Siirry pääsisältöön

Pitkästä aikaa arvosijoittajaa hemmotellaan | Oksaharjun osavuosikatsaus

Arvosijoittaja ❤️ Helsingin pörssi. Osakestrategi Jukka Oksaharju pyöräytti Helsingin pörssin suuryhtiöt excelinsä läpi, ja perinteisillä tunnusluvuilla tarkasteltuna Helsingin pörssi tarjoaa kuin tarjoaakin mielenkiintoisia sijoituskohteita altavastaajien ystäville. Nyt on aika kysyä: Mitä tekisi arvosijoittaja? Nordnetin tuottaja Tuomas Tuominen haastattelee. Katso/kuuntele jakso YouTubessa tai Spotifyssä!

Mikään tässä esitetty ei ole eikä sitä tule käsittää sijoitussuositukseksi tai kehotukseksi merkitä, ostaa tai myydä arvopapereita. Sijoittajan tulee sijoituspäätöksiä tehdessään perustaa päätöksensä omaan arvioonsa sekä ottaa huomioon omat tavoitteensa ja taloudellinen tilanteensa. Sijoittamiseen ja rahoitusvälineisiin liittyy aina riskejä. Sijoitusten arvo ja tuotto voi muuttua ja sijoitetun pääoman voi menettää jopa kokonaan. Historiallinen kehitys ei ole tae tulevasta tuotosta.

Etkö ole vielä Nordnetin asiakas? Tule asiakkaaksi tästä.

Alla olevassa kommenttikentässä voit kommentoida tämän blogikirjoituksen sisältöä ja lukea muiden jättämiä kommentteja. Kommenttien sisältö ei edusta Nordnetin mielipidettä. Nordnet ei tarkista kommentteja ennen niiden julkaisemista, mutta poistamme epäasialliset kommentit, jos sellaisia esiintyy. Jos haluat tietää lisää siitä, miten Nordnet käsittelee henkilötietojasi, klikkaa tästä.

Subscribe
Lähetä minulle ilmoituksia:
guest
0 Kommenttia
Inline-palaute
Näytä kaikki kommentit

© 2024 Nordnet Bank AB.
Nordnet | Yliopistonkatu 5, 3. krs | FI-00100 Helsinki