Siirry pääsisältöön

Nordnet-sovellus.

Käy kauppaa millä vain, koska vain.

Tee sijoituksia ja seuraa salkkusi kehitystä puhelimellasi tai tabletillasi. Kirjaudu sovellukseen sormenjäljelläsi (Touch ID), kasvoillasi (Face ID) tai käyttäjätunnuksella ja salasanalla. Vastaanota ilmoituksia toteutuneista kaupoista ja osingoista. Luo seurantalistoja. Säästä akkua muuttamalla sovelluksen ulkonäkö tummaksi. Ja paljon muuta. Sovelluksen lataaminen ja käyttö on maksutonta – maksat vain toteutuneista kaupoistasi.

Lataa Nordnet App:

Red Dot Design Award -palkittu.

Infront Active Trader

Nordnet-sovellus voitti arvostetun Red Dot Design Award -palkinnon vuonna 2021. Palkinto myönnettiin Nordnetille kategoriassa "Brändit ja viestintä".

Red Dot Award on yksi maailman suurimmista ja arvostetuimmista muotoilupalkinnoista. Sen jakaa vuosittain saksalainen Design Zentrum Nordrhein Westfalen -järjestö. Palkintoa on jaettu vuodesta 1955 lähtien ja tuomaristoon kuuluu 24 kansainvälistä muotoilun asiantuntijaa. Voittajat erottuvat poikkeuksellisella laadullaan tuote- ja viestintämuotoilussa. → Lue lisää.

Vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin:

Sovelluksen lataaminen ja sen käyttäminen on maksutonta. Sovelluksen kautta tehdystä kaupankäynnistä veloitamme Nordnetin hinnaston mukaisesti.

Sovellukseen voi kirjautua käyttäjätunnuksella ja salasanalla, kasvoilla (Face ID, sormenjäljellä (Touch ID) tai Mobiilivarmenteella. Jotta biometrinen kirjautuminen onnistuu, laitteesi tulee tukea ko. kirjautumismuotoja ja sormenjälkesi tai kasvosi tulee löytyä tallennettuna laitteesi asetuksista.

Löydät sen klikkaamalla sovelluksen oikeassa yläkulmassa näkyvää ihmis-ikonia, eli sovelluksen profiilinäkymästä.