Siirry pääsisältöön

Yrityskorkorahastot nosteessa | Kaupallinen yhteistyö: Aktia

Kaupallinen yhteistyö: Aktia

Korkotason noustessa ja korkosijoittamisen yleistyessä Aktian yrityskorkorahastot Lyhyt Yrityskorko+ ja Corporate Bond ovat nousseet Nordnetin suomalaisasiakkaiden suosioon: niillä on kummallakin kirjoitushetkellä yli 1 500 omistajaa. Mitä suosion takana on? Millaisia sijoituskohteita yrityskorkorahastot oikeastaan ovat? Entä millaisia näkymiä korkomarkkinat tarjoavat korkosijoittajalle nyt? Studiovieraana Aktian allokaatiojohtaja Patrik Moring. Nordnetin tuottaja Tuomas Tuominen haastattelee.

Opi lisää Aktian korkorahastoista.

Tärkeää tietoa riskeistä ja tuotoista.

Tämä video ei ole eikä sitä pidä tulkita sijoitussuositukseksi tai kehotukseksi merkitä, ostaa tai myydä arvopapereita. Sijoittamiseen ja rahoitusinstrumentteihin liittyy aina riskejä. Sijoitusten arvo ja tuotto voivat muuttua ja sijoitetun pääoman voi menettää kokonaan.

Historiallinen kehitys ei ole tae tulevasta tuotosta. Sijoittajaa kehoitetaan tutustumaan rahastoesitteeseen ja avaintietoasiakirjaan (KIID) ennen sijoituspäätösten tekemistä. Rahastoesitteeseen löydät rahastoyhtiön verkkosivuilla ja KIID:n löydät rahaston yleiskatsaussivulta ja toimeksiantonäkymästä Nordnetin palvelusta.

YhteistyökumppaniKumppani
Yhteistyökumppaniemme kirjoituksia

Etkö ole vielä Nordnetin asiakas? Tule asiakkaaksi tästä.

Alla olevassa kommenttikentässä voit kommentoida tämän blogikirjoituksen sisältöä ja lukea muiden jättämiä kommentteja. Kommenttien sisältö ei edusta Nordnetin mielipidettä. Nordnet ei tarkista kommentteja ennen niiden julkaisemista, mutta poistamme epäasialliset kommentit, jos sellaisia esiintyy. Jos haluat tietää lisää siitä, miten Nordnet käsittelee henkilötietojasi, klikkaa tästä.

Subscribe
Lähetä minulle ilmoituksia:
guest
0 Kommenttia
Inline-palaute
Näytä kaikki kommentit