Siirry pääsisältöön

Tilaa positiivisille yllätyksille | Oksaharjun osavuosietkot Q1/2023

Pankkikriisi on sävyttänyt pörssikevättä, mutta osakestrategi Jukka Oksaharju uskoo markkinalla olevan nyt tilaa positiivisille yllätyksille. Markkinoilla on jo hinnoiteltu hetkellisesti heikompaa, mutta pitkäkestoiseen nollakasvussa tarpomiseen sijoittajat eivät usko. Tuloskaudella onkin nyt keskeistä kaivaa esiin tulevaisuudennäkymistä se, kuinka pitkäkestoisena yhtiöt näkevät heikon talouskasvun ajanjakson. Jos joskus niin nyt kannattaa seurata tarkalla korvalla tulospuheluja (“earnings calls”), joita voit kuunnella suoraan Nordnetin palvelun osakekohtaisen näkymän Quartr-osiossa!

Toinen kevättä leimannut ilmiö ovat yritysostouutiset, jollaisia on hiljattain kuultu mm. Rovioon ja Uponoriin liittyen. Tämäkin kertoo talouden lamaantumisen sijaan ennemminkin aktivoitumisesta, sanoo Oksaharju. Tuottaja Tuomas Tuominen haastattelee Nordnetin osakestrategia tuoreessa Oksaharjun osavuosietkot -jaksossa. Katso kipale YouTubessa tai Spotifyssä!

Mikään tässä esitetty ei ole eikä sitä tule käsittää sijoitussuositukseksi tai kehotukseksi merkitä, ostaa tai myydä arvopapereita. Sijoittajan tulee sijoituspäätöksiä tehdessään perustaa päätöksensä omaan arvioonsa sekä ottaa huomioon omat tavoitteensa ja taloudellinen tilanteensa. Sijoittamiseen ja rahoitusvälineisiin liittyy aina riskejä. Sijoitusten arvo ja tuotto voi muuttua ja sijoitetun pääoman voi menettää jopa kokonaan. Historiallinen kehitys ei ole tae tulevasta tuotosta.

Etkö ole vielä Nordnetin asiakas? Tule asiakkaaksi tästä.

Alla olevassa kommenttikentässä voit kommentoida tämän blogikirjoituksen sisältöä ja lukea muiden jättämiä kommentteja. Kommenttien sisältö ei edusta Nordnetin mielipidettä. Nordnet ei tarkista kommentteja ennen niiden julkaisemista, mutta poistamme epäasialliset kommentit, jos sellaisia esiintyy. Jos haluat tietää lisää siitä, miten Nordnet käsittelee henkilötietojasi, klikkaa tästä.

guest
0 Kommenttia
Inline-palaute
Näytä kaikki kommentit