Siirry pääsisältöön

Nordnet-sovellus voitti arvostetun muotoilupalkinnon

Kesän jälkeen ensimmäinen työviikkoni kruunattiin upealla uutisella, sillä Nordnet-sovellus on voittanut arvostetun Red Dot -muotoilupalkinnon. Kansainvälinen Red Dot -palkinto on maailmanlaajuisesti yksi halutuimpia tuotesuunnittelun ja -laadun tunnustuksia. Ehdokkaita arvioi asiantuntijapaneeli ja voittajiksi selviytyvät tuotteet erottuvat korkealla laadullaan tuote- ja viestintämuotoilun osalta. Nordnetin voittama palkinto kuuluu pääkategoriaan “Brändit ja viestintämuotoilu” ja sen alakategoriaan “Rahoitussovellukset”.

Nordnet-sovellus lanseerattiin loppuvuodesta 2018. Uusi sovellusversio julkaistaan keskimäärin joka yhdeksäs päivä. Nykyään noin 60 prosenttia Nordnetin 1,5 miljoonasta asiakkaasta käyttää Nordnetin palveluita vain tai enimmäkseen Nordnet-sovelluksen kautta. Vuoden 2021 alkupuoliskolla noin 30 prosenttia kaikista Nordnetin kautta tehdyistä toimeksiannoista tehtiin Nordnet-sovelluksessa.

Olen erittäin ylpeä sekä Nordnet-sovelluksesta että sen takana olevasta tiimistä. Haluan erityisesti kiittää lahjakkaita tuotesuunnittelijoita ja -kehittäjiä sekä markkinointitiimiämme, jotka ovat mahdollistaneet tämän palkinnon saavuttamisen.

Sovellustiimi ei ole laiskotellut kesänkään aikana, vaan uusia versioita on julkaistu jatkuvasti. Versiossa 13.0.0 mahdollistui omien ostojen ja myyntien näkyminen kurssigraafeilla. Kyseisen toiminnon avulla voit tarkastella suoraan kurssigraafilta tekemiesi kauppojen ajoitusta tietyllä instrumentilla. Versiossa 13.2.0 lisäsimme ETF:t osake- ja rahastolistojen rinnalle hakunäkymään ja version 13.3.0 uutuus oli henkilökohtainen suosikkini – mahdollisuus nähdä hinnat ja määrät sekä paikallisella että ulkomaan valuutalla, kun kaupankäynnin kohteena on ulkomainen arvopaperi. Versio 13.4.0 lisäsi sovellukseen uuden ohjekeskuksen, josta löydät usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia sekä linkkejä asiakaspalveluumme eri some-kanavissa.

Lopuksi haluan toivottaa tervetulleeksi Henrik Nielsenin, joka uutena tuoteomistajana jättää jälkensä sovelluksen kehitystyöhön tulevaisuudessa. Jos haluat auttaa häntä ja saada äänesi kuuluviin, äänestä eniten Nordnet-sovellukseen kaipaamiasi toimintoja tästä linkistä

/Rasmus Järborg, Nordnetin tuotejohtaja

Etkö ole vielä Nordnetin asiakas? Tule asiakkaaksi tästä.

Alla olevassa kommenttikentässä voit kommentoida tämän blogikirjoituksen sisältöä ja lukea muiden jättämiä kommentteja. Kommenttien sisältö ei edusta Nordnetin mielipidettä. Nordnet ei tarkista kommentteja ennen niiden julkaisemista, mutta poistamme epäasialliset kommentit, jos sellaisia esiintyy. Jos haluat tietää lisää siitä, miten Nordnet käsittelee henkilötietojasi, klikkaa tästä.

guest
2 Kommenttia
uusin
vanhin tykätyin
Inline-palaute
Näytä kaikki kommentit
Nimetön
Nimetön
24.08.2021 10:26

Onneksi olkoon! Nyt meni voitto oikeaan osoitteeseen. Terveisin yksi tyytyväinen asiakas.

Nimetön
Nimetön
Vastaa  Nimetön
24.08.2021 12:44

Ja haasteena esitän, että kehitätte graafeihin kolmannen ulottuvuuden ilman 3-D-laseja, kiitos. Jos ette älyä miten se tehdään, pyytäkää apua ex-ekonomibiträde Juurikilta. 😉