Siirry pääsisältöön

Uudet luottosivut ja kehittyneemmät toimeksiantotoiminnallisuudet

Tämä on käännös Ruotsin Nordnet Blogissa julkaistusta artikkelista.

Viimeksi kirjoitin Nordnetin tuotetiimin pitkän aikavälin tavoitteista ja siitä, miten teemme tällä hetkellä työtä uuden verkkopalvelumme ja mobiilisovelluksemme kehittämisessä. Tällä kertaa kerron, mitä olemme tuon artikkelin kirjoittamisen jälkeen tehneet ja mitä on pian luvassa.

Uudet luottosivut verkkopalvelussa

Olemme julkistaneet uuden Luotot ja lainat -sivun verkkopalvelussamme. Jos käytössäsi on luottoa, löydät sivuilta tiedot mm. käytössäsi olevasta luoton määrästä sekä nykyisestä että aiemmin luottoosi sovelletusta korkotasosta. Sivulta voit myös tarkistaa, miten hyvin salkkusi täyttää esimerkiksi Superluoton Kulta-tason (0,99 %) kriteerit.

Nyt kun uudessa verkkopalvelussamme alkaa olla jo monia sivuja ja ominaisuuksia, selkeän menutoiminnallisuuden tarve kasvaa. Kirjoitushetkellä esimerkiksi yllä kuvatulle luottosivulle pääsee vain klikkaamalla kolmea pistettä, jotka näet palvelun yleisnäkymässä, salkkusi saldon vieressä. Tämä ei tietenkään ole hyvä ratkaisu, joten rakennamme parhaillaan design-tiimin kanssa palveluun menua, joka tulee näyttämään hyvältä ja toimimaan paremmin. Kerron siitä pian lisää! Muita juuri nyt kehitystyön kohteena olevia ominaisuuksia ovat mm. yhtiötapahtumat (uusmerkinnät, listautumisannit, ym.), osakekurssilistat ja sisäiset rahansiirrot.

Sovelluksessa entistä kehittyneemmät toimeksiantotoiminnallisuudet

Viime viikkoina olemme julkistaneet kaksi pienempää päivitystä Nordnet-sovellukseen (7.5.1 ja 7.5.2), joissa olemme korjanneet pieniä bugeja ja parantaneet sovelluksen toimivuutta. Tällä hetkellä rakennamme sovellukseen aiempaa kehittyneempää toimeksiantotoiminnallisuutta osakkeille, ETF:ille ja rahastoille: mm. enemmän dataa, viimeisimmät kaupat ja uusia toimeksiantoehtoja. Tuomme pian myös reaaliaikaisesti päivittyvät kurssitiedot kaupankäyntinäkymään – tästä aion kertoa lisää pian.

Mistä sinä haluaisit kuulla Rasmukselta? Jätä kommenttisi alle!

Katso kaikki Rasmuksen kirjoitukset tästä. Rasmusta voi seurata myös Twitterissä: @Rjarborg

/Rasmus Järborg, Nordnetin tuotepäällikkö

Etkö ole vielä Nordnetin asiakas? Tule asiakkaaksi tästä.

Alla olevassa kommenttikentässä voit kommentoida tämän blogikirjoituksen sisältöä ja lukea muiden jättämiä kommentteja. Kommenttien sisältö ei edusta Nordnetin mielipidettä. Nordnet ei tarkista kommentteja ennen niiden julkaisemista, mutta poistamme epäasialliset kommentit, jos sellaisia esiintyy. Jos haluat tietää lisää siitä, miten Nordnet käsittelee henkilötietojasi, klikkaa tästä.

Subscribe
Lähetä minulle ilmoituksia:
guest
1 Kommentti
uusin
vanhin tykätyin
Inline-palaute
Näytä kaikki kommentit
Nimetön
Nimetön
01.12.2018 06:52

Palvelujen luotetteva ja helppo toiminta on huomattavasti tärkeämpää kuin että sivut näyttävät hyvältä. Todennnäköisesti sievät hyvältä näyttävat sivut tulevat aiheuttamaan ongelmia hitaammillä mobiilinetti nopeuksilla joita vielä suomessa esiintyy. Esimerkiksi omalla mökilläni operaattorin on vaikeutta yltää edes 250 kb/s nopeuteen ja olisi ihan kiva jos sijoituksia voisi jatkossakin hoitaa myös lomalla.

© 2024 Nordnet Bank AB.
Nordnet | Yliopistonkatu 5, 3. krs | FI-00100 Helsinki