Siirry pääsisältöön

Korot uhkaavat osakkeita? | Oksaharjun osavuosikatsaus

Osakkeiden tilalle on alkanut löytymään varteenotettavia vaihtoehtoja korkojen puolelta. Toisaalta talouden ja kotimaisten yritysten kasvuodotukset ovat valahtaneet osakekurssien mukana pohjamutiin. Alkaisiko Helsingin pörssistäkin siis löytyä jo ostettavaa? Osakestrategi Jukka Oksaharju kertoo tuoreet markkinanäkemyksensä, tuottaja Tuomas Tuominen haastattelee. Katso/kuuntele jakso YouTubessa tai Spotifyssä!

Mikään tässä esitetty ei ole eikä sitä tule käsittää sijoitussuositukseksi tai kehotukseksi merkitä, ostaa tai myydä arvopapereita. Sijoittajan tulee sijoituspäätöksiä tehdessään perustaa päätöksensä omaan arvioonsa sekä ottaa huomioon omat tavoitteensa ja taloudellinen tilanteensa. Sijoittamiseen ja rahoitusvälineisiin liittyy aina riskejä. Sijoitusten arvo ja tuotto voi muuttua ja sijoitetun pääoman voi menettää jopa kokonaan. Historiallinen kehitys ei ole tae tulevasta tuotosta.

Etkö ole vielä Nordnetin asiakas? Tule asiakkaaksi tästä.

Alla olevassa kommenttikentässä voit kommentoida tämän blogikirjoituksen sisältöä ja lukea muiden jättämiä kommentteja. Kommenttien sisältö ei edusta Nordnetin mielipidettä. Nordnet ei tarkista kommentteja ennen niiden julkaisemista, mutta poistamme epäasialliset kommentit, jos sellaisia esiintyy. Jos haluat tietää lisää siitä, miten Nordnet käsittelee henkilötietojasi, klikkaa tästä.

Subscribe
Lähetä minulle ilmoituksia:
guest
0 Kommenttia
Inline-palaute
Näytä kaikki kommentit