Siirry pääsisältöön

3 syytä valita Storebrandin rahastot (mainos: Storebrand)

Tämä artikkeli on Nordnetin kumppanin tuottama ja sisältää mainoslinkkejä

Jos haluat rakentaa perustan sijoitussalkullesi älykkäistä rakennuspalikoista, voit lopettaa etsimisen. Perustan tulee olla helppotajuinen, edullinen ja mielellään täyttää myös korkeat vastuullisuusvaatimukset. Tässä tärkeimmät syyt valita Storebrandin indeksirahastot muiden vaihtoehtojen sijaan:

  1. Yksinkertaisuus. Indeksiä seuraavat rahastot ovat helposti ymmärrettäviä. Niiden oletetaan yksinkertaisesti jäljittelevän tietyn osakemarkkinaindeksin tuottoa. Kun kuukausisäästöä varten on asetettu suoraveloitukseen tietty summa, saat näin laajan hajautuksen koko maailmaan tai yksittäisille markkinoille muutamalla klikkauksella.
  2. Matalat kulut. Storebrandin indeksiä lähellä olevien rahastojen kulut ovat markkinoiden matalimpien joukossa. Matalakuluiset rahastot ovat lähkökohtaisesti kalliita rahastoja paremmissa asemissa tuoton saavuttamiseksi. Mitä korkeammat juoksevat kulut, sitä enemmän ne syövät sijoitettua pääomaa ajan myötä. Indeksirahastoja ja ETF-rahastoja verrattaessa voidaan joskus todeta, että ETF:istä ei peritä välityspalkkioita (kun niitä ostaa ETF-kuukausisäästösopimuksen kautta kuukausimaksua vastaan.) Tämä ei kuitenkaan tarkoita, että ETF:t olisivat ilmaisia. Maksat silti juoksevat kulut ja niin sanotun spreadin eli osto- ja myyntikurssin erotuksen. Storebrandin indeksirahastoissa vain ilmoitettu juokseva kulu vähennetään ja tuotto näytetään aina palkkion vähentämisen jälkeen. Ei kummallisuuksia!
  3. Korkeat vastuullisuuskriteerit. Koska Storebrand soveltaa rahastoihin kestävyyskriteerejä ja poissulkee useita yrityksiä, niitä ei kutsuta indeksirahastoiksi, vaan indeksiä lähellä oleviksi rahastoiksi. Analysoimme ja tunnistamme optimointimallin perusteella yrityksiä, jotka muistuttavat tuotto- ja riskinäkökulmasta poissuljettuja yrityksiä. Rahasto saa näin ollen samanlaisen tuotto- ja riskiprofiilin kuin vertailuindeksinsä, mutta vähemmillä omistuksilla ja korkeammalla vastuullisuustasolla. Poissulkemisten lisäksi Storebrand on aktiivinen omistaja ja pyrkii vaikuttamaan yhtiöiden johtoon rahastoyhtiön korkeiden vastuullisuusvaatimusten mukaisesti.

Mihin sinä säästät? Aseta tavoitteet ja aloita jo tänään! Tutustu rahastovalikoimaamme osoitteessa nordnet.fi/storebrand. Muista valita tarpeitasi ja riskinsietokykyäsi vastaavat rahastot ja tutustua rahastojen avaintietoasiakirjoihin.

Historiallinen tuotto ei ole tae tulevasta kehityksestä. Rahastoon sijoitetun rahan arvo voi sekä nousta että laskea, eikä ole varmaa, että saat takaisin koko sijoitetun pääoman. Riskiluokkiin 5–7 kuuluvan rahaston arvo voi koostumuksensa ja rahastoyhtiön hallinnointitapojen vuoksi laskea ja nousta jyrkästi. Osoitteesta www.storebrandfonder.se löydät rahastoesitteet ja avaintietoesitteet. Kaikkia rahastojamme hallinnoidaan kestävän kehityksen strategian mukaisesti, joka perustuu Opt-in-, Opt-out- ja Influence-menetelmiin. Lisätietoja osoitteessa www.storebrandfonder.se/hallbarhet.

Tietoa kirjoittajasta.
Tietoa kirjoittajasta.

Kristian Håkansson on Storebrand Fonderin tuoteasiantuntija, joka työskentelee innovatiivisten ja kestävien rahastojen luomiseksi.

YhteistyökumppaniKumppani
Yhteistyökumppaniemme kirjoituksia

Etkö ole vielä Nordnetin asiakas? Tule asiakkaaksi tästä.

Alla olevassa kommenttikentässä voit kommentoida tämän blogikirjoituksen sisältöä ja lukea muiden jättämiä kommentteja. Kommenttien sisältö ei edusta Nordnetin mielipidettä. Nordnet ei tarkista kommentteja ennen niiden julkaisemista, mutta poistamme epäasialliset kommentit, jos sellaisia esiintyy. Jos haluat tietää lisää siitä, miten Nordnet käsittelee henkilötietojasi, klikkaa tästä.

Subscribe
Lähetä minulle ilmoituksia:
guest
0 Kommenttia
Inline-palaute
Näytä kaikki kommentit