Hoppa till huvudinnehållet

Välj den lämpligaste handelsapplikationen för dig.

På Nordnet kan du välja det sätt att spara och investera som passar dig. Du kan också välja de lämpligaste sätten att handla och följa marknaderna. I Nordnets webbtjänst handlar du snabbt och enkelt.

Om du behöver mer än det för din handel, testa Infront Web Trader- eller Active Trader-applikationerna. De ger dig en direkt uppkoppling till börsen.

Du behöver ändå inte stanna kvar framför datorn, utan kan köpa och sälja aktier och fonder och följa med marknaderna i realtid med Nordnets mobilapplikation. Var som helst. Läs mer nedan!

  • Nordnet.fi – snabb och enkel webbtjänst

  • Effektiva applikationer för aktiva investerare

  • Praktisk mobilapplikation

Nordnet-applikation för iPhone och Android.

Följ din portföljs utveckling och gör investeringar var du än är.

Gör investeringar och följ med din portföljs utveckling på din mobiltelefon eller pekplatta. Logga in i applikationen med ditt fingeravtryck (Touch ID), med ditt ansikte (Face ID) eller med användarnamn och lösenord. Ta emot notiser för förverkligade affärer och dividender. Skapa bevakningslistor. Och mycket mer. Det är gratis att ladda ner och använda applikationen.

Läs mer om applikationen här

Nordnet app

Infront Web Trader.

Ett effektivt verktyg för att följa kurser och börshandel – praktiskt i din webbläsare.

Infront Web Trader kombinerar globala marknadsdata, ett nyhetsflöde i realtid, analyser och elektronisk handel i en modern, enkel och användarvänligt helhet. Infront Web Trader är rätt verktyg för den aktiva investeraren som har höga krav för en snabb och effektiv orderplacering och avancerade handelsfunktioner.

Flera marknader och bättre handelsmöjligheter.

Med Infront Web Trader kan du enkelt börja handla och får tillgång till kursflödet för Nordens, Tysklands och USA. Du kan enkelt handla med aktier och andra värdepapper, såsom ETF och certifikat. Bygg enkelt din egen arbetsvy eller använd färdiga modeller.

Med Infront Web Trader får du:

  • en webbaserad applikation – inget behöver installeras

  • kurser och nyheter i realtid

  • fundamental och teknisk analys

  • historisk mäklarstatistik

  • snabba order

Se prislistan
Läs mer om Web Trader.

Infront Web Trader är gratis för Active Trader-kunder och kunder på courtagenivå 1. Private Banking-kunder får 50 % rabatt på applikationen.

Infront Active Trader.

Handlar du aktivt med aktier, är det viktigt att ha de bästa verktygen. Infront Active Trader är mycket uppskattad bland både handlare och mäklare och kan till stor del skräddarsys efter dina behov.

Med Infront Active Trader får du realtidskurser för aktier, räntor, index, valutor och råvaror, handel på 7 marknader, inklusive Norden, Tyskland, Kanada och USA samt avancerad handelsfunktionalitet som blankning, stop-loss och click-trading.

Infront Active Trader

Vi har Finlands nöjdaste investerare.


Nordnet har enligt EPSI Rating (12/2023) högst kundnöjdhet bland investerare i Finland. Den höga nivån Nordnet nått kan förklaras med bland annat mycket höga betyg på produktkvalitet samt prisvärdhet.

Gör som äver 579 000 andra investerare, öppna konto hos oss.

Bli kund

Epsi-FISV.svg
© 2024 Nordnet Bank AB.
Nordnet | Universitetsgatan 5, vån. 3 | 00100 Helsingfors