Hoppa till huvudinnehållet

Nordnet­ Markets.

En värld full av möjligheter. Utnyttja stigande eller sjunkande kurser.

Handla med aktier, råvaror och index. Med eller utan hävstång.

Börsnoterade hävstångsprodukter ger dig tillgång till världens börser och erbjuder ett enkelt sätt att investera i olika tillgångsslag. Du kan göra vinst på stigande och sjunkande kurser, utan hävstång eller till och med med en 20-faldig hävstång. Handla dygnet runt utan courtage.

  • Courtage 0 € för affärer över 100 €.

  • Brett urval av investeringsobjekt runt om i världen.

  • Till och med 20-faldig hävstång.

  • Finlands populäraste hävstångsprodukter.

  • Handla kl. 9.15–22.55.

Index


Handla med världens mest kända aktieindex, till exempel det amerikanska S&P 500, det tyska DAX eller Nordens största index, Stockholms OMXS30.

Aktier


Har du synpunkter på en specifik akties kursrörelser? Investera i aktier med hävstång och utnyttja även sjunkande kurser.

Råvaror


Handla med råvaror som privatinvesterare tidigare haft svårt att få tag på, såsom olja, koppar och guld.

Viktig information om risker och avkastning.

De produkter som presenteras på den här sidan passar inte alla investerare. De ifråganvarande produkterna är invecklade och kräver en klar förståelse för de underliggande marknaderna och de produktspecifika villkoren och egenskaperna. För att handla med börsnoterade produkter måste du avklara en passandebedömning eller på annat sätt uppvisa en tillräcklig kunskapsnivå för att försäkra att produkterna är ändamålsenliga för dig. Handel med börsnoterade produkter innebär en hög risk som inte passar alla.

Läs mer om risker

Det finns alltid risker kopplade till investering och finansiella instrument. Investeringarnas värde och avkastning kan förändras och det investerade kapitalet kan förloras helt och hållet. Det finns alltid en hög risk att förlora hela det investerade kapitalet kopplad till investering med hävstång.

Vad är börsnoterade hävstångsprodukter?

Tillgång till marknader som annars kan vara svåråtkomliga.

Börsnoterade hävstångsprodukter är en genväg till marknaderna och investeringsobjekt som en privatinvesterare annars har svårt att få tillgång till. Du kan handla med till exempel utländska index, aktier och råvaror. De Nordnet Markets-produkter som är noterade på Helsingforsbörsen denoteras i euro, så du sparar i valutaväxlingsavgifter då du handlar med utländska underliggande tillgångar.I utbudet finns olika sorters hävstångsprodukter vars egenskaper samt risk- och avkastningsmöjligheter skiljer sig från varandra. Därför är det viktigt att du bekantar dig med olika produkttyper innan du börjar handla.

Möjlighet att utnyttja stigande och sjunkande kurser.

Den gemensamma nämnaren för börsnoterade hävstångsprodukter är att de följer värdeutvecklingen för en specifik underliggande tillgång. Du kan välja produkten enligt om du tror att värdet på den underliggande aktien, indexet eller råvaran kommer att stiga eller sjunka. Du kan också välja med en hur stor hävstångsfaktor produkten följer den underliggande tillgångens rörelser.Man kan handla med Nordnet Markets-produkter på vardagar kl. 9.15–22.55. Marknadsgaranten erbjuder aktuella köp- och säljkurser för orderdjupet, du kan alltså köpa och sälja produkter alltid då börsen är öppen.För att handla med börsnoterade produkter måste du ha en god erfarenhet och kunskapsnivå om de finansiella marknaderna.

Läs mer om produkterna

Thumbnail Image

Ladda ner vår e-bok gratis och lär dig trejda som ett proffs.

Lär dig tänka och trejda som ett proffs. E-boken Treidaa kuin ammattilainen är avsedd som inlärningsmaterial och som inspiration för alla trejdare, från nybörjare till proffs. Boken finns tillgängligt gratis.

Efter att ha läst e-boken inser du att aktierörelser kanske inte är så slumpmässiga som det vanligtvis presenteras.

Läs mer och ladda ner boken (sidan på finska).

Treidaa kuin ammattilainen kansi

Frågor och svar.

Behöver du hjälp eller vill du ge respons?

Tveka inte att ta kontakt med oss. Kundtjänsten svarar på ditt samtal i medeltal på 30 sekunder. Om du är Active Trader-kund har du också ett VIP-nummer direkt till Nordnets mäklare.

Telefon: 020 198 5898
E-post: skicka e-post
Twitter: @NordnetFI

Tjanster-Handelsapplikationer-AutoTrader-Trading-770x440.jpeg
© 2024 Nordnet Bank AB.
Nordnet | Universitetsgatan 5, vån. 3 | 00100 Helsingfors