Siirry pääsisältöön

Riippumattomia vastauksia työnantajan luvalla

Nordnetin läpinäkyvän pankkitoiminan hengessä päätimme julkaista työnkuvaukseni. Siis sen ihan oikean, allekirjoitetun version, joka on osa työsopimustani. Nordnetin talousasiantuntijan rooli on Suomessa sikäli ainutlaatuinen, että sen puitteissa voin esittää omia näkemyksiäni asioista, täysin työnantajani taloudellisista intresseistä riippumatta.

Talousasiantuntijan roolissa puolustan sijoittajien ja säästäjien intressejä kaikissa asioissa, jotka voivat vaikuttaa heidän sijoitusmenestykseensä. Jotta tekemisilläni olisi vaikutusta, pyrin tähän kaikissa kanavissa, twitteristä telkkariin, missä sijoittajat ja säästäjätkin ovat.

Työnkuvauksen pohjalta minulta voi kysyä vastauksia kysymyksiin kaikesta talouden ja taivaan väliltä. Osaan kysymyksistä osaan varmasti, lähes 20. rahoitusmarkkinavuoden kokemuksen pohjalta vastata suoraan, toisiin haen vastauksia aihetta tutkimalla tai verkostoani hyödyntämällä.

Nordnetin työntekijänä olen siten vähän kuten täysin kuluttomat Superrahastot, joilla Nordnet haastaa sekä itsensä että muut uuteen tapaan tehdä asioita rahoitusmarkkinoilla.

Julkaisemalla työnkuvaukseni Nordnet haluaa sitouttaa sekä itsensä että minut työkuvauksen mukaiseen tavoitteeseen. Vaikka seison Nordnetin arvojen takana, voi myös koittaa päivä jolloin näkemyksemme eroavat toisistaan. Nyt kukin voi arvioida miten hyvin tavoitteessa onnistun.

Jos sinulla on kysymyksiä taloudesta, lähetä kysymyksesi minulle twitterissä @MartinNordnet ja lisää tunniste #kysytaloudesta. Näin muutkin löytävät kysymykset ja vastaukset tuolla samalla tunnisteella. Vastaukset kysymyksiin löydät myös tältä sivulta.

Työkuvaus Martin Paasi

Mitä mieltä sinä olet? Mistä sinä haluaisit näkökantoja? Kirjoita kommentti tai ota yhteyttä. Minut tavoittaa Twitteristä tunnuksella @MartinNordnet, sähköpostitse osoitteesta martin.paasi@nordnet.fi ja puhelimitse numerosta 050 5918292. Kuvan lähde: Nordnet

Etkö ole vielä Nordnetin asiakas? Tule asiakkaaksi tästä.

Alla olevassa kommenttikentässä voit kommentoida tämän blogikirjoituksen sisältöä ja lukea muiden jättämiä kommentteja. Kommenttien sisältö ei edusta Nordnetin mielipidettä. Nordnet ei tarkista kommentteja ennen niiden julkaisemista, mutta poistamme epäasialliset kommentit, jos sellaisia esiintyy. Jos haluat tietää lisää siitä, miten Nordnet käsittelee henkilötietojasi, klikkaa tästä.

Subscribe
Lähetä minulle ilmoituksia:
guest
0 Kommenttia
Inline-palaute
Näytä kaikki kommentit

© 2024 Nordnet Bank AB.
Nordnet | Yliopistonkatu 5, 3. krs | FI-00100 Helsinki