Missä ovat kaikki uudet sivut?

Tämä on käännös alunperin Ruotsin Nordnet Blogissa julkaistusta artikkelista.

Vuosi 2019 on alkanut intensiivisesti Nordnetin kehitystiimeissä. Työ, jota olemme tehneet, ei tosin ole valitettavasti näkynyt kovin selvästi asiakkaille päin. Muutamaa poikkeusta lukuunottamatta fokuksemme on ollut asioissa, jotka eivät näy ulospäin, mutta jotka ovat tärkeitä korkealaatuisen palvelun tuottamisessa.

Nordnet-sovelluksessa tämä työ on pitänyt sisällään suorituskyvyn parantamista ja bugien korjausta, mutta myös parempaa hakutoimintoa, joka antaa nyt enemmän tuloksia per haku. Uudessa verkkopalvelussamme se on tarkoittanut sisäisten tilisiirtojen toiminnan parantamista ja niiden käyttöliittymän selkeyttämistä. Uusi tilisiirto-ominaisuus on nyt tuotannossa ja toivon, että pidätte siitä.

Työtä kulissien takana

Suurin työ on kuitenkin tehty kulissien takana, missä rakennamme ja testaamme palvelun osaa, jonka kautta kaikki osake-, rahasto- ja ETF-sivut tulevat saamaan hintadatansa. Kun tämä osa työstä on valmis, saamme julkaistua myös monia muita uusia sivuja, jotka vaativat toimiakseen tätä uutta “hintadatamoottoria”.

Työskentelemme täysipäiväisesti suunnittelijoiden ja front end -kehittäjien kanssa uuden verkkopalvelun navigoinnin ja menurakenteen parissa. Vaikka menusta puuttuu vielä paljon sivuja, se alkaa olla jo erittäin toimiva. Nyt keskitymme hienosäätöön: menuanimaatioiden ajoitukseen, siihen, kuinka nopeasti sinun täytyy vetää hiirtä siirtyäksesi valikoiden välillä. The devil is in the details!

Tällä hetkellä suunnittelemme myös uusia rahastosivuja siten, että voit suodattaa ja löytää helposti ne rahastot, joita etsit. Käymme myös läpi jo julkaistuja sivuja ja parantelemme niitä asiakkailta saamamme palautteen perusteella.

Salkun yleisnäkymä suurennuslasin alla

Analytics-tiimin avulla olemme tutkineet asiakkaidemme käyttäytymistä vanhan verkkopalvelumme puolella ja sitä, mitä sivuja asiakkaamme eniten siellä käyttävät. Olisitko arvannut, että sata yleisintä asiakaspolkua palvelussamme koostuu vain neljästätoista eri verkkosivusta? En minäkään! Mutta tämä tarkoittaa, että meidän kannattaa keskittyä erityisesti näihin kriittisiin sivuihin ja hioa ne niin hyviksi kuin mahdollista. Tällä hetkellä keskitymme Salkun yleisnäkymään ja hiomme sitä paremmaksi asiakaspalautteen pohjalta.

Kaikki tämä työ kiteytyy kysymykseen, jonka esitän joka päivä kehitystiimiläisilleni: missä ovat kaikki uudet sivut? Voin antaa saman vastauksen, jonka itsekin aina saan: tulossa pian(!), mutta ensin meidän on varmistettava, että kaikki toimii sekä kulissien takana että niiden edessä.

Kiitos mielenkiinnostasi ja toivotaan, että meillä on pian kerrottavaa uusista toiminnallisuuksista palvelussa! Kerro myös omat mielipiteesi Salkun yleisnäkymästä. Millaisia toiminnallisuuksia haluaisit nähdä siellä?

/Rasmus Järborg, Nordnetin tuotepäällikkö

Katso kaikki Rasmuksen kirjoitukset tästä. Rasmusta voi seurata myös Twitterissä:@Rjarborg

Etkö ole vielä Nordnetin asiakas? Tule asiakkaaksi tästä.

Alla olevassa kommenttikentässä voit kommentoida tämän blogikirjoituksen sisältöä ja lukea muiden jättämiä kommentteja. Kommenttien sisältö ei edusta Nordnetin mielipidettä. Nordnet ei tarkista kommentteja ennen niiden julkaisemista, mutta poistamme epäasialliset kommentit, jos sellaisia esiintyy.
Jos haluat tietää lisää siitä, miten Nordnet käsittelee henkilötietojasi, klikkaa tästä.

guest
3 Kommentti
vanhin
uusin tykätyin
Inline-palaute
Näytä kaikki kommentit
Nimetön
Nimetön
05.02.2019 19:20

Toivottavasti ette saa uusia sivujanne ikinä toimimaan. Yksinkertainen on parasta, mitään uusia toiminnallisuuksia en tarvitse.

Nimetön
Nimetön
Vastaa  Nimetön
08.02.2019 01:38

Totta, “Yksinkertainen on parasta”.

Nimetön
Nimetön
08.02.2019 20:10

Missä viipyy MFA? Ketään ei kiinnosta hienot hilavitkuttimet jos sijoitukset ei pysy suojassa.