Nordnetin iPhone-
ja Android-sovellus

Alkuun

Lataa sovellus iPhone- tai Android-puhelimeesi

Nordnetin maksuttomalla mobiilisovelluksella voit tehdä sijoituksia ja seurata salkkusi kehitystä riippumatta siitä, missä olet. Voit myös luoda seurantalistoja, lukea omistuksiisi liittyviä uutisia ja seurata markkinoita reaaliajassa. Voit kirjautua sovellukseen turvallisesti sormenjäljelläsi (Touch ID), kasvoillasi (Face ID) tai käyttäjätunnuksella ja salasanalla.

Räätälöityjä ratkaisuja omiin tarpeisiisi

Sinua varmasti kiinnostavat tietyt sijoitukset ja instrumentit enemmän kuin toiset, ja haluat seurata tarkemmin juuri niitä. Tämä onnistuu sovelluksessa helposti. Voit luoda omia seurantalistoja, saat reaaliajassa uutisia sijoituksiisi liittyen ja voit tilata ilmoituksia toimeksiannoista ja saamistasi osingoista.

Seurantalistat on synkronoitu nordnet.fi:n kanssa. Jos esimerkiksi sovelluksessa lisäät tai poistat arvopapereita, muutos päivittyy myös verkkopalvelun seurantalistoillesi.

Sovelluksen ominaisuuksia

Kirjaudu sisään sormenjäljellä (Touch ID), kasvoilla (Face ID) tai käyttäjätunnuksella sekä salasanalla

Käy kauppaa osakkeilla ja rahastoilla sovelluksen kautta

Näe toteutuneiden ja markkinalla olevien toimeksiantojesi tila

Seuraa maailman pörssejä, osakekursseja, tarjoustasoja ja valuuttakursseja reaaliajassa

Seuraa salkkusi kehitystä – kehitys on esitetty selkeinä graafeina

Luo omat seurantalistasi – listat synkronoituvat puhelimen ja verkkopalvelun välillä automaattisesti

Nordnetiltä uusi mobiilisovellus – App Store -arvio kolminkertaistui

Noin kuukausi sitten Nordnet julkisti uuden sovelluksen iPhonelle. Sovellus on saanut erittäin hyvän vastaanoton: Sen saama keskimääräinen käyttäjäarvio App Storessa on kolminkertaistunut lyhyessä ajassa, kirjoittaa Nordnet Suomen maajohtaja Suvi Tuppurainen Nordnet Blogissa.

Vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin:

Mitä sovelluksen käyttäminen maksaa?

Sovelluksen lataaminen ja sen käyttäminen on maksutonta. Sovelluksen kautta tehdystä kaupankäynnistä veloitamme Nordnetin hinnaston mukaisesti.


Onko sovellus turvallinen?

Kaikki liikenne sovelluksen ja järjestelmämme välillä on salattu. Sovelluksen käyttäminen on siis yhtä turvallista kuin nordnet.fi:n käyttö. Älä koskaan jätä puhelintasi, ennen kuin olet kirjautunut ulos sovelluksesta. Jos et ole käyttänyt sovellusta 60 minuuttiin, kirjaudut automaattisesti ulos.

Miten saan Nordnetin uuden sovelluksen puhelimeeni?

Jos sinulla ei ole Nordnetin sovelluksen aikaisempaa versiota, voit ladata sen iPhonelle tai Androidille. Jos sinulla on sovelluksen aikaisempi versio, saat päivityksestä ilmoituksen puhelimeesi. Kun päivität sovelluksen, saat uuden sovelluksen heti käyttöösi. Vanhaan sovellukseen liittyvä datasi pysyy samana, eli tulee mukana uuteen versioon. Voit myös siirtää seurantalistasi vanhasta sovelluksesta uuteen.


Haluatko antaa palautetta sovelluksesta?

Jos haluat antaa palautetta sovelluksesta, lähetä meille sähköpostia osoitteeseen asiakaspalvelu@nordnet.fi. Jos sinulla on kysyttävää sovelluksesta tai tarvitset apua, ota yhteyttä asiakaspalveluumme, puh. 020 198 5898.


Ota säästösi hallintaan jo tänään.

Asiakkuuden avaaminen on maksutonta.

Rahoitusvälineiden arvo voi nousta tai laskea. On olemassa riski, ettet saa sijoittamiasi varoja takaisin. Historiallinen kehitys ei ole tae tulevasta tuotosta. Sinun tulee perehtyä rahastoesitteeseen ja avaintietoesitteeseen ennen kuin sijoitat rahastoihin. Rahastoesitteen saat rahastoyhtiöltä ja avaintietoesitteen löydät nordnet.fi-sivustolta rahaston yleiskatsaus -sivulta sekä toimeksiantosivulta.