Siirry pääsisältöön

Uutta Nordnetissä: uusi valikko, uusi osakekurssisivu, ym.

Tämä on käännös alunperin Ruotsin Nordnet Blogissa julkaistusta artikkelista.

Aiemmassa blogikirjoituksessani kysyin: “Missä ovat kaikki uudet sivut?“. Ilokseni voin todeta, että nyt uusia sivuja on saatu ulos peräti viisi kerralla, “ketsuppi-ilmiönä”. Uudessa verkkopalvelussamme on nyt myös uusi valikko, joka tulee helpottamaan palvelussa liikkumista. URL-osoitteita ei enää tarvitse muistaa ulkoa!

Uudessa verkkopalvelussa lisää uusia sivuja ja valikko

Viimeksi julkaisemassani kirjoituksessa mainitsemani “hintadatamoottori” toimii nyt kuten sen pitää, joten olemme nyt pystyneet julkistamaan mm. osakekurssisivun, Bull- ja Bear-sertifikaattisivun sekä optiosivun. Kokeile sivuja ja kerro, mitä mieltä olet!

Eräs uusi sivu, josta uskoakseni on paljon iloa jo nyt betavaiheessa, on yhtiötapahtumat-sivu. Kyseiseltä sivulta näet listautumisannit, uusmerkintäannit ja muut yhtiötapahtumat. Tälle sivulle on yhdistetty toiminnallisuuksia useammalta vanhan verkkopalvelun sivulta, joten sen kautta on entistä helpompi vastata tarjouksiin, katsoa voimassa olevat vastaukset ja nähdä aiemmin antamasi vastaukset eri yhtiötapahtumiin.

Ja nyt kaikki tämä – mukaan lukien kaikki aiemmin julkaisemamme sivut – ovat saatavilla uuden valikon kautta. Olemme pyrkineet pitämään valikon yksinkertaisena siten, että sinun ei tarvitse klikata itseäsi monen alavalikon taakse löytääksesi etsimäsi. Olemme pyrkineet pitämään vanhan verkkosivun valikon logiikan, mutta samalla tiivistämään sitä ja tekemään oikean sivun löytämisestä helpompaa. Jos katsot valikkoa nyt, niin näet monia harmaita linkkejä, joita klikkaamalla ei päädy minnekään. Nämä ovat sivuja, joiden parissa työskentelemme parhaillaan.

Työ rahastosivujen parissa jatkuu. Tavoitteenamme on, että sinun pitäisi pystyä suodattamaan ja löytämään helposti etsimäsi rahastot mahdollisimman vähillä klikkauksilla. Rakennamme parhaillaan myös uutta kuukausisäästösivua ja parannettua sekä yksinkertaistettua asetussivua.

Yksi sivuista, joihin keskitymme aivan erityisesti juuri nyt, on salkun yleisnäkymä. Olemme rakentaneet sivusta nyt luonnoksen, joka mielestämme vastaa yleisimpiin asiakkaidemme kysymyksiin: “Miten sijoitukseni kehittyvät?”, “Mitä markkinoilla tapahtuu?” ja “Tuleeko minun reagoida jotenkin markkinaliikkeisiin?”. Työtä tämän näkymän kehittämisessä on vielä paljon jäljellä, mutta olemme erittäin innoissamme siitä, mitä voimme kohta esitellä teille.

Sovelluksessa reaaliaikaiset kurssit ja entistä kätevämpi hakutoiminto

Nordnet-sovellusta kehittävä tiimi ei ole myöskään laiskotellut. Viimeisimmän kirjoituksen jälkeen olemme julkaisseet uuden version (v8.3.0) sekä iOS:lle että Androidille. Nyt voit mm. saada reaaliaikaisesti päivittyvät kurssit näkyviin sovellukseen (jos maksat niistä jo lisäpalveluna). Olemme myös parantaneet toimeksiantonäkymää, jonka näet, kun olet ostamassa osakkeita tai ETF:ää. Näet nyt kätevästi viimeisimmän hinnan ja kehityksen ennen toimeksiannon syöttämistä. Lisäksi kymmenen viimeisintä instrumenttihakuasi tallentuvat ja ne näytetään automaattisesti hakusivulla. Osakkeiden, rahastojen ja ETF:ien etsiminen on siis nyt entistä helpompaa.

Kaikki tämä tekee tietysti minut onnelliseksi ja ylpeäksi. Toivon, että pidät myös uusista sivuista ja annat palautetta. Kiitos!

/Rasmus Järborg, Nordnetin tuotepäällikkö

Katso kaikki Rasmuksen kirjoitukset tästä. Rasmusta voi seurata myös Twitterissä: @Rjarborg

Etkö ole vielä Nordnetin asiakas? Tule asiakkaaksi tästä.

Alla olevassa kommenttikentässä voit kommentoida tämän blogikirjoituksen sisältöä ja lukea muiden jättämiä kommentteja. Kommenttien sisältö ei edusta Nordnetin mielipidettä. Nordnet ei tarkista kommentteja ennen niiden julkaisemista, mutta poistamme epäasialliset kommentit, jos sellaisia esiintyy. Jos haluat tietää lisää siitä, miten Nordnet käsittelee henkilötietojasi, klikkaa tästä.

Subscribe
Lähetä minulle ilmoituksia:
guest
3 Kommenttia
uusin
vanhin tykätyin
Inline-palaute
Näytä kaikki kommentit
Nimetön
Nimetön
09.04.2019 12:54

yhtiötapahtumat sivu tosin on hyvä uudistus.

Nimetön
Nimetön
04.03.2019 16:18

Joko kirjautumiseen turvallisuutta tuova MFA on työjonossa kärjessä?

Nimetön
Nimetön
Vastaa  Nimetön
05.03.2019 08:28

Moi! Uusi kirjautumismenetelmä on prioriteettilistalla korkealla ja kehityksen alla. /Henri

© 2024 Nordnet Bank AB.
Nordnet | Yliopistonkatu 5, 3. krs | FI-00100 Helsinki