Siirry pääsisältöön

Nämä asiakirjat jokainen sijoittaja tarvitsee turvakseen | Vauraat ja rohkeat, osa 5

Oletko miettinyt, kuka hoitaa sijoituksiasi, jos et itse siihen enää pysty? Tai kuka perii varallisuutesi ja onko aviopuolisollasi siihen yhtäläinen oikeus? Juridisilla asiakirjoilla turvaat omaisuutesi ja voit etukäteen järjestää asiasi siten kuin ne itse haluat.

Vauraat ja rohkeat -sarjan viidennessä jaksossa haastattelimme yhteistyökumppanimme Docuen juristeja Hanna Lahtelaa ja Senja Paldaniusta sijoittajalle tarpeellisista asiakirjoista.

Nordnetin asiakkaana saat 20 euron lahjakortin yhteistyökumppanimme Docuen palveluun, jossa voit tehdä netissä helposti vaikkapa edunvalvontavaltuutuksen, testamentin, avioehdon tai muun yksityiselämän asiakirjan. Katso koodi ja ohjeet lahjakortin lunastamiseen.

Sarja on tehty yhteistyössä Suomen Osakesäästäjien kanssa.

Nordnet
Nordnetin työntekijät

Etkö ole vielä Nordnetin asiakas? Tule asiakkaaksi tästä.

Alla olevassa kommenttikentässä voit kommentoida tämän blogikirjoituksen sisältöä ja lukea muiden jättämiä kommentteja. Kommenttien sisältö ei edusta Nordnetin mielipidettä. Nordnet ei tarkista kommentteja ennen niiden julkaisemista, mutta poistamme epäasialliset kommentit, jos sellaisia esiintyy. Jos haluat tietää lisää siitä, miten Nordnet käsittelee henkilötietojasi, klikkaa tästä.

Subscribe
Lähetä minulle ilmoituksia:
guest
0 Kommenttia
Inline-palaute
Näytä kaikki kommentit