Siirry pääsisältöön

Kevätaurinko sulattaa inflaationkin | Traders’ Club 176

Inflaatiopolku on nyt selkeä, sanoo ammattitreidaaja Jukka Lepikkö, joten on tullut aika luoda kevään viimeinen kriittinen inflaatiodatatarkastelu. Lisäksi Tuomas ja Jukka avaavat näkemyksiään markkinan tilasta supertulosviikon alla sekä näyttävät viimeisimmät peliliikkeensä omissa salkuissaan. Katso Traders’ Club 176 YouTubessa tai Spotifyssä!

Tärkeää tietoa riskeistä.

Rahoitusvälineiden arvo voi nousta tai laskea. On olemassa riski, ettet saa sijoittamiasi varoja takaisin. Historiallinen kehitys ei ole tae tulevasta tuotosta. Tässä esitetty ei ole eikä sitä tule käsittää sijoitussuositukseksi tai kehotukseksi merkitä, ostaa tai myydä arvopapereita. Ennen kaupankäynnin aloittamista sijoittajan tulee ymmärtää kaupankäyntiin liittyvät riskit ja tuotteeseen liittyvät ehdot. Käydäksesi kauppaa pörssilistatuilla tuotteilla sinun on läpäistävä tietämystesti tai muulla tavoin osoitettava riittävä tietämystaso varmistaaksesi tuotteiden asianmukaisuuden sinulle. Nordnet Markets -tuotteissa ei veloiteta kaupankäyntikuluja yli 100 euron toimeksiannoista. Aktiivinen kaupankäynti tai kaupankäynti pörssilistatuilla tuotteilla sisältää korkean riskin, joka ei sovi kaikille. Sijoitetun pääoman voi menettää kokonaan. Traders’ Club -videoilla esitetyt tuotteet ovat esimerkinomaisesti valittuja. Videot on tehty opetustarkoituksessa. Tässä esitetty ei ole sijoitussuositus.

Nordnet Traders’ Club -video on tehty kaupallisessa yhteistyössä Jukka Lepikön kanssa.

Etkö ole vielä Nordnetin asiakas? Tule asiakkaaksi tästä.

Alla olevassa kommenttikentässä voit kommentoida tämän blogikirjoituksen sisältöä ja lukea muiden jättämiä kommentteja. Kommenttien sisältö ei edusta Nordnetin mielipidettä. Nordnet ei tarkista kommentteja ennen niiden julkaisemista, mutta poistamme epäasialliset kommentit, jos sellaisia esiintyy. Jos haluat tietää lisää siitä, miten Nordnet käsittelee henkilötietojasi, klikkaa tästä.

Subscribe
Lähetä minulle ilmoituksia:
guest
3 Kommenttia
uusin
vanhin tykätyin
Inline-palaute
Näytä kaikki kommentit
krj
krj
20.04.2023 10:36

tottakai katson myös videon spotify ssa. Muuten jää tärkeät kuvaajat näkemättä 🙂

Jami360
Jami360
20.04.2023 08:57

Meillä Suomessakin on monenmoista puhuvaa päätä ja osakeprofeettaa, yksi syy miksi pidän Jukan tyylistä on positiivisuus. Osakkeilla on mahdotonta tehdä rahaa (shorttaamatta) jos tuomiopäivän pasuunoiden uhkailut pitävät poissa markkinoilta. Vaikka traders club nimensäkin mukaan keskittyy treidaamiseen saa pitkäaikainenkin sijoittaja pätkistä hyvää osviittaa ainakin lyhyen ajan trendeistä markkinakatsauksesta.

Nimim. Nainen66 Inderes -foorumilta
Nimim. Nainen66 Inderes -foorumilta
19.04.2023 20:27

Hei, kysyitte teistä henkilöinä ja tottakai! Tottakai on ilo tavata teitä, jos vastaantulette livenä. Ylrensä uskallan moikata. Tapasin Jukan viime kesänä Ruisrockissa. Oma kunto ei ollut paras mahdollinen, kun moikkasin ja ilmoitin tietäväni Jukan näiltä videoilta. Kysyin isosti soperrellen Jukalta, miksi osakkeeni nimeltään Up.Up..un…Un…vaan laskee ja laskee.En todella löytänyt oman osakkeeni nimeä! -Uniper? , kysyi Jukka. Lopulta muistin, ja mongersin – Uponor. Nyt on ilon ja onnen viikko, Uponorin omistajilla :-). Hieman on jälkikäteen hävettänyt, mutta ehkä Jukka ei ottanut episodia liian vakavasti. En ole maistissa pahansisuinen, iloinen lähinnä. Teette tosi tosi hienoa ja kiinnostavaa ohjelmaa. Ihan aina en muista… Lue lisää >>