Siirry pääsisältöön

Pysy kuulolla – Nordnetin audioartikkelit ovat täällä.

Yhä useampi pääsee nyt tutustumaan blogimme luetuimpiin ja ajankohtaisimpiin artikkeleihin, kun ne julkaistaan audiomuodossa Spotifyssa. Blogiartikkelien lisäksi myös Nordnet-koulun sisältöjä tulee kuunneltavaksi tasaisin väliajoin – kuuntele ja opi missä ja milloin vain. Artikkelit löytyvät Nordnetin Spotify-profiilista, ja lisää kuunneltavaa tulee joka viikko.

Haluaisitko aloittaa sijoittamisen, oppia siitä lisää tai kuulla ajankohtaisia vinkkejä suoraan alan asiantuntijoilta, mutta aikaa ja jaksamista itse lukemiseen arjen informaatiotulvan lomassa ei ole? Voit nyt kuunnella parhaat artikkelimme vaikka työmatkalla tai siivotessa. Löydät Spotifystä muun muassa osakestrategi Jukka Oksaharjun, Nordnetin Suomen maajohtaja Suvi Tuppuraisen ja talousasiantuntija Martin Paasin kirjoitukset lukijoidemme sanelemana. Lukijoina toimivat Tuomas Tuominen ja Meri Nurminen. Ruotsinkieliset artikkelit lukee Alicia Bärlund.

Kuuntele esimerkiksi Jukka Oksaharjun näkemykset sijoitusmarkkinasta koronnousussa tai Suvi Tuppuraisen teksti suomalaisten ja ruotsalaisten sijoittajien eroista suhtautumisessa vastuulliseen sijoittamiseen. Kiinnostaako sijoittamisen aloittaminen tai sijoitusoppien syventäminen? Nordnet-koulussa opit säästämään, sijoittamaan ja treidaamaan. Kuuntele ainakin 5 sijoittajan verovinkkiä ja hyödynnä ne vielä ennen vuodenvaihdetta. Katso alta myös muut suosituksemme ja klikkaa tiesi kuuntelemaan.

Kuuntele myös:

Huomasitko jo? Audioartikkeleiden lisäksi Spotify-kanavallamme on katsottavissa nyt myös videoita. Uusi toiminnallisuus mahdollistaa esimerkiksi Traders’ Clubin ja Oksaharjun osavuosikatsausten kuuntelemisen ja katsomisen keskeytyksettä lukitessasi puhelimen ruudun.

Nordnet
Nordnetin työntekijät

Etkö ole vielä Nordnetin asiakas? Tule asiakkaaksi tästä.

Alla olevassa kommenttikentässä voit kommentoida tämän blogikirjoituksen sisältöä ja lukea muiden jättämiä kommentteja. Kommenttien sisältö ei edusta Nordnetin mielipidettä. Nordnet ei tarkista kommentteja ennen niiden julkaisemista, mutta poistamme epäasialliset kommentit, jos sellaisia esiintyy. Jos haluat tietää lisää siitä, miten Nordnet käsittelee henkilötietojasi, klikkaa tästä.

Subscribe
Lähetä minulle ilmoituksia:
guest
0 Kommenttia
Inline-palaute
Näytä kaikki kommentit

© 2024 Nordnet Bank AB.
Nordnet | Yliopistonkatu 5, 3. krs | FI-00100 Helsinki