Siirry pääsisältöön
Kaupallinen yhteistyö Storebrandin kanssa.

Storebrand-rahastot Nordnetissä.

Sijoita vastuullisesti Storebrandin indeksiä lähellä olevien rahastojen avulla.

Storebrandin indeksiä lähellä olevat osakerahastot ovat ilmeinen valinta ympäristötietoisen sijoittajan salkussa. Ne tarjoavat helpon, edullisen ja vastuullisen keinon sijoittaa hajautetusti ympäri maailman.

Storebrandin indeksiä lähellä olevien rahastojen* menestys perustuu sijoitusmenetelmään, jossa osa indeksiin kuuluvista osakkeista jätetään pois rahastoista siksi, että ne eivät täytä Storebrandin tiukkoja vastuullisuuskriteerejä. Rahastojen käyttämän optimointimallin perusteella poistettujen yhtiöiden tilalle voidaan nostaa samankaltaisia, mutta vastuullisuuskriteerit täyttäviä yhtiöitä. Siten tuotto/riskisuhde säilyy samanlaisena kuin vertailuindeksillä, mutta rahaston vastuullisuus paranee.

*indeksiä lähellä oleva rahasto = rahasto, jonka sisältö pohjautuu indeksiin, mutta josta on poistettu yrityksiä kestävyyskriteereihin perustuen ja korvattu toimijoilla, jotka ovat tuotto-/riskinäkökulmasta samankaltaisia kuin poissuljetut yritykset.

Miksi sijoittaa Storebrandin rahastoihin?

  • Vastuullisuus – fiksua tänään, fiksua huomenna.

  • Kustannustehokkuus – et maksa liikaa.

  • Yksinkertaisuus – yksi rahasto per maantieteellinen alue.

Mikä on Storebrand Fonder?

Storebrand Fonder (entinen SPP Fonder) on Ruotsin viidenneksi suurin rahastoyhtiö. Yhtiö hallinnoi noin 33 miljardin euron arvosta asiakasvaroja (tilanne 30.6.2023). Storebrand Fonder tarjoaa laajan valikoiman indeksiä lähellä olevia rahastoja edullisin juoksevin kuluin. Storebrand Fonder on osa Storebrandia, joka on yksi Pohjoismaiden johtavista säästämiseen ja vakuutusratkaisuihin keskittyvistä konserneista.


Storebrand_logo.png

Tärkeää tietoa riskeistä ja tuotoista.

Tämä sivu ei ole eikä sitä pidä tulkita sijoitussuositukseksi tai kehotukseksi merkitä, ostaa tai myydä arvopapereita. Sijoittamiseen ja rahoitusinstrumentteihin liittyy aina riskejä. Sijoitusten arvo ja tuotto voivat muuttua ja sijoitetun pääoman voi menettää kokonaan.

Historiallinen kehitys ei ole tae tulevasta tuotosta. Sijoittajaa kehoitetaan tutustumaan rahastoesitteeseen ja avaintietoasiakirjaan (KIID) ennen sijoituspäätösten tekemistä. Rahastoesitteeseen löydät rahastoyhtiön verkkosivuilla ja KIID:n löydät rahaston yleiskatsaussivulta ja toimeksiantonäkymästä Nordnetin palvelusta.


Tutustu Storebrandin suosittuihin rahastoihin.

juliana-kozoski-IoQioGLrz3Y-unsplash-blogheader.jpg

Storebrand Global All Countries

Ylivoimaisesti suosituin Storebrand-rahasto Nordnetissä. Sillä on jo yli 11 400 omistajaa.

Storebrand Global All Countries (entinen SPP Aktiefond Global) on indeksiä lähellä oleva vastuullinen osakerahasto, joka sijoittaa laajasti osakkeisiin eri toimialoilla globaaleilla osakemarkkinoilla mukaan lukien kehittyvillä markkinoilla. Rahasto sijoittaa yleensä noin 1800– 2300 yritykseen.

Juoksevat kulut: 0,31 %

usa-storebrand-unsplash-blogheader.jpg

Storebrand USA

Storebrand USA (entinen SPP USA) on indeksiä lähellä oleva vastuullinen osakerahasto, joka sijoittaa laajasti osakkeisiin eri toimialoilla Yhdysvaltojen osakemarkkinoilla. Rahasto sijoittaa yleensä noin 550–650 yritykseen.

Juoksevat kulut: 0,21 %

soroush-karimi-IZ86s5eV4hA-unsplash-blogheader.jpg

Storebrand Europa

Storebrand Europa (entinen SPP Europa) on indeksiä lähellä oleva vastuullinen osakerahasto, joka sijoittaa laajasti osakkeisiin eri toimialoilla Euroopan osakemarkkinoilla. Rahaston kehitystä verrataan Euroopan osakemarkkinoita kuvaavaan indeksiin. Rahasto sijoittaa yleensä noin 350-500 yritykseen.

Juoksevat kulut: 0,21 %

japan-blogheader.jpg

Storebrand Japan

Storebrand Japan (entinen SPP Japan) on indeksiä lähellä oleva vastuullinen osakerahasto, joka sijoittaa laajasti osakkeisiin eri toimialoilla Japanin osakemarkkinoilla. Rahasto sijoittaa yleensä noin 250–350 yritykseen.

Juoksevat kulut: 0,21 %

emerging-blogheader.jpg

Storebrand Emerging Markets

Storebrand Emerging Markets (entinen SPP Emerging Markets) on indeksiä lähellä oleva vastuullinen osakerahasto,joka sijoittaa laajasti eri toimialojen osakkeisiin kehittyvillä markkinoilla. Rahasto sijoittaa yleensä noin 700-950 yritykseen. Suurimmat markkinat ovat Kiina, Etelä-Korea, Brasilia ja Taiwan.

Juoksevat kulut: 0,45 %

storebrand-kristian-blogheader.jpg

Kolme syytä valita Storebrandin rahastot.

"Jos haluat rakentaa perustan sijoitussalkullesi älykkäistä rakennuspalikoista, voit lopettaa etsimisen. Perustan tulee olla helppotajuinen, edullinen ja mielellään täyttää myös korkeat vastuullisuusvaatimukset", kirjoittaa Storebrand Fonderin tuoteasiantuntija Kristian Håkansson Nordnet Blogissa.

Näin nopeasti säästösi voivat kasvaa.

Katso laskurilla, kuinka paljon säästösi voivat kasvaa ja milloin saavutat säästötavoitteesi. Mitä aiemmin aloitat säästämisen, sitä pidempään korkoa korolle -vaikutus ehtii kasvattaa pääomaa. Säästämisessä ja sijoittamisessa aloittaminen onkin ajoittamista tärkeämpää.

Kertasijoitus alussa
0
Kuukausisäästösumma
200
Vuotuinen tuotto-odotus*
7 %
Sijoitusaika
20 v
Sijoituksen arvo sijoitusajan päättyessä
102 081
Sijoituksen arvo sijoitusajan päättyessä

*Helsingin pörssin keskimääräinen tuotto 15 vuodelta 7,76 % (30.12.2002–29.12.2017).