Tuloskalenteri.

Tuloskausi tarjoaa sijoittajalle mahdollisuuksia.

Tammi-helmikuussa markkinoilla tapahtuu, kun yhtiöt ilmoittavat Q4-tuloksistaan ja julkistavat osinkoehdotuksensa. Sijoittajalle tuloskausi tuo mahdollisuuden hyötyä osakekurssien liikkeestä, kun yhtiöiden tulokset ylittävät tai alittavat analyytikoiden ja muiden sijoittajien odotukset.

Hyödynnä kurssiliikkeet Nordnet Markets -tuotteilla, välityspalkkiot 0 €.

Voit sijoittaa tulosjulkistajien osakkeisiin suoraan tai esimerkiksi pörssilistattujen Nordnet Markets -tuotteiden kautta, joilla voit käydä kauppaa ilman välityspalkkioita.*

Nordnet Markets -tuotteista löydät X1–X20-vivulla varustettuja tuotteita, joilla voit hyödyntää kurssiheiluntaa tai suojata salkkuasi.

*koskee yli 100 € tai yli 1000 SEK/DKK/NOK kauppoja. Lue lisää täältä.

Näin käyt kauppaa tuloskaudella.

Tulosjulkistajia viikolla 7 (10.–14.2.2020):

Osake

Pvm.

Käy kauppaa

Nordnet Markets -tuotteet

Viafin Service

ma 10.2.

Osta/myy


Harvia

ti 11.2.

Osta/myy


Metsä Board

ke 12.2.

Osta/myy


Rovio

Lue lisää Roviosta


Osta/myy


Stockmann

to 13.2.

Osta/myy


Marimekko


Osta/myy


Verkkokauppa.com

pe 14.2.

Osta/myy


LeadDesk


Osta/myyOpi ja inspiroidu.

Lue lisää tuloskausiliikkeiden hyödyntämisestä.

Blogi: Voittoa osareita treidaamalla.

Osareihin liittyvät odotukset, uutiset, tulokset ja ohjaukset voivat vaikuttaa merkittävästi yhtiön osakkeen hintaan lyhyellä aikavälillä.

→ Lue koko blogikirjoituslinkki toiselle sivustolle, avautuu uuteen ikkunaan

Video: Traders' Club – Näin treidaat tuloskaudella.

Katso videolta, millä tavoin sijoittaja voi hyödyntää tuloskaudella nähtävät villit nousut ja laskut.

→ Katso videolinkki toiselle sivustolle, avautuu uuteen ikkunaan

Blogi: Vipua tuloskauteen.

Viputuotteilla voit hyödyntää niin nousevat kuin laskevatkin kurssit, jopa X20-vivulla.

→ Lue koko blogikirjoituslinkki toiselle sivustolle, avautuu uuteen ikkunaan

Cargotec – Lastaa älyä salkkuun.

Cargotecin älykkäät lastin- ja kuormankäsittelyratkaisut pitävät maailmankaupan rattaat pyörimässä. Kaikki Cargotecin liiketoiminta-alueet, Kalmar, Hiab ja MacGregor, ovat markkinajohtajia omilla toimialoillaan ja tarjoavat asiakkaille toimintaa tehostavat ja päästöjä vähentävät laitteet, digitaaliset ratkaisut ja huoltopalvelut.

→ Lue lisää Cargotecistä sijoituskohteena

Sampo Group – Boring is good.

Sampo on Pohjoismaiden johtava finanssikonserni, jonka ensisijainen tavoite on luoda arvoa osakkeenomistajilleen. Konserniin kuuluvat emoyhtiö Sampo Oyj:n lisäksi tytäryhtiöt If, Mandatum Life ja Topdanmark sekä osakkuusyhtiö Nordea.

→ Lue lisää Sammosta sijoituskohteena

Rovio – Tutustu yhtiöön, jonka brändi on tunnetumpi kuin Star Wars.

Rovio on peleihin keskittyvä viihdeyhtiö, joka luo, kehittää ja julkaisee mobiilipelejä sekä harjoittaa lisensointiliiketoimintaa eri viihde- ja kuluttajatuotekategorioissa. Rovio tunnetaan parhaiten sen luomasta maailmanlaajuisesta Angry Birds -brändistä.

→ Lue lisää Roviosta sijoituskohteena

CapMan – Tavoitteena vuosittain kasvavat osingot.

CapMan on johtava pohjoismainen aktiivista arvonluontityötä tekevä pääomasijoitusalan asiantuntija, joka tarjoaa monipuolisia sijoitustuotteita ja -palveluita. CapManin tavoitteena on maksaa vuosittain kasvavaa osinkoa osakkeenomistajilleen.

→ Lue lisää CapManista sijoituskohteena

Tietoa kalenterista ja riskeistä.

Tällä sivulla esitetyt yhtiöt ovat esimerkkejä lähiaikojen tulosjulkistajista – lista ei ole täydellinen eikä kata kaikkia tulosjulkistajia. Katso tarkempi lista tulosjulkistajista Nordnetin markkinakalenterista tai esimerkiksi Kauppalehti.fi:n (Suomi-osakkeet) ja Yahoon sekä Nasdaqin (USA-osakkeet) tuloskalentereista. Sivun listoja täydennetään tuloskauden edetessä.

Tässä esitetty ei ole eikä sitä tule käsittää sijoitussuositukseksi tai kehotukseksi merkitä, ostaa tai myydä arvopapereita. Sijoittajan tulee sijoituspäätöksiä tehdessään perustaa päätöksensä omaan arvioonsa sekä ottaa huomioon omat tavoitteensa ja taloudellinen tilanteensa. Sijoittamiseen ja rahoitusvälineisiin liittyy aina riskejä. Sijoitusten arvo ja tuotto voi muuttua ja sijoitetun pääoman voi menettää jopa kokonaan. Historiallinen kehitys ei ole tae tulevasta tuotosta.

Älä anna tuloskauden mahdollisuuksien valua ohi – aktivoi markkinoiden joustavin kaupankäyntiluotto.

Kaupankäyntiluotto tarkoittaa luottoa, jossa käytät salkkusi omistuksia luoton vakuutena. Luoton avulla voit parantaa tuottomahdollisuuksiasi ja maksaa tekemäsi osakeostot kauppapäivän sijasta vasta kauppojen selvityspäivänä (T+2), ilman korkoseuraamuksia. Luotto toimii varakassana osakeostoihin tai muuhun haluamaasi tarkoitukseen. Voit hyödyntää luottoa myös osakesäästötilillä. Ei aloitus- tai kuukausimaksuja. Korkoa maksat vain käyttämäsi luoton osalta, et koko myönnetystä luotosta.

→ Lue lisää Nordnetin kaupankäyntiluotosta.