuotettua lukijalle enemmän kuin kumpikaan kirjoittaja yksin. Aavistelin, että Jukan kanssa olemme sopivasti erilaisia, jotta hajauttamishyötyä tulisi rutkasti. Niin kävi, enemmän kuin osasin aavistaa ennalta, jatkaa Hämäläinen.

Sijoita kuin guru -kirjan voi tilata jo nyt ennakkoon. Ennakkotilatut kirjat toimitetaan heinäkuun jälkipuoliskolla, selvästi ennen kirjan virallista yleisöjulkistustilaisuutta, joka järjestetään elokuussa 2016.

Kirjan hinta on 29,90 euroa (sisältäen alv:n ja postikulut Suomessa). Kirja on noin 240-sivuinen ja kovakantinen. Se on painettu Suomessa Hansaprintissä.

Kaikille kirjatilaajille luvataan kahden viikon täystyytyväisyystakuu kirjan toimituksen jälkeen. Lasku tulee kirjan mukana kahden viikon maksuajalla. Tilauslomakkeella on myös mahdollista pyytää laskun toimittamista eri osoitteeseen.

ENNAKKOTILAA SIJOITA KUIN GURU TÄSTÄ LINKISTÄ

-> SIIRRY KIRJAN ESITTELYSIVUILLE

Suuremmissa tilauserissä ja ulkomaille toimitettaessa voi ottaa yhteyttä: jukka.oksaharju@nordnet.fi

Etkö ole vielä Nordnetin asiakas? Tule asiakkaaksi tästä.

Alla olevassa kommenttikentässä voit kommentoida tämän blogikirjoituksen sisältöä ja lukea muiden jättämiä kommentteja. Kommenttien sisältö ei edusta Nordnetin mielipidettä. Nordnet ei tarkista kommentteja ennen niiden julkaisemista, mutta poistamme epäasialliset kommentit, jos sellaisia esiintyy. Jos haluat tietää lisää siitä, miten Nordnet käsittelee henkilötietojasi, klikkaa tästä.

Subscribe
Lähetä minulle ilmoituksia:
guest
0 Kommenttia
Inline-palaute
Näytä kaikki kommentit