Siirry pääsisältöön

Kolmen sijoituskirjan joulupaketti – tilaa 18.12. mennessä

Joulu lähestyy ja Nordnet on paketoinut kolme sijoituskirjaa yhteen. Mukana on myös tuore Sijoita kuin guru -kirja, josta on parhaillaan painokoneessa jo neljäs painos.

Sijoita kuin guru rikkoi heti julkaisukuukautenaan elokuussa 10 000 kappaleen volyymin. Kirjakauppaliiton Mitä Suomi lukee -tilastojen mukaan kirja on sittemmin ollut useamman kuukauden peräkkäin maan myydyin talouskirja. Uutuuskirjan toinen kirjoittaja on Karo Hämäläinen. Kirjan esipuheen on kirjoittanut Björn Wahlroos.

Nyt Sijoita kuin guru on saatavilla kolmen sijoituskirjan paketissa, joka sisältää kolme kirjaa:

Sijoita kuin guru (2016)

Hajauta tai hajoa (2013)

Hyvästä yhtiöstä hyvään sijoitukseen (2012)

Kirjat alleviivaavat pörssiyhtiön maksaman osinkovirran merkitystä pitkän aikavälin sijoittajalle osakkeiden myyntivoittojen sijaan. Kirjat ovat saaneet kiitosta siitä, että niissä avataan sijoitusoppeja selkokielellä.

Nyt voit tilata kaikki kolme sijoituskirjaa pakettihintaan 59,90 €. Hinta sisältää toimituksen, ja halutessasi saat kirjat myös signeerauksella tai omistuskirjoituksella varustettuina. Mainitsethan toiveesta tilauslomakkeen viestikentässä. Kirjat voidaan myös postittaa eri osoitteeseen kuin lasku.

Sijoita kuin guru (2016) paljastaa kahdeksan menestyssijoittajan reseptit soveltaen niitä Helsingin pörssiin ja nykyhetken markkinatilanteeseen. Millaisia olisivat gurujen osakesalkut Helsingin pörssissä vuonna 2016?

Kirjassa puretaan auki finanssimaailman kunnioitetuimpien mestareiden sijoitusfilosofiat. Kirja paljastaa esimerkiksi sen, miten legendat ovat tehneet miljardinsa, kuinka Benjamin Graham valitsi osakkeita ja miksi Warren Buffett on maailman menestynein sijoittaja – ja mitä Buffett ostaisi tänään Helsingin pörssistä.

Hajauta tai hajoa (2013) alleviivaa pörssiyhtiön maksaman osinkovirran merkitystä pitkän aikavälin sijoittajalle osakkeiden myyntivoittojen sijaan. Menestyvä laatuyhtiö maksaa omistajilleen kasvavaa osinkovirtaa, vaikka pörssiä ei olisi olemassakaan. Tällöin sijoitustuotto ei ole riippuvainen muiden sijoittajien lyhytjänteisestä toiminnasta osakemarkkinoilla. Sijoittajan tulee hajautuksessa keskittyä salkun markkina-arvon heilahtelun tasoittamisen sijaan kasvutrendillä olevan osinkovirran varmistamiseen.

Hyvästä yhtiöstä hyvään sijoitukseen (2012) esittelee näkökulman, jossa analyysi lähtee liikkeelle pörssiyhtiöstä ja sen osingonmaksukyvystä. Kirjan keskeisenä sanomana on se, että vain tuloksiaan kasvattavat yhtiöt voivat loistaa pörssissä suhdanteiden yli: osakkeen todellinen arvo vastaa rahamäärää, jonka yhtiö pystyy tilittämään osakkeenomistajilleen voitonjakona tulevaisuudessa. Vasta yhtiökohtaisen analyysin jälkeen sijoittajan kannattaa suunnata katseensa pörssiin ja yhtiön osakkeen arvostustasoon. Onko kaikki hyvä siis jo hinnoiteltu osakkeeseen?

Kaikille kirjatilauksille luvataan kahden viikon täystyytyväisyystakuu. Lasku tulee kirjan mukana kahden viikon maksuajalla. Tilauslomakkeella on myös mahdollista pyytää signeerausta, omistuskirjoitusta ja laskun toimittamista eri osoitteeseen.

TILAA SIJOITUSKIRJAPAKETTI TÄSTÄ LINKISTÄ

-> SIIRRY SIJOITUSKIRJAPAKETIN ESITTELYSIVUILLE NORDNETISSÄ

Suuremmissa tilauserissä ja ulkomaille toimitettaessa voi ottaa yhteyttä: jukka.oksaharju@nordnet.fi

18.12. mennessä tulleet tilaukset ehtivät varmuudella perille ennen joulua.

Etkö ole vielä Nordnetin asiakas? Tule asiakkaaksi tästä.

Alla olevassa kommenttikentässä voit kommentoida tämän blogikirjoituksen sisältöä ja lukea muiden jättämiä kommentteja. Kommenttien sisältö ei edusta Nordnetin mielipidettä. Nordnet ei tarkista kommentteja ennen niiden julkaisemista, mutta poistamme epäasialliset kommentit, jos sellaisia esiintyy. Jos haluat tietää lisää siitä, miten Nordnet käsittelee henkilötietojasi, klikkaa tästä.

Subscribe
Lähetä minulle ilmoituksia:
guest
2 Kommenttia
uusin
vanhin tykätyin
Inline-palaute
Näytä kaikki kommentit
Nimetön
Nimetön
06.12.2016 22:02

Tällainen mainonta on toistuvanakin vuoden ainoassa sesongissa ok ja ymmärrettävää, ja se on ok kun se on tunnistettavissa jo otsikossa mainokseksi ja koko yrityksen kampanjaksi. Piilomainonta sen sijaan ei olisi kannatettavaa. Jatko-osaa odotellessa.

Nimetön
Nimetön
06.12.2016 21:25

Todettakoon alkuun, että olen kirjasi kuin myös Karon kirjat lukenut, ei valittamista, maailma on avartunut.
Sitä en ymmärrä, että uskottavuus pitää pilata “järjettömällä” mainonnalla … olo on kuin lukisi Nordnetin huippukirjoittajien mainioita (kala-)juttuja sharevillestä, yhtä tyhjän kanssa, höpinää, ei oikeaa sijoittamista ei edes si8joittamista.
Voisitko ystävällisesti keskittyä s i j o i t t a m i s e e n liittyviin juttuihin, joita on ihan oikeasti kiva lukea?

© 2024 Nordnet Bank AB.
Nordnet | Yliopistonkatu 5, 3. krs | FI-00100 Helsinki