Siirry pääsisältöön

Käy kauppaa fiksummin Infront Web Traderilla.

Kaikki yhdessä sovelluksessa.

Kaupankäyntisovellus Infront Web Trader on sinulle, joka vaadit kaupankäyntisovellukseltasi hieman enemmän. Saat pörssikurssit, uutiset ja kaupat reaaliaikaisina näytöllesi.

Web Trader on kehitetty Nordnetin asiakkaiden käyttöön yhdessä pohjoismaiden johtavan kaupankäyntisovelluskehittäjän Infrontin kanssa. Löydät sovelluksen kautta kaikki Suomessa, Ruotsissa, Tanskassa, Saksassa, Kanadassa ja Yhdysvalloissa noteeratut arvopaperit sekä ETF:t ja Bull- ja Bear-sertifikaatit useimmilta markkinoilta.

Web Traderissa voit katsoa täydellisiä historiatietoja välittäjätilastoista. Näet tilastoista mm. suurimmat myyjät ja ostajat tietyissä arvopapereissa, sekä mitä tietty välittäjä on ostanut ja myynyt päivän aikana.

  • Web-pohjainen, ei vaadi sovellusten asentamista.
  • Tekninen analyysi ja fundamenttianalyysi.
  • Nopea toimeksiantojen syöttö.
  • Historialliset välittäjätilastot.
  • Reaaliaikaiset kurssit ja uutiset.

Kaupankäyntityökalu aktiiviselle sijoittajalle.

Infront Web Trader on kaupankäyntisovellus aktiiviselle asiakkaalle, joka vaatii kaupankäyntityökalulta enemmän.

Käyttäjäystävällisessä sovelluksessa voit käyttää valmiita työpöytiä tai vaihtoehtoisesti luoda omia työpöytiä tarpeesi mukaan. Kattavan kokonaiskuvan ansiosta voit seurata salkkusi kehitystä ja toimia nopeasti markkinoilla.

Infront Web Traderin kautta saat käyttöösi kehittyneet teknisen analyysin työkalut useilla erilaisilla graafeilla ja indikaattoreilla. Lisäksi sinulla on mahdollisuus fundamenttianalyysiin Infinancial Investor -työkalulla.

Kaupankäynti onnistuu helposti suoraan instrumenttilistojen tai hakutoiminnon kautta. Ja sinulla on mahdollisuus käyttää erilaisia toimeksiantotyyppejä, kuten Stop Loss.

Saat nopean yleiskuvan markkinoista ja voit käydä kauppaa Pohjoismaissa, Saksassa, USA:ssa ja Kanadassa automaattisesti päivittyvillä kursseilla. Sovelluksen kautta on nopea pääsy Nordnet Markets -tuotteisiin ja voit käydä kauppaa pörssilistatuilla tuotteilla osakkeisiin, indekseihin ja raaka-aineisiin ilman välityspalkkioita. Voit ottaa näkemystä myös kohde-etuuksiin, joihin on muuten haastavaa päästä sijoittamaan.

Infront Web Trader on täysin selainpohjainen, joten se toimii missä tahansa kaikilla tietokoneilla. Infront Web Traderilla et jää koskaa paitsi hyvistä kaupankäyntimahdollisuuksista.

Näin käytät Infront Web Traderia.

Osa 1 - Infront Web Traderin tilaaminen ja ominaisuudet.

Näin otat Web Traderin käyttöön.

Osa 2 - Sovelluksen oletusnäkymät ja työpöytien luominen.

Luo omat työpöydät ja opi käyttämään oletusnäkymiä.

Seuraa instrumentteja kätevästi omien listojen avulla.

Näin teet toimeksiannon ja käyt kauppaa.

Näin voit seurata salkkusi tuottoja.

Käteviä vinkkejä Web Traderin hyötykäyttöön.

Vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin.

Infront Web Trader:

Infront Web Trader on web-pohjainen sovellus, joka toimii sekä PC:llä että Macilla. Pohjoismaiden johtava kaupankäyntisovelluskehittäjä Infront on kehittänyt sovelluksen tiiviissä yhteistyössä Nordnetin kanssa.

Infront Web Trader on kehitetty aktiivista sijoittajaa varten, joka vaatii hieman enemmän kaupankäyntisovellukseltaan. Web Trader tarjoaa mm. nopeatoimisen käyttöliittymän kaupankäyntiin sekä reaaliaikaiset kurssitiedot ja uutiset.

Voit tilata Infront Web Traderin käyttöösi palvelun kohdasta Sivuni > Sopimukset ja palvelut.

Tilataksesi Infront Web Traderin sinun tulee valita salkku oletustiliksi kohdasta Salkku – Asetukset. Infront Web Traderin kuukausimaksu ja mahdolliset muut lisäpalvelukustannukset peritään osake- ja rahastosalkustasi.

Infront Web Traderin peruspaketti sisältää reaaliaikakurssit Nasdaq Helsinki-, Nasdaq Stockholm- ja Nasdaq Copenhagen -markkinapaikoilta. Lisäksi saat 15 minuutilla viivästetyt kurssit Oslon pörssistä, Saksasta, USA:sta sekä NDX/NGM-markkinapaikoilta.

Saat myös reaaliaikaiset kurssit pohjoismaisiin indekseihin sekä kansainvälisiin valuutta- ja raaka-ainehintoihin. Lisäksi saat viivästetyt kurssit useisiin kansainvälisiin indekseihin ja laajan valikoiman reaaliaikaisia uutisia useista pohjoismaisista lähteistä.

Peruspakettiin sisältyy myös fundamenttianalyysityökalu Infront Analytics Light.

Voit tilata lisäpalveluita sisäänkirjautuneena Infront Web Traderissa, kohdasta "Profiilini". Lisäpalveluihin sisältyvät kaikki kurssidata tarjoustasoineen, reaaliaikaiset kurssit Oslon pörssistä, Saksasta, USA:sta ja Kanadasta sekä pohjoismaiset flash-uutiset.

Voit käydä kauppaa kaikilla niillä markkinoilla, jotka Nordnetin kautta on tarjolla: Pohjoismaissa, USA:ssa, Saksassa ja Kanadassa.

Kaupankäyntiin voi kuitenkin liittyä salkkukohtaisia rajoituksia. Salkussa tulee olla aktivoituna sopimus "Monimutkaiset arvopaperit - warrantit, optio-oikeudet ja viputodistukset" kohdassa salkku > Sopimukset ja palvelut.

Olemme koonneet Nordnet Markets -valikoimaan Bull- ja Bear-sertifikaatteja neljältä eri pohjoismaiselta markkinalta. Näillä tuotteilla voit käydä kauppaa ilman välityspalkkioita (koskee yli 100 € / 1000 DKK/SEK/NOK kauppoja).

Sovellus vaatii toimiakseen tietynlaisen verkkoselaimen:

Chrome: viimeisin versio
Firefox: viimeisin versio
Edge: 13,14
IE: 11+
Safari: 8+
Opera Mini: Ei tueta (koska web sockets -tuki puuttuulinkki toiselle sivustolle, avautuu uuteen ikkunaan)

Infront Web Traderin kustannukset:

Infront Web Traderin peruspaketti maksaa 10 euroa kuussa. Infront Web Trader on ilmainen Active Trader -asiakkaille. Private Banking -asiakkaat saavat 50 % alennusta palvelusta.

Lisätietoa hinnastomme kohdissa "Kaupankäyntipalvelut ja -sovellukset" sekä "markkinainformaatio".

Jos haluat esimerkiksi nähdä reaaliaikaiset tarjoustasot ja kurssitiedot Oslon pörssistä, Saksan, USA:n ja/tai Kanadan markkinoilta, niin näistä veloitetaan erikseen.

Lisätietoa hinnastomme kohdassa "markkinainformaatio".

Kyllä, voit testata sovellusta 14 vuorokauden ajan maksutta. Kun aloitat testiajan, et sitoudu tilaamaan Infront Web Traderia pidemmäksi ajaksi. Huomioi, että maksuton testiaika koskee vain peruspakettia – tästä syystä et voi lisätä lisäpalveluita sovellukseen testiaikana.

Infront omistaa Web Trader -sovelluksen ja Nordnet toimii vain maksujen välittäjänä. Tämä tarkoittaa, että perimme asiakkailtamme maksut sovelluksen käytöstä oletussalkustasi ja välitämme ne Infrontille. Tämä järjestely koskee Infront Web Traderia, Infront Mobilea, Infront Analytics Lightiä sekä kaikkia maksuja, jotka liittyvät sovelluksen sisällä tilattavissa olevaan markkinadataan ja uutisiin. Markkinadataan ja uutisiin liittyvät maksut veloitetaan myös suoraan asiakkaan Nordnet salkusta, ja Nordnet välittää maksut suoraan maksua periville tahoille (pörsseille, uutistoimistoille, ym.).

Web Traderiä kehittävä Infront veloittaa sovelluksensa käytöstä kuukausimaksuja voidakseen kehittää ja ylläpitää sovellusta. Kuukausimaksun lisäksi maksat vain pörssien perimät maksut kurssi-informaatiosta.

Voit lakkauttaa Infront Web Trader -tilauksesi sisäänkirjautuneena palvelussa, klikkaamalla Sivuni > Sopimukset ja palvelut. Lakkautettuasi tilauksesi voit käyttää sovellusta vielä kuluvan kuukauden ajan. Jos haluat jatkaa palvelun tilausta myöhemmin, voit aktivoida tilauksen uudelleen samassa palvelun kohdassa.

Muita kysymyksiä:

Valitettavasti ei saa, mutta Web Trader on rakennettu siten, että voit nopeasti liikkua eri näkymien ja työpöytien välillä, ja käytössäsi on sivupalkki, josta voit jatkuvasti seurata toimeksiantojesi tilaa, omistuksiasi ja seuraamiasi indeksejä.

Kyllä, voit valita mustan ja valkoisen väriteeman välillä. Oikeassa yläkulmassa on kolme pistettä, joita klikkaamalla voit valita kohdan Asetukset. Asetusten kohdasta "Teema" voit valita mustan ("Vakio") tai valkoisen ("Vaalea") väriteeman välillä.

Asetuksista voit muuttaa myös mm. sovelluksen kieltä, oletusvaluuttaa (valuutta, jossa mm. salkkusi arvo näytetään), ja sähköpostiosoitetta, johon voit tilata uutis- tai kurssihälytyksiä.

Kyllä, voit luoda täysin itsellesi personoituja työpöytiä. Voit myös käyttää widgetejä, joita voit tuoda omille työpöydillesi. Palvelusta löydät myös valmiita työpöytiä, joiden avulla pääset nopeasti alkuun Web Traderin käyttämisessä.