Hoppa till huvudinnehållet

Handels­applikationer.

Välj den lämpligaste handelsapplikationen för dig.

På Nordnet kan du välja det sätt att spara och investera som passar dig. Du kan också välja de lämpligaste sätten att handla och följa marknaderna. I Nordnets webbtjänst handlar du snabbt och enkelt.

Om du behöver mer än det för din handel, testa Infront Web Trader- eller Active Trader-applikationerna. De ger dig en direkt uppkoppling till börsen.

Du behöver ändå inte stanna kvar framför datorn, utan kan köpa och sälja aktier och fonder och följa med marknaderna i realtid med Nordnets mobilapplikation. Var som helst. Läs mer nedan!

  • Nordnet.fi – snabb och enkel webbtjänst
  • Effektiva applikationer för aktiva investerare
  • Praktisk mobilapplikation

Nordnet-applikation för iPhone och Android.

FISV App

Infront Web Trader.

Ett effektivt verktyg för att följa kurser och börshandel – praktiskt i din webbläsare.

Infront Web Trader kombinerar globala marknadsdata, ett nyhetsflöde i realtid, analyser och elektronisk handel i en modern, enkel och användarvänligt helhet. Infront Web Trader är rätt verktyg för den aktiva investeraren som har höga krav för en snabb och effektiv orderplacering och avancerade handelsfunktioner.

Flera marknader och bättre handelsmöjligheter.

Med Infront Web Trader kan du enkelt börja handla och får tillgång till kursflödet för Nordens, Tysklands och USA. Du kan enkelt handla med aktier och andra värdepapper, såsom ETF och certifikat. Bygg enkelt din egen arbetsvy eller använd färdiga modeller.

Infront Web Trader är gratis för Active Trader-kunder och kunder på courtagenivå 1. Private Banking-kunder får 50 % rabatt på applikationen.

Infront Active Trader.

En helhetsbild över marknaderna på ett ställe.

Infront Active Trader är en modern handelsapplikation för att följa kursinformation och placera order. Du får marknadsinformation i realtid i form av kurser, nyheter och grafer och kan skapa kurslarm. Du kan installera Infront på flera datorer utan extra kostnad.

Obs: programmet fungerar endast på Windows-användarsystemet. Om du är en Mac-användare, se den här länken.länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Service och priser.

Du får tillgång till ett baspaket som passar för många investerares behov. Baspaketets månadsavgift debiteras från din portfölj.

Utöver baspaketet kan du koppla tilläggstjänster till din profil enligt behov. Som Nordnets kund får du många tilläggstjänster till ett nedsatt pris. Tilläggstjänsterna betalas direkt till Infront och debiteras från ditt kreditkort.

Om du vill prova på Infronts Active Trader-program avgiftsfritt i 14 dagar, ta kontakt till privatebanking@nordnet.fi eller ring 09 6817 8444.

Infront Active Trader

Baspaketet innehåller:

  • Infront-applikationen med basfunktioner för handel.
  • Breda verktyg för teknisk analys som kan skräddarsys för graferna.
  • Ett heltäckande marknadsinformationspaket.
  • Nordic OMX och NGM/NDX -börsernas orderdjup på 5 nivåer (level 2 -data).
  • Fördröjd marknadsinformation för utvalda börser och nyheter i RSS-flöde.

Betalningar kopplade till applikationen:

  • 100 euro/månad (-50 % eller gratis för aktiva kunder, beroende på handelsmängderna).
  • Om du är en Active Trader-kund, be om en offert genom att ringa vår kundtjänst.

Du kan köpa tilläggstjänster direkt i Infront My profile-vyn. Där hittar du även prislistan för tilläggstjänsterna. Se noggrannare instruktioner här.länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster