Siirry pääsisältöön

Nordnet-sovellus.


Käy kauppaa millä vain, koska vain.

Tee sijoituksia ja seuraa salkkusi kehitystä puhelimellasi tai tabletillasi. Aktivoi kaksivaiheinen tunnistautuminen laitekohtaisen turvakoodin avulla. Kirjaudu sovellukseen sormenjäljelläsi (Touch ID), kasvoillasi (Face ID) tai käyttäjätunnuksella ja salasanalla. Vastaanota ilmoituksia toteutuneista kaupoista ja osingoista. Luo seurantalistoja. Säästä akkua muuttamalla sovelluksen ulkonäkö tummaksi. Ja paljon muuta. Sovelluksen lataaminen ja käyttö on maksutonta – maksat vain toteutuneista kaupoistasi.

Lataa Nordnet App:

Thumbnail Image

Red Dot Design Award -palkittu.

Nordnet app Fi

Nordnet-sovellus voitti arvostetun Red Dot Design Award -palkinnon vuonna 2021. Palkinto myönnettiin Nordnetille kategoriassa "Brändit ja viestintä".

Red Dot Award on yksi maailman suurimmista ja arvostetuimmista muotoilupalkinnoista. Sen jakaa vuosittain saksalainen Design Zentrum Nordrhein Westfalen -järjestö. Palkintoa on jaettu vuodesta 1955 lähtien ja tuomaristoon kuuluu 24 kansainvälistä muotoilun asiantuntijaa. Voittajat erottuvat poikkeuksellisella laadullaan tuote- ja viestintämuotoilussa. → Lue lisää.

Red dot winner 2021

Vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin: Nordnet App

© 2024 Nordnet Bank AB.
Nordnet | Yliopistonkatu 5, 3. krs | FI-00100 Helsinki