Siirry pääsisältöön

Stop Loss -toiminto nyt käytettävissä kaikilla markkinoilla

Tänään julkistimme uudessa palvelussamme toiminnon, jota monet asiakkaamme ovat pitkään toivoneet: Stop Loss -toiminnon kaikille markkinoille. Tähän päivään asti Stop Loss -toimeksianto on ollut mahdollista tehdä vain Pohjoismaiden markkinapaikoilla.

Voit tehdä joko ns. yksinkertaisen/normaalin tai liukuvan Stop Loss -toimeksiannon. Se tarkoittaa, että voit vähentää sijoitustesi riskiä seuraavin tavoin:

  • voit syöttää kurssin, jolla osake myydään automaattisesti salkustasi (tai ostetaan salkkuusi)
  • voit syöttää kurssimuutoksen suuruuden, jonka koittaessa osake myydään automaattisesti salkustasi (tai ostetaan salkkuusi)

Löydät uuden ominaisuuden valitun arvopaperin kaupankäyntisivulta, seuraavasta kohdasta:

Klikkaa kuvaa, niin näet sen suurempana.

Kun syötät Stop Loss -toimeksiantoa, näet pienen tietoruudun, joka kertoo, miten toimeksiantosi tulee toteutumaan, jos painat Osta- tai Myy-painiketta:

Klikkaa kuvaa, niin näet sen isompana

Kuten aiemminkin, Stop Loss -toimeksiannon käyttämiseen ei liity mitään ylimääräisiä kuluja tai maksuja – maksat vain normaalin hinnaston mukaisen välityspalkkion toteutuneista kaupoistasi. Stop Loss on käytettävissä pohjoismaisilla, amerikkalaisilla, kanadalaisilla ja saksalaisilla markkinapaikoilla.

Terveisin Next Nordnet -tiimi

Huom! Stop Loss -toiminnon saa käyttöön vasta, kun on ensin läpäissyt aiheeseen liittyvän tietämystestin osoitteessa https://next.nordnet.fi/knowledge-test/32.

Etkö ole vielä Nordnetin asiakas? Tule asiakkaaksi tästä.

Alla olevassa kommenttikentässä voit kommentoida tämän blogikirjoituksen sisältöä ja lukea muiden jättämiä kommentteja. Kommenttien sisältö ei edusta Nordnetin mielipidettä. Nordnet ei tarkista kommentteja ennen niiden julkaisemista, mutta poistamme epäasialliset kommentit, jos sellaisia esiintyy. Jos haluat tietää lisää siitä, miten Nordnet käsittelee henkilötietojasi, klikkaa tästä.

Subscribe
Lähetä minulle ilmoituksia:
guest
31 Kommenttia
uusin
vanhin tykätyin
Inline-palaute
Näytä kaikki kommentit
Nimetön
Nimetön
22.10.2022 12:29

Nordnet asiakastiimi: Onko tämä marketstuotteiden stop loss “koodaaminen” edelleen kesken, vai mikä on tilanne? Vettä on virrannut melkolailla Torniojoessa lupailujen jälkeen…

Nimetön
Nimetön
25.02.2022 17:04

Miksi stop loss toiminnon puuttumisesta ei mainita instumentin tietämystestissä mitään? Eikö tämä olisi erittäin olennaista tietoa sijoitusinstrumentin riskistä? Jotain tyyliin ”Voit menettää kaikki rahasi ja tämä on korkean riskin sijoutus koska emme tue tälle sijoitukselle stop lossin asettamista” 😀

Nimetön
Nimetön
25.02.2021 11:15

Olikohan tulossa pidempiaikaista kuin päivän sisäistä stop lossia?

Nimetön
Nimetön
31.01.2021 15:47

Kiitos vastauksesta! Uskoisin että suurin osa meistä asian kyselijöistä ymmärtää pankkitoimintaan liittyvän koodauksen olevan monimutkaista. Siitä huolimatta vastaus valitettavasti haiskahtaa, kun katsoo vaikka tähän ketjuun postattujen ensimmäisten kyselyjen päivämääriä. Jollei tuossa ajassa saada tälläistä asiaa kuntoon, niin kyllä tästä valitettavasti tahtotila puuttuu ja ainakin näyttää jollakin tasolla tahalliselta. Ehdottaisin, että laitatte asialle aikataulun ja pistätte tämän kuntoon, niinkuin ketjussa olette jo aiemmin lupailleet, ennekuin joku rahansa menettänyt alkaa nostaa tästä jotakin typerää suurempaa someparkua jollekkin aktiivisemmalle keskustelufoorumille kuin tämä. 

Nimetön
Nimetön
24.01.2021 10:34

Mikä on aikataulu stop loss -toiminnolle Nordet Markets -tuotteissa? Olisi kiva myös kuulla jotakin selitystä siihen, miksi yksinkertaisen toiminnon käyttöönotto vie vuosia kun se toisaalla on käytössä. Väistämättä tulee mielikuva, että bisnestä tehdään tästä aiheutuvilla tappioilla, kun mitään selkeää syytä tai tietoa ei anneta ulospäin.

Nimetön
Nimetön
Vastaa  Nimetön
25.01.2021 14:54

Moi! Stop loss -toiminto pörssilistatuille tuotteille on tosiaan ollut kehittäjiemme to do -listalla jo pitkään. Kehittäjämme ja product ownerimme ovat tietoisia, että toiminnallisuus on erittäin kysytty. Ongelmana on se, että stop loss pitäisi koodata täysin uusiksi vain ETPeitä varten siten, että se reagoi viimeisen markkinahinnan sijaan tarjouskirjan osto- ja myyntitarjoustasoihin, koska ETPeillä ei käydä kauppaa yhtä vilkkaasti kuin kohde-etuuksilla, joita ne seuraavat. ETP:eiden volatiilin luonteen vuoksi tällaiseen uuden tyyppiseen stop lossiin tulee liittymään myös tavallista osake-stop lossia suurempi riski siitä, että hinta putoaa yhtäkkiä alle aktivointihinnan ennen kuin toimeksianto ehtii aktivoitua. Ajoittain ETPeiden tarjoustasot voivat myös olla market makerin toimesta… Lue lisää >>

Nimetön
Nimetön
Vastaa  Nimetön
31.01.2021 15:27

Kiitos vastauksesta! Uskoisin että suurin osa meistä asian kyselijöistä ymmärtää pankkitoimintaan liittyvän koodauksen olevan monimutkaista. Siitä huolimatta vastaus valitettavasti haiskahtaa, kun katsoo vaikka tähän ketjuun postattujen ensimmäisten kyselyjen päivämääriä. Jollei tuossa ajassa saada tälläistä asiaa kuntoon, niin kyllä tästä valitettavasti tahtotila puuttuu. Se taas ei oikein selittelyillä korjaannu, vaan näyttää kovasti tahalliselta. Ehdottaisin, että laitatte asialle aikataulun ja pistätte tämän kuntoon, niinkuin ketjussa olette jo aiemmin lupailleet, ennekuin joku asiaan tuskastunut rahansa menettänyt alkaa nostaa tästä suurempaa someparkua jollekkin aktiivisemmalle keskustelufoorumille kuin tämä. 

Nimetön
Nimetön
Vastaa  Nimetön
19.02.2021 17:54

Nykypäivä tekee kenet tahansa vainoharhaiseksi, kun sopivasti vilunkia tuupataan vähän kaikkialle. Silti jaksan kyllä sinnikkäästi epäillä tätä. Ohjelmistojen parissa työskentelevänä ihmettelen vähän tuota “täysin uusiksi koodaamista” yhden muuttuvan tiedon vuoksi. Olen huomannut että tuolla johdannaiskauppoja tehdessä nopean pudotuksen aikana longin myyntilaita usein katoaa joksikin ajaksi. Tämäkö on sitten suurempi syy siihen ettei stop lossia uskalleta aktivoida käyttöön. Tuo puute konkretisoituisi stop lossissa, on se sitten tekninen ongelma tai tahallinen asetus. Moni olisi varmasti tyytyväinen siihenkin, että myynti aktivoituisi tietyn myyntilaidan arvon alla vaikkei sentilleen osuisikaan. Se riskihän on kuitenkin aina olemassa.

Nimetön
Nimetön
Vastaa  Nimetön
20.01.2022 18:37

Näin tämä tosiaankin taitaa olla. Laitojen puuttuminen tietyissä pankille haitallisissa tilanteissa näkyy tosiaan helposti jos vähänkin treidejä tekee. Ja stop lossia käyttäessähän tuo sitten onkin jo kriittistä ja aiheuttaa palautevyöryn. Tarvinnee tässäkin asiassa alkaa äänestämään jaloillaan valitettavasti. Harmillista että tämän tyyppistä toimintaa halutaan ylläpitää ja hyväksyä.

Nimetön
Nimetön
Vastaa  Nimetön
25.08.2021 20:09

Mitenkäs tämä asia jakselee Henri/Nordnet?

Nimetön
Nimetön
06.09.2020 22:12

stop loss ja liukuva stop loss johdannaisille / markets tuotteille, kiitos!

Nimetön
Nimetön
Vastaa  Nimetön
08.11.2020 11:36

Aika härskiä ettei viputuotteissa ole vieläkään Stop Loss -toimintoa.

Nimetön
Nimetön
09.05.2018 20:56

Miksi valehtelette? Sivuilla lukee että Stop Loss toimii kaikilla markkinapaikoilla, vaikka se ei toimi Nordnet Marketsissa!
“-Jättää Stop Loss -toimeksiannon kaikilla markkinoilla (lue lisäälinkki toiselle sivustolle, avautuu uuteen ikkunaan)”

Nimetön
Nimetön
Vastaa  Nimetön
29.07.2020 11:40

Stop Loss on käytettävissä osakkeisiin pohjoismaisilla, amerikkalaisilla, kanadalaisilla ja saksalaisilla markkinapaikoilla.

Nimetön
Nimetön
18.04.2018 14:11

Etsiskelin Stop Loss tason asetusta minifutuurille. Täältähän se sitten selvisi, ettei ole käytettävissä. Teillä on kuitenkin menossa kurssi treidaamisesta. Pitäisikö ensin laittaa perustyökalut toimintaan ja sitten alkaa pitämään kursseja?

Nimetön
Nimetön
Vastaa  Nimetön
18.04.2018 14:22

Kiitos palautteesta. Stop Loss toimii kaikkien tarjoamiemme markkinoiden osakkeilla (uuden verkkopalvelumme puolella: https://next.nordnet.fi) ja käynnissä oleva treidauskurssimme (www.nordnet.fi/treidauskurssi) myös keskittyy nimenomaan osakkeisiin, ei viputuotteisiin. Olet kuitenkin oikeassa, että Stop Loss olisi tärkeä saada myös viputuotteille ja pyrimme sen myös saamaan kehitettyä lähitulevaisuudessa. /Henri

Nimetön
Nimetön
Vastaa  Nimetön
04.03.2020 17:00

Hei, Onko tähän tulossa jotain lisätietoa? Koska palvelu olisi mahdollinen?

Nimetön
Nimetön
Vastaa  Nimetön
04.03.2020 17:01

Toivomme saavamme stop loss -toimeksiannot viputuotteille käyttöön tämän vuoden aikana.

Nimetön
Nimetön
Vastaa  Nimetön
27.07.2020 17:59

Onko uutta tietoa, milloin stop loss -toimeksiannot mahdollisesti tulevat Nordnet Markets -tuotteille?

Nimetön
Nimetön
Vastaa  Nimetön
29.07.2020 14:13

Tämän osalta ei valitettavasti ole toistaiseksi päivitettyä tietoa. Nyt kun uuden verkkosivuston kehitys on loppusuoralla, toivottavasti tämä ominaisuus mahtuu pian tech-osaston kehitysputkeen! Viemme asiaa eteenpäin täältä Suomen päästä. -Jukka L.

Nimetön
Nimetön
Vastaa  Nimetön
12.12.2020 12:39

Onkos tästä kuulunut mitään? Tää ois hyvä juttu

Nimetön
Nimetön
Vastaa  Nimetön
06.01.2021 19:22

Jaahas, vuosi on sitten vaihtunut. Mitenkäs tämä lupaus jaksaa?

Nimetön
Nimetön
28.01.2018 02:49

Olen sijoittanut Sampon-osakkeisiin 100kpl ja haluan myydä ne, missä ne sijaitsevat ja miten myyn ne. Sijoitukset olen tehty Plus500-sivuilla?

Nimetön
Nimetön
28.01.2018 02:44

Toimeksianto Plus500, nostopyyntö 3600 “toolbaarista”

Nimetön
Nimetön
20.12.2017 22:12

Ei kannata käyttää pienivaihtoisilla osakkeilla. Nordnetilla toimeksiantojen tedot eivät ole salaisia, joten välillä stoppareita lauotaan ja osakkeet ostetaan alennuksella keinotekoisia kurssipiikkejä käyttäen.

Nimetön
Nimetön
20.12.2017 16:14

Toimiiko myös Nordnet Markets futuureilla yms tuotteilla?

Nimetön
Nimetön
Vastaa  Nimetön
21.12.2017 07:38

Hei! Stop Loss -toiminto ei valitettavasti ole käytettävissä Nordnet Markets -tuotteille. /Henri

Nimetön
Nimetön
Vastaa  Nimetön
17.04.2018 15:41

Onkohan Stop Loss -toiminto tulossa Nordnet Markets -tuotteille? Niillä sitä oikeasti tarvitsisi…

Nimetön
Nimetön
Vastaa  Nimetön
17.04.2018 16:17

Hei! Välitän toiveen eteenpäin it-tiimillemme. /Henri

Nimetön
Nimetön
Vastaa  Nimetön
29.04.2018 11:36

Minullakin olisi käyttöä Stop Loss -toiminnolle esim. Nordnet Markets DAX sertifikaateille.

Nimetön
Nimetön
Vastaa  Nimetön
09.05.2018 20:46

Ei tuo nyt mistään IT-tiimistä voi olla kiinni jos muualla toimii. Selkeä valinta olla sitä -newbie treidereille tarjoamatta, joka aiheuttaa lisää epävarmaa kaupankäyntiä. Jos ei ole näin niin selittäkää miksi tai laittakaa stop loss mahdolliseksi!!!

© 2024 Nordnet Bank AB.
Nordnet | Yliopistonkatu 5, 3. krs | FI-00100 Helsinki