Siirry pääsisältöön

Euroopan 35 tuottoisinta osaketta kuluneen vuoden aikana ja miten ne olisi voinut löytää etukäteen?

Tämä artikkeli on Nordnetin kumppanin tuottama ja sisältää mainoslinkkejä

Alla huonon pörssivuoden 35 tuottoisinta eurooppalaista osaketta per 25.10.2022 (12 kk kurssimuutos yhtiöille, joilla markkina-arvo tällä hetkellä vähintään 1.000 m€):

So what ?

Hyviä tuottoja huonon pörssivuoden aikana, mutta so what? Miten sen nyt olisi voinut tietää, että juuri nämä tulevat menemään hyvin? Asiahan olisi pitänyt tietää ennen kurssinousua, eikä sen jälkeen!

Miten nämä voittajaosakkeet olisi siis voinut löytää ennen kurssinousua?

Kokeillaan vaikka seuraavaa: Kirjoitetaan kunkin yhtiön nimi Zenostockin artikkelitoiminnon hakusana-kenttään ja katsotaan mitä löytyy:

TORM

Zenostock-artikkeli: 4.3.2019: Varustamo-osakkeita

Euronav

Zenostock-artikkeli: 3.10.2016: Dynamiittisalkku – Euroopan 10 halvinta pörssiyhtiötä kommentteineen

TGS ASA

Zenostock-artikkeli: 23.7.2019: Norjan 10 halvinta: Alansa huippufirma jatkaa kiipeämistä listalla

Wallenius-Wilhelmsen ASA

Zenostock-artikkeli 23.7.2019: Kunkin euroopan maan halvin pörssiyhtiö (markkina-arvo > 1 mrd €)

Saras

Zenostock-artikkeli: 24.4.2021: Salkkuidea: Halvin osake per maa

K+S AG

Zenostock-artikkeli: (useita joista viimeinen) 30.7.2020: Kunkin maan ‘halvin’ suuryhtiöosake

Tenaris SA

Zenostock-artikkeli: 30.7.2020: Kunkin maan ‘halvin’ suuryhtiöosake

Betsson AB

Zenostock-artikkeli: 3.12.2021: Tukholman pörssissä uusi halvin osake

Equinor ASA

Zenostock-artikkeli: 30.7.2020: Kunkin maan ‘halvin’ suuryhtiöosake

Pearson Plc

Zenostock-artikkeli: 13.2.2017: Viiden halvimman brittiläisen suuryrityksen salkku

Päätelmä

Eli onko tendenssi siis seuraava?

‘Kun suurempi pörssiyhtiö saa korkean Zenostock-luokituksen, on todennäköisyys noussut huomattavasti sille, että yhtiö jonkun ajan päästä löytyy tuottokärjestä’?

Zenostock

Tutustu Zenostockin koko sisältöön | Bekanta dig med Zenostocks hela innehåll

Pelaa osakebiljardia | Spela aktiebiljard

Zenostock on verkossa toimiva osakkeiden ja osakesalkkujen etsintä- ja tutkimuspalvelu, joka tuottaa ideoita ja arvokasta tietoa itsetoimiselle osakesijoittajalle. Palvelu toimii kokeneiden salkunhoitajien työkaluna ja on sittemin avattu kaikille pörssinoteeratuista osakkeista kiinnostuneille sijoittajille. Palvelun tavoitteena on tunnistaa alhaisesti hinnoitellut osakkeet.

Tämä blogi sisältää Zenostock-palvelussa julkaistavia artikkeleita.

Zenostock är en nättjänst ämnad för att söka efter och forska i aktier och aktieportföljer. Tjänsten producerar idéer och värdefull information för den självständige aktieplaceraren. Zenostock fungerar som arbetsredskap för erfarna professionella portföljförvaltare och har sedermera gjorts tillgänglig för den aktieintresserade allmänheten. Zenostocks huvudsakliga syfte är att hitta underprisatta aktier.

Denna blog innehåller artiklar publicerade i Zenostock-tjänsten.


Tämän artikkelin sisältö ei ole sijoitustutkimusta, rahoitusanalyysiä eikä sijoitusneuvontaa, eikä artikkelin sisältöä saa tulkita minkään­laisena suosituksena ostaa tai myydä mitään osaketta tai sijoitus­kohdetta. Mitään takeita tämän artikkelin sisällön oikeel­lisuudesta ei voida antaa. Jos tämän artikkelin lukija haluaa muodostaa jostain osakkeesta tai sijoitus­kohteesta mielipiteen mahdollista sijoituspäätöstä varten, vastaa hän tästä vain ja ainoastaan itse. Tässä tapauksessa suosittelemme, että lukija joko itse tai mahdollisen sijoitus­neuvojansa kanssa hankkivat lisätietoa asiasta.

Zenito Oy julkaisee artikkeleita aiheista, jotka Zenito Oy syystä tai toisesta pitää mielenkiintoisina. Tämä ei tarkoita sitä, että asia objektiivisesti tarkasteltuna olisi mielenkiintoista tai relevanttia.

Innehållet i denna artikel är inte investerings- eller finansanalys och inte heller investerings­rådgivning. Artikelns innehåll får inte heller ses som någon form av rekommendation att köpa eller sälja någon aktie eller annat placeringsobjekt. Inga garantier angående innehållets riktighet i denna artikel kan ges. Ifall läsaren av denna artikel vill forma en åsikt beträffande någon aktie eller något placerings­objekt för ett eventuellt placeringsbeslut, ansvarar läsaren och enbart läsaren själv för detta. I detta fall rekommenderar vi att läsaren antingen själv eller tillsammans med sin eventuella investerings­rådgivare införskaffar tilläggsinformation angående saken.

Zenito Oy publicerar artiklar om ämnen, som Zenito Oy av en eller annan orsak anser vara intressanta. Detta betyder inte att ämnet, objektivt sett, skulle vara intressant eller relevant.

Tällä sivulla ja linkeistä avautuvan materiaalin on tuottanut ja toimittanut Zenostock. Nordnet Bank AB (Nordnet) ei ole osallistunut materiaalin laatimiseen eikä ole tarkistanut sen sisältöä tai tehnyt sisältöön muutoksia. Näin ollen Zenostock vastaa materiaalista ja siitä, että materiaali noudattaa sovellettavia lakeja ja säädöksiä, ei Nordnet.

Materiaali ei ole yksilöllistä sijoitusneuvontaa. On tärkeää, että sijoittajana teet sijoituspäätöksen harkitusti, esimerkiksi perustat sijoituspäätöksen omaan arvioosi eri lähteistä saaduista tiedoista. Nordnet ei vastaa mistään välittömästä tai välillisestä vahingosta tai menetyksestä, jotka johtuvat tämän sivun tietojen käytöstä. Aineistoa ei saa kopioida ilman Nordnetin nimenomaista suostumusta.

On mahdollista, että Nordnetillä voi olla omistuksia arvopapereissa, joita esitellään tässä materiaalissa. Tällaiset mahdolliset omistukset on hankittu ainoastaan hallinnollisista syistä, eli niillä ei tavoitella voittoa.

Nordnetin toimintaa valvoo Ruotsin valvontaviranomainen, Finansinspektionen. Lisäksi Nordnetin Suomen sivuliikkeen toimintaa valvoo menettelytapojen osalta Suomen Finanssivalvonta.

Sijoittamiseen osake- ja pääomamarkkinoilla liittyy aina riskejä. Historiallinen tuotto ja kehitys ei ole tae tulevasta tuotosta. Sijoitusten arvo ja tuotto voi nousta tai laskea, ja sijoittaja voi menettää sijoittamansa pääoman kokonaan.

Etkö ole vielä Nordnetin asiakas? Tule asiakkaaksi tästä.

Alla olevassa kommenttikentässä voit kommentoida tämän blogikirjoituksen sisältöä ja lukea muiden jättämiä kommentteja. Kommenttien sisältö ei edusta Nordnetin mielipidettä. Nordnet ei tarkista kommentteja ennen niiden julkaisemista, mutta poistamme epäasialliset kommentit, jos sellaisia esiintyy. Jos haluat tietää lisää siitä, miten Nordnet käsittelee henkilötietojasi, klikkaa tästä.

Subscribe
Lähetä minulle ilmoituksia:
guest
3 Kommenttia
uusin
vanhin tykätyin
Inline-palaute
Näytä kaikki kommentit
Nimetön
Nimetön
25.11.2022 16:40

Mainokset ovat kuluttaja-asiamiehen mukaan merkittävä artikkelin alkuun. Näin ei ole tapahtunut:

“Vai­kut­ta­ja­mark­ki­noin­nin pää­sään­tö on, että heti jul­kai­sun alus­sa on sel­keäs­ti ker­rot­ta­vaettä kyseessä on mainosmainostava yritys tai muu tunnistettava kaupallinen nimi, esim. tuotemerkki”
Olette myös itse vastuussa merkitsemisestä, ei ainoastaan yhteistyökumppani:

Sekä yrityksen että vaikuttajan velvollisuutena on varmistaa, että vaikuttajamarkkinoinnin kaupallinen tarkoitus käy ilmi, eikä piilomainontaa harjoiteta. Markkinoinnin on erotuttava muusta sisällöstä niin, että kuluttaja tietää, milloin on kyse kaupallisesta vaikuttamisesta.”

Nimetön
Nimetön
Vastaa  Nimetön
25.11.2022 17:41

Kiitos palautteesta. Raha ei liiku tässä yhteistyössä, mutta olet oikeassa, että Zenostockin kirjoituksissa on linkkejä maksulliseen palveluun. Tästä on nyt maininta kirjoituksen alussa.

Lukija
Lukija
Vastaa  Nimetön
28.11.2022 18:44

“Linkkejä maksulliseen palveluun”? Eihän tuolta Zenostockin sivuilta saa mitään infoa irti ilman maksamista.